Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA THE MOTANS - IUBESTE-MA TARE

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți. Cei doi, asaltați de mesaje din partea vedetelor: "Nu-mi vine să cred că aveți copil"

gina pistol și smiley au devenit părinți
Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima oară / Foto: Instagram

Gina Pistol și Smiley au devenit, în sfârșit, părinți. Celebra prezentatoare TV a născut o fetiță perfect sănătoasă marți seară, iar la scurt timp după ce artistul a făcut anunțul, vedetele i-au copleșit cu mesaje.

Gina Pistol și Smiley trăiesc cele mai frumoase momente. Cei doi și-au îndeplinit dorința de a deveni părinți, iar la scurt timp după ce au împărtășit bucuria și cu fanii, aceștia au fost asaltați de mesaje de felicitare din partea multor vedete.

Citește și: Gina Pistol a născut. Smiley, prima declarație după ce a devenit tătic: ”Medicul spune că fetița noastră e perfectă!”

”Ce moment emoționant. Felicitări, să fiți sănătoși cu toții.”, a comentat Olimpia Melinte, în timp ce Paula Chirilă a scris: ”Felicitări, Ginutza. Mă bucur enorm pentru bucuria voastră. Să fiți sănătoase și recuperare ușoară.”

"Nu-mi vine să cred că aveți copil!", a comentat Oana, sora Deliei.

"Yeeee!!!!!! Să fie cu noroc!!! Să fie sănătoasă!!! Să fie iubită!!! Va îmbrățișez!", a scris și Mario Fresh.

”OMG, OMG. Bravo. Ce bucurie. Bine ai venit pe lume, micuțo.”, i-a transmis Diana Dumitrescu, în timp ce Irina Fodor, soția prezentatorului Răzvan Fodor, a comentat: ”Felicitări. Să fiți sănătoși și fericiți.”

Gina Pistol a născut o fetiță perfect sănătoasă marți seară

Gina Pistol a născut marți seară, la un spital privat din Capitală, iar cel care a făcut anunțul a fost Smiley, partenerul prezentatoare.

"Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranţă următoarele: Am devenit părinţi!. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetiţa noastră este sănătoasă, are 3,230 kg şi 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din vieţile noastre şi ştim deja că nu ştim nimic din tot ce ne aşteaptă", a transmis Smiley printr-un mesaj pe Facebook.

Citește și: Iuliana Luciu, întruchiparea eleganței într-o rochia lungă, cu imprimeu de leopard. Ținuta i-a scos în evidentă picioarele interminabile

Artistul a publicat şi un video, pe canalul său de YouTube, cu imagini de dinaintea naşterii. "

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Găşiţi mai jos imagini cu noi şi emoţiile noastre de dinainte de a fi trei. Sunt aşa cum le-am trăit şi cum au năvălit peste noi. Vi le arătăm că unor prieteni buni. Vă mulţumim pentru felul în care ne-aţi fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!", a mai spus Smiley.

Galerie foto

Top citite
01 Paris Jackson
Paris, fiica lui Michael Jackson, gata să-și spună povestea prin muzică. De ce spune că piesele ei ar putea fi greu de ascultat
02 Courtney Love o critică pe Taylor Swift
Taylor Swift, desființată de Courtney Love: „Nu este interesantă!” Fanii artistei, extrem de duri: „Bunico, găsește-ți o ocupație!”
03 Delia/ Foto: Instagram
Motivul pentru care Delia a anulat concertul din Miami. Fanii au răbufnit după ce s-au trezit cu ușile închise: „Sunteți de toată jena”
04 Lady Gaga
Vestea pe care o așteptau toți fanii. Ce spune Lady Gaga despre lansarea unui nou album: „Lucrez să-l termin cât mai repede!”
05 hailey bieber
Hailey Bieber, forțată să-și șteargă un videoclip promoțional. Reacțiile negative ale fanilor s-au viralizat: „Este atât de narcisistă”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Antonia/ Foto: Instagram
Antonia, provocatoare într-un top alb, decoltat. Artista a pozat senzual pe covor, în ciuda criticilor primite de la fani

Antonia nu pune la suflet criticile primite de la urmăritorii din mediul online. Artista știe că nu poate să fie pe placul tuturor, astfel că se fotografiază și postează tot ceea ce își dorește, în ciuda comentariilor negative primite pe contul său de Instagram. 

Mădălina Ghenea
Cum a reacționat Mădălina Ghenea când a fost întrebată dacă și-a operat nasul: „Arăți uimitor oricum”

Considerată una dintre cele mai frumoase femei, Mădălina Ghenea reușește să cucerească cu fiecare apariție în mediul online. Actrița originară din Slatina își dorește să păstreze o legătură strânsă cu fanii săi de pe rețelele de socializare, astfel că, atunci când îi permite timpul, încearcă să răspundă la toate întrebările urmăritorilor ei. 

Antonia/ Foto: Instagram
Antonia, imaginea senzualității pe Instagram. Artista s-a fotografiat întinsă pe canapea într-o rochie roșie ca focul

Antonia a reușit din nou să-și surprindă cei peste 2,8 milioane de fani de pe contul de Instagram cu o fotografie spectaculoasă. Recent, celebra cântăreață în vârstă de 34 de ani și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată, pozând senzual pe o canapea. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea
O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

FILM NOW Tom Selleck privește cu recunoștință la cariera lui
Tom Selleck privește cu recunoștință la cariera lui "accidentală", viața "norocoasă" și cei 40 de ani de iubire cu soția lui. A devenit actor din întâmplare

Tom Selleck privește cu recunoștință la cariera lui "accidentală", viața "norocoasă" și cei 40 de ani de iubire cu soția lui. A devenit actor din întâmplare

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
DIGI SPORT Ilie Năstase a văzut
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,8 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
DIGI FM Cele mai comune stereotipuri despre România, demontate de o americancă stabilită în Cluj
Cele mai comune stereotipuri despre România, demontate de o americancă stabilită în Cluj