Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM GYM CLASS HEROES - STEREO HEARTS

Selena Gomez, dezvăluiri despre relația cu Benny Blanco: „Mă face să mă simt în siguranță”

Selena Gomez și Benny Blanco/ Foto: Instagram
Selena Gomez și Benny Blanco/ Foto: Instagram

Selena Gomez a surprins pe toată lumea când a confirmat relația cu Benny Blanco, însă acum susține că simte că e „cea mai sigură relație” pe care a avut-o. Recent, cântăreața în vârstă de 31 de ani a vorbit sincer despre povestea de iubire pe care o împărtășește cu producătorul muzical în vârstă de 35 de ani. 

„Fără a intra în prea multe detalii, cred că este foarte important să întâlnești pe cineva care te respectă”, a declarat artista. „Și cred că este foarte frumos să mă bazez pe cineva care înțelege cu adevărat lumea în care trăiesc. Dar ar trebui să spun că simt că este cea mai sigură relație și e cu adevărat minunat. Mă face să mă simt în siguranță”. 

Citește și: Selena Gomez, ironizată după ce a anunțat că renunță la social media: „Poate crede că pauza este când îți închizi aplicația!”

Selena și Benny se cunosc de foarte mulți ani, însă și-au confirmat relația în decembrie 2023. În 2019, ei au colaborat pentru piesa „I Can’t Get Enough”, care îi include și pe Tainy și J Balvin. 

Selena Gomez și Benny Blanco/ Foto: Instagram

Selena Gomez și Benny Blanco/ Foto: Instagram

Vorbind despre cum alege cu cine să lucreze pentru proiectele sale, Selena a recunoscut că „nu se simte în siguranță în fața camerelor”. 

„Mi se pare minunat că pot să lucrez cu oameni grozavi și să cunosc compozitori uimitori. Dar îmi place să rămân cu grupul de bază, pentru că ei sunt oamenii care pot descifra cel mai bine cum mă simt. Ei sunt cei care mă pot ajuta cu adevărat să explic ceea ce simt”, spune cântăreața. 

Selena Gomez, despre schimbările prin care a trecut silueta ei în 10 ani

Selena Gomez vrea să mizeze pe cartea sincerității în relația cu fanii ei. Tocmai de aceea, artista a postat două imagini care o arată în costum de baie, la 10 ani distanță, și a comentat pe baza schimbărilor prin care a trecut corpul ei.

Prima poză postată de Selena o arată în 2013, într-un costum de baie din două piese, cu imprimeu zebră. La acel moment, era pozată de paparazzi pe o plajă din Miami. În dreptul imaginii, cântăreața de 31 de ani a scris: "Azi am realizat că nu voi mai arăta niciodată așa...".

selena gomez

Selena Gomez / Foto: Instagram Selena Gomez

Citește și: "Scoate-ți implanturile din pomeți!" Ce a recunoscut Selena Gomez după ce o fană i-a reproșat că și-a schimbat aspectul

A doua poză publicată de artista nominalizată la premiile Emmy pentru rolul ei din serialul "Only Murder in the Building" este din 2023, tot din portofoliul paparazzilor. Într-un costum de baie în alb și negru, cu slip cu talie înaltă, Selena e înfățișată în timp ce iese din apă, pe scara unui iaht. "Nu sunt perfectă, dar sunt mândră de ceea ce sunt... Câteodată uit că e ok să fiu eu", a descris ea această imagine. 

De-a lungul timpului, presa mondenă internațională a scris mult despre schimbările de imagine ale Selenei. De asemenea, au existat și mai multe comentarii pe rețelele sociale. Uneori, Gomez a și răspuns. În 2022, le-a dat replica celor care îi comentează silueta. "Sinceră să fiu, nu-mi pasă de greutatea mea, pentru că oamenii comentează oricum. 'Ești prea slabă', 'ești prea grasă', 'asta nu ți se potrivește'. Meh meh meh. Sunt perfectă așa cum sunt. Morala poveștii? Pa".

Galerie foto

Top citite
01 Dua Lipa la Gala TIME100/ Profimedia
Dua Lipa, într-o rochie cu un decolteu generos la Gala TIME100. Artista a fost fotografiată din toate unghiurile pe covorul roșu 
02 Kanye West/ Profimedia
Kanye West, din nou în centrul atenției. Val de reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori
03 sore
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
04 Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley/ Profimedia
Jon Bon Jovi, adevărul despre provocările din relația cu Dorothea Hurley: „Nu am fost un sfânt”
05 Beyonce și Jay-Z/ Foto: Instagram
Beyonce și Jay-Z, ca doi oameni obișnuiți în Japonia. S-au îmbrăcat elegant și au vizitat obiectivele turistice cu trenul
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram
Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică formează un cuplu de mai bine de 10 ani. Cei doi s-au căsătorit în Bulgaria și au împreună un fiu, pe Alexandru, în vârstă de opt ani. Deși sunt discreți cu privire la viața personală, Lavinia a oferit recent câteva detalii despre cum gestionează gelozia în relația lor.

Jon Bon Jovi/ Profimedia
Metoda ciudată la care a apelat Jon Bon Jovi pentru a evita operația chirurgicală a corzilor vocale: „Am încercat totul”

Jon Bon Jovi a trecut prin cea mai grea perioadă din viața lui în urmă cu doi ani, atunci când a fost nevoit să-și opereze corzile vocale. Știind că este o intervenție riscantă, care l-ar fi putut face să nu mai cânte niciodată, artistul a apelat la toate metodele existente pentru a se recupera fără a fi nevoie de operație, recunoscând că a ajuns chiar și la un practician de Voodoo.

Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia
Reacția hilară a lui Orlando Bloom când a văzut ținuta extravagantă a lui Katy Perry. Actorul a comparat-o cu o ustensilă pentru gătit

Orlando Bloom și Katy Perry formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Hollywood. Cei doi au demonstrat de-a lungul timpului că au o legătură puternică și că se aseamănă foarte mult, mai ales când vine vorba despre umor. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Tânăra cu cele mai lungi picioare din lume, misiune imposibilă să-și găsească un iubit sau blugii potriviți:
Tânăra cu cele mai lungi picioare din lume, misiune imposibilă să-și găsească un iubit sau blugii potriviți: "Mi-am urât înălțimea"

Tânăra cu cele mai lungi picioare din lume, misiune imposibilă să-și găsească un iubit sau blugii potriviți: "Mi-am urât înălțimea"

FILM NOW Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat
Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale
Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT FOTO Lucra ca vânzătoare la fast-food, dar a făcut o schimbare radicală și acum câștigă o mulțime de bani
FOTO Lucra ca vânzătoare la fast-food, dar a făcut o schimbare radicală și acum câștigă o mulțime de bani
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...