Bucuresti | 102,8FM DAN BALAN - ORIUNDE AI FI (NEW PW)

Rihanna a născut în secret. Ea și partenerul ei, A$AP Rocky, au devenit părinții unui băiețel

Rihanna a născut
Rihanna a născut / Getty Images

Rihanna, celebra cântăreață în vârstă de 34 de ani, a devenit mămică pentru prima oară. Artista și iubitul ei, A$AP Rocky, au devenit părinții unui băiețel, potrivit Us Weekly.

Potrivit sursei citate, artista a născut pe 13 mai, în Los Angeles, conform unor surse citate de TMZ. Deocamdată, însă, nu se știe ce nume va purta micuțul.

Rihanna și A$AP Rocky

Rihanna și A$AP Rocky / Profimedia Images

Citește și: Rihanna, surprinsă în timpul unei întâlniri cu iubitul ei, ASAP Rocky. Accesoriul bizar cu care a atras atenția

Rihanna a fost văzută în public ultima dată pe 9 mai, în Los Angeles, chiar în weekendul în care a fost sărbătorită Ziua Mamei, iar artista și partenerul ei au luat cina la restaurantul Giorgio Baldi.

Revista People, care citează o sursă apropiată artistei, relevă că Rihanna se simte bine, că este "o mamă minunată" şi ambii artişti, în vârstă de 34 de ani, sunt foarte emoţionaţi că au devenit părinţi, conform Agerpres. 

Rihanna, câştigătoare a unui premiu Grammy şi femeie de afaceri, inclusă pe lista Forbes a "multimilionarilor", a fost văzută în ultimele luni într-o serie de ţinute foarte îndrăzneţe care îi lăsau burtica la vedere.

Citește și: Rihanna, surprinsă în timp ce făcea cumpărături pentru viitorul copil. Artista a oferit indicii în legătură cu sexul bebelușului

A$AP Rocky, al cărui nume real este Rakim Athelaston Mayers, este un artist de muzică rap care a câştigat mai multe premii BET de hip hop şi a fost nominalizat de două ori la premiile Grammy.

Rihanna a reluat relaţia cu Mayers, cu care avea o relaţie de prietenie de lungă durată, după o colaborare publicitară pentru marca sa de produse cosmetice Fenty Skin în vara anului 2020, potrivit mediilor locale.

Rihanna a recunoscut că se teme de depresia postnatală

Rihanna a anunțat că va deveni mamă de Ziua Îndrăgostiților, când a făcut publice imagini de la un shooting alături de partenerul ei. În luna aprilie a acestui an, ea a pozat pe coperta revistei Vogue îmbrăcată într-o salopetă din dantelă, etalându-și burtica proeminentă în toată splendoarea.

Citește și: Rihanna, surprinsă în timp ce făcea cumpărături pentru viitorul copil. Artista a oferit indicii în legătură cu sexul bebelușului

De asemenea, într-un interviu pentru publicația menționată mai sus, Rihanna a mărturisit că a fost speriată să audă povești ale femeilor care s-au luptat cu depresia postnatală și a simțit că-și pierde controlul atunci când a început să se gândească la momentul în care își va aduce pe lume primul copil.

Nu aș spune că a fost o sarcină plănuită. Dar sigur pot să spun că nu am plănuit să nu se întâmple. Nu știu când sunt la ovulație și alte chestii de genul ăsta. Pur și simplu ne-am distrat.”, a mărturisit artista, continuând: ”Iar la un moment dat am făcut un test. Nu am irosit timpul. L-am chemat și i-am arătat. A doua zi eram la medic și a început călătoria.”, a mai adăugat artista, potrivit Daily Mail.

Rihanna și A$AP Rocky la Săptămâna modei din Paris/ Profimedia

Rihanna și A$AP Rocky la Săptămâna modei din Paris/ Profimedia

Citește și: Rihanna este însărcinată! Artista și iubitul ei rapper, ASAP Rocky, au anunțat într-un mod inedit că vor deveni părinți

Întrebată care este cea mai mare temere a ei, Rihanna a mărturisit că se teme de depresie: ”Depresia postanatală. Oare mă voi confrunta cu acele furtuni emoționale? Acele povești pe care le-am auzit de la alte femei m-au speriat.”, a mai adăugat artista.

Galerie foto

Top citite
01 rihanna
Rihanna și-a arătat lenjeria în mod intenționat, pe stradă. Și-a ridicat fusta, a fost filmată și a postat clipul pe Instagram
02 Rihanna
Rihanna, despre cea mai mare provocare pe care a întâmpinat-o după cele două sarcini. Artista a cedat: „Este suficient!”
03 Rihanna și A$AP Rocky/ Profimedia
Rihanna, însărcinată pentru a treia oară? Gestul făcut de artistă care le-a dat de gândit fanilor: „Mă retrag”
04 ana baniciu
Ana Baniciu a născut un băiețel perfect sănătos. S-a mutat într-o casă veche din centrul Capitalei cu 3 zile înainte să devină mamă
05 Rihanna/ Foto: Instagram
Rihanna, mai slabă ca niciodată. Artista a purtat o rochie roșie, care i-a evidențiat silueta după cele două sarcini
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Rihanna/ Profimedia
Rihanna, prima apariție după ce a lipsit de la Met Gala din cauza gripei. Cum s-a afișat artista pe străzile din New York

Rihanna a fost surprinsă pentru prima dată în public, după ce a lipsit de la Gala Met. Artista în vârstă de 36 de ani a fost fotografiată pe străzile din New York, alături de partenerul ei, A$AP Rocky.

Rihanna/ Profimedia
Motivul pentru care Rihanna a lipsit de la Met Gala 2024. Ce spunea artista cu doar câteva zile înainte de eveniment

Met Gala 2024 a avut loc seara trecută la Muzeul Metropolitan de Artă din New York, iar vedetele s-au întrecut în ținute care mai de care mai extravagante. Cu toate acestea, Rihanna a lipsit de la evenimentul fashion al anului, iar fanii artistei și-au exprimat îngrijorarea.

Rihanna
Blonda Rihanna, într-o fustă minusculă din piele. A încercat să se acopere parțial cu o blană imensă cu animal print

Relaxată, nepăsătoare și văzându-și de drumul ei, Rihanna a fost pozată de paparazzi la ieșirea dintr-un local din Los Angeles. Mama a doi copii, artista de 36 de ani, care de câțiva ani s-a lansat în afaceri de succes, a apărut într-o fustă minusculă, aproape acoperită în totalitate de un tricou lung și larg.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
DIGI FM Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere