Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER RAY DALTON - ALL WE GOT

Smiley și Gina Pistol și-au botezat fetița în mare secret. Cum a apărut fericita mămică la eveniment

smiley-gina-pistol
Smiley și Gina Pistol și-au botezat fiica în mare secret. / Foto: Instagram

Discreți cu viața personală, mai ales de când pe lume a venit fetița lor, Gina Pistol și Smiley au reușit să-și creștineze fiica fără a avea fotoreporteri pe urmele lor. În cel mai mare secret, fericiții părinți au organizat o petrecere în aer liber în cinstea micuței Josephine, de la care nu au lipsit nume importante din showbiz.

Emoționați și mândri, Smiley și Gina au mizat pe relaxare și naturalețe atât în ceea ce privește locul ales pentru desfășurarea petrecerii, a decorului, dar și în legătură cu ținutele lor și ale invitaților. Dacă solistul a ales o cămașă albă și pantaloni bej, ambele lejere, și partenera lui de viață, Gina Pistol, a fost naturală și în machiaj și coafură, dar și în haine. Aceasta a îmbrăcat o rochie lungă, frumos brodată, inspirată dintr-o ie tradițională, iar părul a fost lăsat lejer pe spate, cu doar două împletituri mici în părți, pentru un look rustic-șic.

Citește și: Gina Pistol, imagini needitate în costum de baie, la două luni după ce a născut. “Așa arăt neretușată și împăcată”

botez-fetita-smiley

Gina și Smiley au ales ținute lejere pentru botezul fiicei lor. / Foto: Instagram

Invitații au fost secretoși și nu au suflat o vorbă despre eveniment. Nu au postat pe rețelele sociale nici poze cu părinții, dar nici cu micuța. Andreea Bănică a fost cea care i-a dat de gol pe Smiley și Gina, după ce a pus pe InstaStory câteva imagini de la petrecere, pentru ca a doua zi să posteze și o imagine alături de soțul ei, dar și de Gina și Smiley, încadrați într-o ramă pe care scrie numele micuței Josephine.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Gina Pistol și Smiley, o nouă imagine emoționantă pe Instagram. Cei doi și-au surprins fanii: ”Să vă iubiți până la adânci bătrâneți!”

Gina Pistol a pozat în costum de baie la două luni după ce a născut

gina-pistol-costum-baie

Gina Pistol, în costum de baie, fără preocupări legate de aparențe / Foto: Instagram

În luna martie a devenit mamă, iar două luni mai târziu, Gina Pistol a îmbrăcat un costum de baie pentru a face parte dintr-o campanie ce promovează acceptarea de sine. Vedeta tv a trecut peste prejudecăți și peste orice ar putea spune lumea și s-a arătat așa cum este: reală, fără filtre sau alte retușuri, ipostază pentru care a primit numai laude.

Iubita lui Smiley recunoaște că are o nouă perspectivă asupra vieții de când este mămică, iar din această schimbare face parte și faptul că a învățat să-și iubească mai mult corpul. Curajoasă, vedeta a acceptat să pozeze în costum de baie, la doar două luni de când a născut. Deși nu este departe de a-și recăpăta forma fizică de odinioară, Gina mărturisește cu zâmbetul pe buze că nu o preocupă prea tare acest lucru.

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți la începutul lunii martie 

Galerie foto

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima oară în 9 martie 2021. Fiica lor, care poartă numele Josephine Ana Maria, a avut la naștere 3,230 kg și 51 de centimetri, potrivit declarațiilor făcute de Smiley la momentul acela.

Foto: Instagram

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Top citite
01 andreea banica si mama ei
Andreea Bănică, mesaj de dor pentru mama pierdută acum două decenii: "Nu voi uita niciodată că am fost fetița ei cu bucle blonde"
02 andreea banica (1)
Andreea Bănică, relaxare totală în costum de baie, pe plajele din Thailanda: "Într-o altă viață am trăit pe o insulă pustie"
03 Gina Pistol
Femeia care a crescut-o pe Gina Pistol, după ce vedeta a fost abandonată de mama ei, a rupt tăcerea: „A lăsat-o la mine și a plecat”
04 Andreea Banica
Andreea Bănică, motivul pentru care folosește filtre de înfrumusețare pe Instagram: „Nu duceam gunoiul nemachiată”
05 Andreea Bănică
Andreea Bănică se mândrește cu corpul neatins de bisturiu. Blonda de 45 de ani a pozat în costum de baie, în mijlocul iernii, la munte
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Smiley și Gina Pistol au plecat în vacanță cu Josephine/ Foto: Instagram
Smiley și Gina Pistol au plecat în vacanță cu Josephine. Unde s-au cazat și cât costă un sejur la complexul de lux: „Este fix pe plajă”

Smiley și Gina Pistol au plecat în prima vacanță pe anul acesta, împreună cu micuța Josephine. Cei doi au ales o destinație exotică, relaxantă, departe de haosul din București, pentru a-și încărca bateriile pentru noul an. După două zboruri și un drum cu barca, artistul, prezentatoarea TV și fiica lor au ajuns în Maldive.

andreea bănică
Andreea Bănică, despre experiențele traumatizante prin care a trecut din cauza tatălui alcoolic: „Auzeam cum ne înjură”

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală din România și, deși este mereu cu zâmbetul pe buze, cântăreața în vârstă de 45 de ani ascunde o mulțime de traume din copilărie, cauzate de tatăl să alcoolic. 

Smiley
Smiley, victima unei escrocherii. Artistul trage un semnal de alarmă: „Se cer bani sau alte lucruri nebune”

Smiley a devenit victima unei escrocherii în mediul online. Artistul în vârstă de 40 de ani și-a avertizat fanii că au fost ceruți bani în numele său și a explicat totul într-un videoclip postat pe rețelele de socializare. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”
Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

FILM NOW Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit:
Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
DIGI SPORT Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
DIGI FM Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală
Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală