Bucuresti | 102,8FM KYGO - WHATEVER

Și-a lăsat copilul acasă și a ieșit la cină cu partenerul ei. Rihanna, fabuloasă în pantaloni mulați și corset

Rihanna
Rihanna/ Getty Images

Dacă în timpul sarcinii a fost văzută purtând ținute care mai de care mai nonconformiste, ce-i lăsau burtica proeminentă la vedere, acum, de când a născut, Rihanna pare să-și fi schimbat stilul vestimentar.

De curând, artista în vârstă de 34 de ani a fost văzută ieșind la cină cu partenerul ei, rapperul A$AP Rocky, iar tânăra mămică a atras toate privirile. Mai exact, Rihanna a optat pentru niște pantaloni mulați, pe care i-a asortat cu corset din satin, ce-i sublinia bustul. Totodată, artista și-a completat ținuta cu un palton midi, dar și cu o pereche de ochelari de soare și cu o poșetă mică.

La rândul lui, partenerul artistei a ales să poarte niște pantaloni albaștri, largi, pe care i-a asortat cu un sacou în aceeași culoare și cu un tricou alb.

Rihanna, fotografiată alături de A$AP Rocky

Rihanna, fotografiată alături de A$AP Rocky / Profimedia Images

Citește și: A$AP Rocky, acuzat din nou de infidelitate. Iubitul Rihannei ar fi flirtat pe Instagram cu o femeie: ”Dumnezeu știe de ce m-a ales!”

Cei doi au ieșit la cină singuri, lăsându-și bebelușul care a venit pe lume în luna mai acasă, întrucât se pare că Rihanna nu este pregătită să-l prezinte lumii întregi.

Rihanna, fotografiată alături de A$AP Rocky

Rihanna, fotografiată alături de A$AP Rocky / Profimedia Images

Totodată, o sursă apropiată cântăreței dezvăluia, într-un interviu pentru revista People, că artista petrece mult timp acasă, alături de fiul ei.

”Rihanna se simte bine. Ea și partenerul ei sunt foarte entuziasmați să fie părinți, ea este o mamă minunată.”, spunea sursa respectivă.

Citește și: În ce țară plănuiește Rihanna să-și crească fiul: Iubește acel loc și vrea să țină bebelușul departe de lumina reflectoarelor

Bebelușul, al cărui nume nu se cunoaște deocamdată, este primul copil al cântăreței și al rapperului. Cei doi au o relație de aproape doi ani, însă înainte de a se cupla, ei au fost prieteni foarte buni.

Rihanna a devenit cea mai tânără miliardară care reuşeşte să se afirme prin propriile forţe

Rihanna este și mai bogată. Averea artistei a atins un prag incredibil. Potrivit Forbes, Rihanna a ajuns acum la o avere netă de 1,4 miliarde de dolari, datorită carierei sale muzicale și a afacerilor Fenty Beauty, Fenty Skin și Savage X Fenty, notează Just Jared.

Cu această sumă record, Rihanna devine cea mai tânără miliardară din America, ce reuşeşte să se afirme prin propriile forţe.

Ocupă locul 21 în clasamentul total și este singura miliardară sub vârsta de 40 de ani.

Anterior, într-o discuție cu T Magazine, ea a vorbit despre averea sa: „Banii mei nu sunt pentru mine, întotdeauna mă gândesc că pot ajuta pe altcineva. Lumea te poate face să crezi că lucrurile greșite sunt prioritare și te poate face să ratezi cu adevărat esența vieții, ce înseamnă de fapt să trăiești”.

Citește și: Rihanna, surprinsă în timpul unei întâlniri cu iubitul ei, ASAP Rocky. Accesoriul bizar cu care a atras atenția

Fundația Clara Lionel reprezintă unul dintre eforturile ei filantropice. Organizația își propune să susțină și să finanțeze inițiative inovatoare de educație și să combată efectele schimbărilor climatice, inclusiv strângerea a 60 de milioane de dolari pentru femeile și copiii afectați de HIV/SIDA, prin vânzările din propria ei linie de rujuri în colaborare cu un brand celebru de cosmetice.

Galerie foto

Top citite
01 rihanna (6)
Rihanna, toată un zâmbet și un nou look. Artista, fotografiată cu părul blond și foarte scurt
02 rihanna (1)
Rihanna vinde penthouse-ul în care a locuit inclusiv Matthew Perry, cândva unul dintre cele mai scumpe apartamente din LA
03 Rihanna
Rihanna, plătită regește pentru a cânta la o petrecere în India. Suma amețitoare pe care o va încasa diva pentru un concert privat
04 Apple Music Super Bowl LVII Halftime Show
Rihanna, adevărul despre momentul când și-a anunțat a doua sarcină la Super Bowl: „A fost un accident”
05 'Wakanda Forever' premiere, Arrivals, Los Angeles, California, USA - 26 Oct 2022
Rihanna, dezvăluiri despre viața de familie. Cu ce provocări s-a confruntat după venirea pe lume a celui de-al doilea copil
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Rihanna
Rihanna, îmbrăcată în colanți mulați, cu o bijuterie de 400.000 de dolari purtată pe picior. Toată lumea din Vegas s-a uitat la ea

Rihanna a fost una dintre multele vedete care au fost în tribune la cursa de Formula 1 din Las Vegas. A furat toate privirile, a făcut "baie de mulțime", dar a atras atenția și cu bijuteria purtată la gleznă: un ceas încrustat cu diamante care totalizează 70 de carate, făcut pe comandă pentru ea.

Rihanna și A$AP Rocky
A$AP Rocky, primele declarații din rolul de tată. Ce spune artistul despre cei doi copii: „Cea mai bună creație a noastră”

A$AP Rocky este unul dintre cei mai cunoscuți rapperi americani, având o mulțime de hituri muzicale și multe premii câștigate de-a lungul timpului. Cu toate acestea, artistul susține că cei doi copii pe care îi are împreună cu Rihanna sunt „cea mai bună creație a sa”. 

Rihanna la premiile Oscar/ Profimedia
Rihanna și A$AP Rocky au făcut publice primele imagini cu ambii lor băieței. Cum arată și ce nume i-au pus mezinului

Rihanna și A$AP Rocky și-au prezentat cel de-al doilea copil într-o manieră similară primului. Cei doi artiști au fost protagoniștii unei ședințe foto inedite, în care apar pentru prima dată toți patru. 

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”
Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

FILM NOW Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World
Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil