Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan JENNIFER LOPEZ - PA TI

Ruby, protagonista unei ședințe foto incendiare. Fanii au reacţionat imediat: "Wow, ce noroc pe iubitul tău"

ruby
Ruby, o prezență senzuală și efervescentă / Foto: Instagram

Ruby a fost protagonista unei ședințe foto extrem de senzuale, care i-a scos în evidență nu doar trupul perfect sculptat, ci și stilul vestimentar extravagant.

Îmbrăcată într-o ținută sumară, așa cum și-a tot obișnuit fanii, cântăreața a impresionat printr-o apariție demnă de coperta unei reviste. Deși a arătat impecabil din cap până în picioare, piesele principale au constat în mănușile lungi din latex, cu pene la capăt, ciorapii Gucci, care au lăsat destul de mult la iveală, dar și sutienul negru, Versace, care i-a evidențiat abdomenul tonifiat.

Look-ul a fost completat de machiajul albastru al ochilor, dar şi de atitudinea sa încrezătoare, lucru deloc surprinzător având în vedere modul în care arată Ruby.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citeşte şi: Mădălina Ghenea, imaginea senzualității. Într-o rochie roșie cu decolteu abisal, românca pare sosia Sophiei Loren

Odată cu publicarea imaginilor, artista a adresat şi o intrebare fanilor cu privire la cele trei fotografii, care au strâns peste 21.000 de like-uri: "Care este mai dulce? 1, 2 sau 3?". Bineînţeles că fanii nu s-au putut decide, aproape toți concluzionând ca artista arată extrem de bine în toate fotografiile:

"Tu ești dulce în orice postură! Din ce în ce mai dulce!""Cea mai frumoasă din România", "Ai un corp superb", "Ești deosebită."

Citeşte şi: Cleopatra Stratan s-a transformat într-o tânără irezistibilă. Apariție neașteptată într-o ținută îndrăzneață

Galerie foto

 
 

 

Top citite
01 bebe
Bebe Rexha, fabuloasă într-un corset cu un decolteu imposibil de ignorat. Fanii au reacționat: „Arăți atât de bine!”
02 rubymain
Ruby și-a pus cea mai provocatoare rochie și a dansat lasciv în piscină. Cum au reacționat fanii când au văzut-o: „Ce femeie!”
03 ruby
Ruby, adevărul despre motivul pentru care nu mai postează poze cu iubitul ei. Ce spune despre nuntă
04 Loredana Groza
Vârsta, doar un număr pentru ea. Loredana Groza, trup de zeiță într-o rochie mulată, cu decupaje, la 53 de ani: „Cea mai frumoasă!”
05 ruby
Ruby forțează vara cu poze din Grecia. Relaxată și seducătoare, s-a arătat într-un costum de baie peste care "a aruncat" o fustă plasă
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
inna
Inna, ședință foto impresionantă pe șantierul noului său apartament de pe litoral: „Când e gata vă chem”

Inna și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare cu o ședință foto impresionantă, realizată chiar pe șantierul noului său apartament din Mamaia. Imaginile, desprinse parcă dintr-o revistă de modă, au făcut furori în mediul online. 

Ruby/ Foto: Instagram
Ruby, adevărul despre operațiile estetice. Artista regretă că și-a făcut implanturi mamare: „Am ascuns asta de toată lumea”

Ruby a dezvăluit recent că a avut de înfruntat unele probleme serioase în urma intervențiilor chirurgicale pe care le-a făcut, în mare parte din cauza neglijării recomandărilor medicale. În plus, vedeta a realizat, în timp, că unele dintre aceste intervenții nu erau chiar necesare, recunoscând că, dacă ar putea da timpul înapoi, nu ar mai apela la ele.

Ruby
Ruby, fabuloasă într-un corset cu un decolteu imposibil de ignorat, după ce a fost acuzată de fani că e însărcinată: „Ești divină!”

Mereu în centrul atenției și cunoscută pentru alegerile îndrăznețe în materie de vestimentație, Ruby nu ratează nicio ocazie de a-și surprinde prietenii virtuali.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția aprigă a lui Meghan Markle când o femeie s-a apropiat prea mult de prințul Harry. Momentul a devenit viral
Reacția aprigă a lui Meghan Markle când o femeie s-a apropiat prea mult de prințul Harry. Momentul a devenit viral

Reacția aprigă a lui Meghan Markle când o femeie s-a apropiat prea mult de prințul Harry. Momentul a devenit viral

FILM NOW Momentul în care Alec Baldwin a aflat că Halyna Hutchins a murit a fost filmat. Cum a reacționat actorul la aflarea veștii teribile
Momentul în care Alec Baldwin a aflat că Halyna Hutchins a murit a fost filmat. Cum a reacționat actorul la aflarea veștii teribile

Momentul în care Alec Baldwin a aflat că Halyna Hutchins a murit a fost filmat. Cum a reacționat actorul la aflarea veștii teribile

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Liderul interlop Costel Corduneanu a murit în spital, în urma unei operații dificile la inimă
Liderul interlop Costel Corduneanu a murit în spital, în urma unei operații dificile la inimă
DIGI SPORT Lovitura de proporții care se pregătește în tenisul românesc
Lovitura de proporții care se pregătește în tenisul românesc
DIGI FM Dan Negru, filmat într-una dintre cele mai frumoase și mai degradate clădiri din țară: „Am făcut o infracțiune”
Dan Negru, filmat într-una dintre cele mai frumoase și mai degradate clădiri din țară: „Am făcut o infracțiune”