Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA TOP BOY - CLOSER (NEW PW)

Shakira, dezvăluiri despre viața sentimentală: „Pur și simplu nu am fost norocoasă!” Ce spune despre monogamie

Shakira
Shakira / Profimedia Images

Shakira a rupt tăcerea despre viața ei amoroasă, mărturisind că nu a fost „prea norocoasă” la acest capitol, dar a compensat la altele. 

La aproape doi ani de la despărțirea de Gerard Pique, tatăl celor doi copii ai ei, celebra cântăreață, care urmează să plece într-un nou turneu, a vorbit despre viața ei sentimentală, dar și despre ce crede despre monogamie.

Citește și: Shakira, show electrizant la Coachella. A apărut pe scenă într-o rochie scurtă, în culorile focului

Într-un interviu pentru Marie Claire artista columbiană a subliniat că nu și-a pierdut încrederea în iubire, chiar dacă nu a avut prea mult noroc în plan sentimental.

Shakira, la premiile Latin Music 2023 /  Profimedia Images

Shakira, la premiile Latin Music 2023 / Profimedia Images

„Nu pot să spun că nu mai cred în iubire, pentru că văd exemplul părinților mei, care sunt împreună și după 50 de ani”, a spus artista, continuând: „Văd cum se privesc unul pe celălalt, cum se țin de mână și că nu pot să trăiască departe unul de celălalt. Am fost martoră la iubire, dar pur și simplu nu am fost atât de norocoasă să o găsesc. Monogamia este o utopie”.

Citește și: Shakira, mișcări senzuale în fața camerei, în haine mulate, pe piesa în care-l “înțeapă” pe Pique. “Câți ani ai? 25?”, i-au scris fanii

Shakira a continuat șirul declarațiilor într-un mod pozitiv, declarând: „Dar am compensat pe alte planuri, având iubirea fanilor mei, a copiilor și a unor prieteni adevărați. Oscar Wilde spunea că prietenia este cea mai pură formă de iubire și cred că este adevărat. Și durează, cel puțin în cazul meu. Relația mea a durat 12 ani, dar prietenii vor fi acolo pe viață. . Când au apărut greutățile, atunci am învățat cât de importantă este cu adevărat prietenia.”

Shakira spunea că are mai mult succes de când este singură

Shakirei îi priește independența și viața în Miami. După despărțirea de Pique, cu care a avut o relație de 11 ani, artista a părăsit domiciliul conjugal din Spania. S-a mutat cu cei doi băieți ai ei, Milan și Sasha, în SUA.

Citește și: Shakira, despre eforturile făcute în timpul relației cu Pique: “Mi-am pus cariera pe pauză. Au fost multe sacrificii pentru iubire”

Shakira

Shakira / Foto: Profimedia

Despre viața de mamă singură și despre cum își găsește echilibrul între carieră și viața personală, columbiana a spus: "Uneori, era ca o relație iubire-ură pentru că de fiecare dată când trebuia să ajung în studio pentru a-mi face treaba, eșuam. Simțeam că îmi părăsesc familia. Erau momente când nu mă bucuram de acest proces. Mă simțeam vinovată, împărțită".

Shakira: "E bine că nu am un soț. Mă trăgea în jos"

Shakira si pique

Shakira și Gerard Pique, pe când formau un cuplu. / Foto: Profimedia

Acum, că băieții ei sunt mai măricei, situația este diferită, dar tot "provocatoare, pentru că acum eu sunt cea responsabilă pentru doi copii care depind de mine atât de mult. Și sunt mamă singură, nu am un soț acasă care să mă ajute cu ceva".

Citește și: Shakira, mișcări de contorsionistă. Și-a înnebunit fanii cu cele mai noi imagini oferite: „WOW!”

Starul latino consideră că faptul că e singură și pe cont propriu a ajutat-o să prospere în muzica pe care a lansat-o în ultimul timp.

"Într-un fel e bine că nu am un soț. Nu știu de ce, dar mă trăgea în jos. Acum simt să muncesc, să scriu piese, să fac muzică. E o nevoie compulsivă pe care înainte nu o aveam", a mai declarat Shakira. Aceasta se pregătește de lansarea celui de-al 12-lea ei album, "Las Mujeres Ya No Lloran" ("Femeile nu mai plâng"), primul material discografic din ultimii șapte ani.

Galerie foto

Top citite
01 Shakira and Lionel Messi team up with John Legend and Noah Kahan for Hard Rock International’s “Unity by Hard Rock” campaign
Cum a trecut Shakira peste despărțirea de Pique: A fost modul meu de vindecare. Și continuă să fie
02 Piqué, declarații despre despărțirea de Shakira
Gerard Piqué, declarații rare privind despărțirea de Shakira: „Ce s-a întâmplat cu adevărat nu este împărtășit!”
03 Shakira
VIDEO Shakira, dezgustată când a văzut că era filmată sub rochie, în timp ce dansa în club. Dezamăgită, a coborât rapid de pe scenă
04 Shakira
Shakira acuză Fiscul din Spania că "a ars-o public pe rug" în procesul de fraudă: "Am plătit mai mult decât ar fi trebuit"
05 shakira (46)
Un munte de energie. Shakira, electrizantă în pauza finalei Copa America 2024. Artista, concert în fustă mini și o bustieră inedită
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
MTV VMA Awards 2023 - Arrivals
Shakira, dezvăluiri despre tatăl ei, care a fost internat aproape trei săptămâni la ATI: „Lupta continuă!”

Shakira a dispărut din lumina reflectoarelor în ultima perioadă, iar acum artista a rupt tăcerea, dezvăluind că a trecut prin momente delicate, tatăl ei fiind grav bolnav.

24th Annual Latin GRAMMY Awards - Arrivals
Shakira, adevărul despre viața ei sentimentală, după despărțirea de Pique: „Nu ar trebui să-mi placă bărbații după ce mi s-a întâmplat”

Shakira a vorbit deschis despre viața ei sentimentală după despărțirea tumultuoasă de Gerard Piqué, sugerând că ar putea fi deschisă la o aventură ocazională, dar nu este pregătită pentru o relație serioasă. Într-un interviu recent pentru Rolling Stone, cântăreața columbiană, în vârstă de 47 de ani, a explicat că, deși încă îi plac bărbații, este precaută din cauza experiențelor trecute.

Lenny Kravitz
Lenny Kravitz, dezvăluiri despre viața sentimentală: „Nu am mai avut o relație serioasă de nouă ani!”

Lenny Kravitz a împlinit de curând 60 de ani, iar acum, într-un interviu pentru The Guardian, a vorbit despre viața lui sentimentală, mărturisind că nu a mai avut o relație serioasă de nouă ani.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”
Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”

Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”

FILM NOW Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film:
Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film: "Era roșie ca o sfeclă. A dat un e-mail întregii familii"

Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film: "Era roșie ca o sfeclă. A dat un e-mail întregii familii"

DIGI WORLD Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”
Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

DIGI ANIMAL WORLD Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”
Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”

Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”

DIGI LIFE Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
DIGI SPORT S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”
S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”
DIGI FM Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan:
Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan: "Nu sunt fiul ei. Nu este normal să mă folosească"
UTV Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit
Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit