Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM CABRON - FRUCTUL INTERZIS

Schimbare radicală de look pentru Andreea Ibacka. Transformarea soției lui Cabral a stârnit reacții controversate

ANDREEA IBACKA 12

Andreea Ibacka și-a făcut o schimbare de look majoră: aceasta a renunțat la blondul clasic și și-a vopsit părul… roz, stârnind reacții controversate din partea fanilor.

VEZI SI: “EȘTI GRAVIDĂ?” RĂSPUNSUL LIDIEI BUBLE I-A LUAT TOTAL PRIN SURPRINDERE PE FANI.

Sursa foto: INSTAGRAM

“Aș putea eu s-o contrazic pe fiica-mea dacă ea spune că “roz e cea mai frumoasă culoare din univers?”, a glumit Andreea.
Deși au fost o mulțime de fani care au complimentat-o pentru transformare, unele admiratoare nu au fost chiar încântate de noul look.

“Iți stă mai bine blondă”, “E mai mult portocaliu decât roz”, i-au scris câteva fane cârcotașe.

Galerie foto

Însă cei mai mulți fani au concluzionat că Andreea Ibacka arată bine cu orice culoare în păr. “Arați superb, mă fac și eu roz”, i-a scris altcineva.

Top citite
01 Lora/ Foto: Instagram
Lora, schimbare radicală look. Artista a renunțat complet la părul blond: „Ești o altă persoană”
02 Fendi : Outside Arrivals - Paris Fashion Week - Haute Couture Fall/Winter 2023/2024.
Camila Cabello a renunțat la părul brunet pentru blond platinat, iar fanii sunt în delir: „Semeni cu Christina Aguilera”
03 Britney Spears și Sam Asghari se căsătoresc
Ce a făcut Sam Asghari după separarea de Britney Spears. Fostul soț al artistei, transformare impresionantă: „Nu e vorba de răzbunare”
04 antonia
S-a descris ca fiind „grăsuță”, iar acum și-a făcut liposucție. Antonia, imaginile care au făcut furori pe internet: „Văleu, ce femeie”
05 cleopatra stratan (2)
Cleopatra Stratan, într-un sacou descheiat, care i-a lăsat sutienul la vedere. Solista de 21 de ani a pozat într-o ipostază îndrăzneață
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
adda
Adda plănuiește luna și schimbarea de look. După ce în septembrie a avut părul albastru, acum s-a vopsit într-o altă culoare

Adda a găsit o manieră inedită de a sta în atenția fanilor și, pe lângă muzica pe care o scoate sau la care lucrează, solista a început să se joace mai mult și la capitolul imagine. A căpătat o nouă încredere în ea, iar asta se vede și la exterior.

Miley Cyrus
Miley Cyrus, schimbarea de look pe care fanii o așteptau de 10 ani. Nu mai e blondă, deși nașa ei, Dolly Parton, nu a fost de acord

Miley Cyrus se întoarce la începuturi. Artista a revenit la părul brunet, după mai bine de 10 ani în care a fost blondă.

adda
Ce a îndemnat-o pe Adda să-și facă o schimbare drastică de look. Și-a vopsit părul albastru: "Nu îndrăzneam să fiu cine și cum vreau"

Schimbările repetate de look fac parte din arsenalul oricărei artiste, dar, uneori, acestea sunt mai curajoase și își exprimă, prin culoarea părului, tunsoare, machiaj sau tatuaje, o altă latură a lor, una mai curajoasă.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale
O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale

O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale

FILM NOW A fascinat cu rolul din “Iisus din Nazaret”. Cum arată acum actorul Robert Powell și cum l-a marcat filmul biblic
A fascinat cu rolul din “Iisus din Nazaret”. Cum arată acum actorul Robert Powell și cum l-a marcat filmul biblic

Desi multi au incercat sa-l egaleze, de departe cel mai cunoscut dintre actori ramane Robert Powell din mini-seria "Jesus of Nazareth" a lui Franco Zefirelli.

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Am fost la ambasada Rusiei să văd „Provocarea”, filmul interzis în România. S-a stricat ceva în spațiu? Nu-i nimic, reparăm cu sârmă
Am fost la ambasada Rusiei să văd „Provocarea”, filmul interzis în România. S-a stricat ceva în spațiu? Nu-i nimic, reparăm cu sârmă
DIGI SPORT FOTO Ce face un milionar român la Dubai, ”când nu are chef să ia mașina”
FOTO Ce face un milionar român la Dubai, ”când nu are chef să ia mașina”
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală