Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER MANUEL RIVA - STRANGERS TO LOVERS

Sam Asghari nu-și dorește să afle sexul bebelușului pe care-l așteaptă: ”Totul depinde de Britney!”

(FILE) Britney Spears Is Engaged to Sam Asghari After Nearly 5 Years Together
Britney Spears și Sam Asghari s-au logodit după 5 ani de relație. Profimedia

Sam Asghari, logodnicul lui Britney Spears, a făcut noi declarații despre sarcina partenerei sale, declarând că nu-și dorește să știe dacă va avea băiat ori fetiță.

La doar câteva săptămâni de când Britney Spears a dezvăluit că este însărcinată, Sam Asghari, logodnicul artistei, a dezvăluit că îi plac surprizele și nu este deloc anxios din cauza faptului că nu cunoaște sexul bebelușului pe care-l așteaptă.

”Totul depinde de Britney, dar eu nu-mi doresc. E ceva ce pot să aștept.”, a mărturisit acesta atunci când a fost întrebat dacă el și logodnica lui plănuiesc să afle sexul bebelușului din timp.

Citește și: Fostul soț al lui Britney Spears, reacție neașteptată după ce artista a dezvăluit că e însărciantă. Ce i-a transmis acesteia

Deși nu este nerăbdător să afle dacă va avea băiat ori fată, Ashgari știe, însă, ce fel de părinți vor fi.

”Dacă va fi fată, probabil va fi cea mai răsfățată prințesă. În schimb, dacă va fi băiat, el va trebui să fie cel mai puternic fiu. Voi avea grijă să se întâmple asta.”, a spus el, potrivit revistei People.

Citește și: Britney Spears este însărcinată. Solista așteaptă un copil cu Sam Asghari: „Dacă sunt doi acolo, s-ar putea să-i pierd”

De asemenea, el a mărturisit că își dorește să fie cât mai implicat în creșterea copilului: ”Este al meu, este primul meu copil.”, a subliniat el.

Cum a anunțat Britney Spears că este însărcinată

Cântăreața celebră a făcut anunțul inedit pe pagina ei de Instagram, iar fanii au fost de-a dreptul uimiți să afle că aceasta va aduce pe lume încă un copil. Artista a afirmat că va ieşi mai puţin din casă pentru a evita ca paparazzi să încerce să obţină o „fotografie pentru bani” cu ea însărcinată, potrivit Agerpres

„M-am îngrășat atât de mult înainte să merg în vacanța din Maui. M-am gândit: „La naiba...ce s-a întâmplat cu stomacul meu?”. Soțul meu mi-a spus: „Ești doar însărcinată cu mâncare”. Atunci m-am gândit și am făcut un test de sarcină. Ei bine...aștept un bebeluș. Patru zile mai târziu burtica era mai mare. Crește! Dacă sunt doi acolo, s-ar putea să-i pierd”, a scris Britney Spears pe contul său de Instagram. 

Citește și: Britney Spears se bucură din plin de libertate. Artista, fotografiată alături de logodnicul ei în California

Britney a continuat să se plângă că a fost deprimată ultima dată când a fost însărcinată şi că nu a primit sprijinul necesar. „Femeile nu vorbeau despre asta atunci. Unii oameni considerau periculos dacă o femeie se plângea în acest fel cu un copil înăuntrul ei. Însă acum femeile vorbesc despre asta în fiecare zi. Mulţumesc lui Iisus, nu trebuie să păstrăm această durere ca pe un secret rezervat”, a scris ea, adăugând că plănuieşte să facă yoga zilnic pentru a-şi menţine corpul şi mintea viguroase.

Galerie foto

Top citite
01 Britney Spears și Sam Asghari se căsătoresc
Britney Spears, noi dezvăluiri despre relația cu Sam Asghari, de care a divorțat după 14 luni: „Nu a fost totul numai lapte și miere!”
02 Britney Spears
Britney Spears, prima reacție după apariția zvonurilor potrivit cărora s-ar fi întors la un fost iubit
03 Britney Spears și Ben Affleck/ Profimedia
Britney Spears și Ben Affleck au avut o aventură de-o noapte. Dezvăluirea picantă făcută de artistă despre soțul lui Jennifer Lopez
04 britney, justin (1)
Britney Spears laudă noile piese lansate de Justin Timberlake. Ce declară artista la 3 luni de la dezvăluirile din cartea ei de memorii
05 ana baniciu (2)
Ce nume vrea Ana Baniciu să-i pună bebelușului ei: „Mie îmi place foarte mult”. Artista este însărcinată în cinci luni
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
ana baniciu si sotul ei
Ana Baniciu este însărcinată. Artista, primele imagini cu burtica și primele declarații: „Suntem fericiți și nerăbdători”

Au trecut câteva luni de când Ana Baniciu și Edy Kovacy s-au căsătorit religios, iar acum au dezvăluit că se pregătesc să devină părinți. Cântăreața este însărcinată în aproape cinci luni, iar acum a făcut publice primele imagini cu burtica proeminentă.

Britney Spears/  Profimedia
Britney Spears, declarații după ce s-a spus că ar urma să înregistreze un nou album: „Nu mă voi întoarce în industria muzicală!”

Reprezentanți din industria muzicală depun eforturi susținute pentru a o convinge pe Britney Spears să revină în studio pentru a înregistra un nou album, susține o sursă apropiată artistei, potrivit Daily Mail.

Apple Music Super Bowl LVII Halftime Show
Rihanna, adevărul despre momentul când și-a anunțat a doua sarcină la Super Bowl: „A fost un accident”

Rihanna a surprins pe toată lumea când a apărut pe scena de la Super Bowl cu o burtică proeminentă, anunțând astfel că este însărcinată pentru a doua oară. Cu toate acestea, artista a recunoscut că nu-și dorea sa divulge atunci acest moment important din viața ei și că totul s-a întâmplat accidental. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Salman Khan e o stea strălucitoare, e scutul meu". Iulia Albu, declarații rare după 10 ani de relație cu starul de la Bollywood

"Salman Khan e o stea strălucitoare, e scutul meu". Iulia Albu, declarații rare după 10 ani de relație cu starul de la Bollywood

FILM NOW Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit:
Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

DIGI WORLD El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

DIGI ANIMAL WORLD Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
DIGI SPORT Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
DIGI FM Praf saharian peste România. Cât mai durează fenomenul? Explicația climatologului Roxana Bojariu
Praf saharian peste România. Cât mai durează fenomenul? Explicația climatologului Roxana Bojariu