Bucuresti | 102,8FM TRAVIE MCCOY - BILLIONAIRE

Shakira s-a răzbunat pe Gerard Pique. Cântăreața a lansat o nouă piesă în care îl umilește: „Ai schimbat un Rolex cu un Casio”

Shakira. Getty Images

Noua piesă lansată de Shakira, în colaborare cu DJ-ul argentinian Bizarrap, a provocat un val de reacții în mediul online, fanii observând că versurile sunt atacuri directe la fostul său iubit, Gerard Pique. Aceasta nu doar că îl umilește pe fostul fotbalist, ci o atacă și pe actuala lui iubită, Clara Chia. 

Shakira a lăsat subtilitățile deoparte, iar în noua piesă aceasta a răbufnit, dorindu-și o răzbunare pe fostul său iubit, care a înșelat-o. Videoclipul a ajuns la 2 milioane de vizualizări în doar 40 de minute de la publicare. 

„Asta ca să te scandalizeze, mestecă și înghite ca să nu te usture. Am înțeles că nu e vina mea că oamenii te critică. Eu fac doar muzică, îmi pare rău că te irită”, este mesajul transmis de artistă pentru tatăl copiilor ei. 

Citește și: Shakira, devastată de imaginile în care noua iubită a lui Pique apare în casa în care locuiau alături de copii

”Nu mă întorc la tine” / ”Nici chiar dacă plângi în fața mea sau mă implori”, ”M-ai lăsat vecină cu soacra” / ”Cu presa la ușă și datoriile la Fisc”, ”Fără resentimente, dragă” / ”Îți doresc să-ți meargă bine cu presupusa mea înlocuitoare”, ”Nici măcar nu știu ce s-a întâmplat cu tine” / ”Eu fac cât două de 22”, ”Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo” / ”Ai schimbat un Rolex cu un Casio”, sunt doar câteva dintre versurile din noua melodie a Shakirei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Shakira s-a refugiat în muzică după despărțirea de Pique

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit la începutul verii în 2022, după 11 ani de relație și doi copii împreună. În timp ce fotbalistul s-a aruncat rapid într-o nouă relație, cântăreața columbiană s-a refugiat în muzica ei, iar cel mai nou single, "Monotonia", pare să spună povestea unei separări necesare de un partener rece.

Fanii artistei au postat imediat comentarii în care spun că versurile melodiei fac referire la lunga relație cu Pique.

Citește și: Shakira a început noul an cu un mesaj acid îndreptat spre Pique: "Chiar dacă rănile sunt deschise, timpul are 'mâini' de chirurg”

"Nu a fost nici vina ta, nici vina mea, a fost vina monotoniei. Nu am zis niciodată nimic, dar mă durea, știam că asta se va întâmpla", sunt primele versuri pe care Shakira le cântă în noua ei piesă, o colaborare cu Ozuna. "Dintr-odată nu mai erai același. M-ai lăsat din cauza narcismului tău. Ai uitat ce aveam odată"- mai spune Shakira în melodia "Monotonia". Apare cu ochii în lacrimi, în timp ce se plimbă printr-un supermarket, iar un bărbat o împușcă în piept. 

Galerie foto

Top citite
01 shakira (46)
Un munte de energie. Shakira, electrizantă în pauza finalei Copa America 2024. Artista, concert în fustă mini și o bustieră inedită
02 MTV VMA Awards 2023 - Arrivals
Shakira, dezvăluiri despre tatăl ei, care a fost internat aproape trei săptămâni la ATI: „Lupta continuă!”
03 24th Annual Latin GRAMMY Awards - Arrivals
Shakira, adevărul despre viața ei sentimentală, după despărțirea de Pique: „Nu ar trebui să-mi placă bărbații după ce mi s-a întâmplat”
04 Shakira
Shakira, dezvăluiri despre viața sentimentală: „Pur și simplu nu am fost norocoasă!” Ce spune despre monogamie
05 Shakira and Lionel Messi team up with John Legend and Noah Kahan for Hard Rock International’s “Unity by Hard Rock” campaign
Shakira scapă de procesul pentru fraudă fiscală din Spania. Parchetul a cerut clasarea procedurii judiciare
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Met Gala. The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute Benefit, celebrating the opening of the Sleeping Beauties: Reawakening Fashion exhibition, Arrivals, New York, USA - 06 May 2024
A oglindit senzualitatea la Met Gala. Shakira, răvășitoare într-o rochie roșie decupată pe coapsă și cu bustieră decoltată

Shakira a fost răvășitoare la Met Gala 2024. Artista columbiană a captat atenția tuturor într-o rochie roșie cu o croială îndrăzneață. 

Shakira and Lucien Laviscount step out for a dinner date after big Times Square performance
Lucien Laviscount, la o lună după ce s-a afișat public cu Shakira: Este una dintre cele mai frumoase persoane pe care le-am întâlnit

Lucien Laviscount, actorul din „Emily in Paris”, care a apărut în cel mai recent videoclip al Shakirei, o descrie pe cântăreață ca fiind „o forță creatoare” și „una dintre cele mai frumoase” persoane pe care le-a întâlnit vreodată.

shakira (24)
Shakira, show electrizant la Coachella. A apărut pe scenă într-o rochie scurtă, în culorile focului

Shakira a avut o apariţie surpriză în acest weekend la Coachella, celebrul festival din deşertul californian, reprezentând punctul culminant al unei prime zile dominate de artiştii latino.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
DIGI FM Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere