Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan IRAIDA - NTM

În ce țară plănuiește Rihanna să-și crească fiul: Iubește acel loc și vrea să țină bebelușul departe de lumina reflectoarelor

Fenty Beauty by Rihanna photocall, Seoul, South Korea - 17 Sep 2019
Rihanna. Profimedia

Rihanna „plănuiește să se mute în Barbados, împreună cu A$AP Rocky, pentru a-și crește fiul în țara ei natală”. Cântăreața în vârstă de 34 de ani și A$AP Rocky (33 de ani) și-au întâmpinat primul copil împreună pe 13 mai.

Potrivit The Mirror, Rihanna ar putea rămâne în Los Angeles pentru următoarele trei luni, înainte de a se muta pentru o lungă perioadă în Caraibe.

O sursă a declarat: „Rihanna iubește Barbados și i-a plăcut să crească acolo. Vrea să-i ofere bebelușului ei aceeași experiență pe care a avut-o și ea – departe de lumina reflectoarelor. Atât familia ei, cât și a lui ASAP sunt în Barbados, așa că cei doi vor să se mute și ei acolo în câteva luni.”

Mai mult, Rihanna a decis deja școală va urma fiul ei peste câțiva ani. 

„Rihanna se descurcă bine. Sunt foarte încântați să fie părinți. Rihanna este deja o mamă minunată”, a mai spus sursa respectivă.

Acesta este primul copil atât pentru Rihanna, cât și pentru A$AP, care sunt împreună de doi ani, după ce anterior, ani de zile, au fost simpli prieteni. 

Vestea potrivit căreia Rihanna se întâlnea cu A$AP a apărut în ianuarie 2020, după despărțirea vedetei de Hassan Jameel cu care s-a întâlnit timp de aproape trei ani. În ianuarie, ea a dezvăluit că este însărcinată.

Citește și: A$AP Rocky, eliberat pe cauțiune după ce a fost arestat în Los Angeles. Iubitul cântăreței Rihanna a împușcat ”o cunoștință”

Artista a mărturisit pentru Vogue: „Echilibrul este una dintre cele mai mari provocări ale mele, a fost dintotdeauna. Acum există o altă ființă care intră în joc și schimbă din nou tot ceea ce înseamnă asta.”

„Totuși, am afaceri care nu se vor conduce singure. Mama mea s-a descurcat cu noi trei fără să aibă resursele pe care le am eu, așa că sigur voi face față.”

În timpul sarcinii, Rihanna și-a arătat constant burtica, în cele mai nonconformiste ținute.

„Moda este unul dintre lucrurile mele preferate, așa că, știi, am sfidat ceea ce înseamnă să fii însărcinată”, a spus ea pentru Entertainment Tonight. „Îmi face plăcere că nu trebuie să-mi fac griji și să-mi ascund burtica. Dacă mă simt plinuță, asta e. Este un copil acolo!

Galerie foto

A$AP Rocky, acuzat din nou de infidelitate. Iubitul Rihannei ar fi flirtat pe Instagram cu o femeie: ”Dumnezeu știe de ce m-a ales!”

Atât Rihanna, cât și A$AP au o istorie bogată când vine forba de foști/foste.

Rihanna s-a întâlnit și cu cântărețul Chris Brown, cel care a agresat-o fizic după o ceartă în 2009. De asemenea, ar mai fi avut legături cu Matt Kemp și Karim Benzema.

Rocky a fost asociat cu starul „Keeping Up With The Kardashians”, supermodelul Kendall Jenner.

De asemenea, s-a întâlnit cu actrița franceză Sophie Brussaux AKA Rosee Divine, cu Tahiry Jose, modelul Chanel Iman și Rita Ora.

 

 

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Top citite
01 rihanna (1)
Rihanna vinde penthouse-ul în care a locuit inclusiv Matthew Perry, cândva unul dintre cele mai scumpe apartamente din LA
02 Rihanna
Rihanna, plătită regește pentru a cânta la o petrecere în India. Suma amețitoare pe care o va încasa diva pentru un concert privat
03 Hailey Bieber
Hailey Bieber a intrat în 2024 în costum de baie. Relaxare și răsfăț pe iaht și pe plajele din Barbados
04 Apple Music Super Bowl LVII Halftime Show
Rihanna, adevărul despre momentul când și-a anunțat a doua sarcină la Super Bowl: „A fost un accident”
05 'Wakanda Forever' premiere, Arrivals, Los Angeles, California, USA - 26 Oct 2022
Rihanna, dezvăluiri despre viața de familie. Cu ce provocări s-a confruntat după venirea pe lume a celui de-al doilea copil
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Rihanna
Rihanna, îmbrăcată în colanți mulați, cu o bijuterie de 400.000 de dolari purtată pe picior. Toată lumea din Vegas s-a uitat la ea

Rihanna a fost una dintre multele vedete care au fost în tribune la cursa de Formula 1 din Las Vegas. A furat toate privirile, a făcut "baie de mulțime", dar a atras atenția și cu bijuteria purtată la gleznă: un ceas încrustat cu diamante care totalizează 70 de carate, făcut pe comandă pentru ea.

Rihanna și A$AP Rocky
A$AP Rocky, primele declarații din rolul de tată. Ce spune artistul despre cei doi copii: „Cea mai bună creație a noastră”

A$AP Rocky este unul dintre cei mai cunoscuți rapperi americani, având o mulțime de hituri muzicale și multe premii câștigate de-a lungul timpului. Cu toate acestea, artistul susține că cei doi copii pe care îi are împreună cu Rihanna sunt „cea mai bună creație a sa”. 

Rihanna la premiile Oscar/ Profimedia
Rihanna și A$AP Rocky au făcut publice primele imagini cu ambii lor băieței. Cum arată și ce nume i-au pus mezinului

Rihanna și A$AP Rocky și-au prezentat cel de-al doilea copil într-o manieră similară primului. Cei doi artiști au fost protagoniștii unei ședințe foto inedite, în care apar pentru prima dată toți patru. 

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ O tânără a cheltuit 10.000 de lire sterline ca să arate precum o pisică: „Nu m-am simțit niciodată mai bine în propria mea piele”
O tânără a cheltuit 10.000 de lire sterline ca să arate precum o pisică: „Nu m-am simțit niciodată mai bine în propria mea piele”

O tânără a cheltuit 10.000 de lire sterline ca să arate precum o pisică: „Nu m-am simțit niciodată mai bine în propria mea piele”

FILM NOW Cum arată și cu ce se ocupă puștiul simpatic din serialul „Al șaptelea cer”. David Gallagher are 39 de ani și este de nerecunoscut
Cum arată și cu ce se ocupă puștiul simpatic din serialul „Al șaptelea cer”. David Gallagher are 39 de ani și este de nerecunoscut

Cum arată și cu ce se ocupă puștiul simpatic din serialul „Al șaptelea cer”. David Gallagher are 39 de ani și este de nerecunoscut

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
DIGI SPORT Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
DIGI FM Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”
Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”