Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER KYGO - WHATEVER

Rihanna: "Fara cuvinte! Doar lacrimi". Vezi reactia vedetelor dupa decesul lui Whitney

rihana-fara-cuvinte-doar-lacrimi-vezi-reactia-vedetelor-dupa-decesul-lui-whitney

In ciuda problemelor personale din ultimii ani, Whitney Houston a fost omagiata de oameni din intreaga industrie muzicala, inca de la primele ore dupa anuntul despre moartea sa.

"Whitney Houston a fost nu numai un artist extraordinar, ci si o persoana minunata. A fost atat de desteapta si cunostintele ei si aprecierea sa pentru arta muzicala au fost remarcabile", a declarat fondatorul casei de discuri Motown si legenda R&B Berry Gordy, intr-un comunicat.

Neil Portnow, presedintele Recording Academy, care organizeaza gala premiilor Grammy, a declarat ca producatorii evenimentului vor sa gaseasca o cale prin care cantareata sa fie onorata in fata prietenilor ei care vor participa la ceremonie.

"Nu-mi gasesc cuvintele acum", a declarat Aretha Franklin, care a fost nasa lui Whitney Houston. "Este atat de uluitor si incredibil. Nu am putut sa cred ce tocmai am citit pe ecranul televizorului. Inima mea se indreapta catre Cissy (mama lui Whitney, n.r.), catre fiica ei, Bobbi Kris, catre familia ei si catre Bobby (Brown, fostul sot al cantaretei, n.r.)", a mai spus Franklin.

Pe de alta parte, fostul sot al lui Whitney Houston, Bobby Brown, a decis ca viata merge inainte si, la doar cateva ore dupa decesul neasteptat si tragic al cantaretei, a sustinut un concert cu trupa sa New Edition, potrivit dailymail.co.uk. in timpul concertului pe care l-a sustinut in Mississippi, cantaretul in varsta de 43 de ani a strigat cu lacrimi in ochi "Te iubesc, Whitney" si a trimis sarutari catre cer. Bobby Brown s-a adresat publicului venit la concertul lui: "As dori sa spun: "Te iubesc, Whitney". Cel mai greu lucru a fost pentru mine sa vin pe aceasta scena".

Rihanna, Mariah Carey si Shaquille O'Neal sunt cateva dintre vedetele care au scris pe Twitter despre moartea subita a cantaretei Whitney Houston.

    Mariah Carey: "Am inima franta dupa vestea mortii prietenei mele, incomparabila Whitney Houston. Condoleantele mele familiei si milioanelor de fani din intreaga lume. Nu va fi uitata niciodata. A fost una dintre cele mai frumoase voci de pe pamant"

    Rihanna: "Fara cuvinte! Doar lacrimi #DearWhitney"

    Christina Aguilera: "Am pierdut inca o legenda. iubire si rugaciuni catre familia ei. Ne va fi dor de ea"

    Jessica Simpson: "Mi-am descoperit vocea cantand muzica lui Whitney Houston. Astazi mi-am pierdut idolul"

    Justin Bieber: "Una dintre cele mai mari voci dintotdeauna a murit. Rugaciunile mele merg spre prietenii si familia ei"

    Katy Perry: "E devastator. Te vom iubi mereu, Whitney"

    Toni Braxton: "A deschis calea pentru fiecare cantareata din industria muzicala. Legendara, inovatoare, uimitoare, umila....cea mai buna din lume"

    Shaquille O'Neal: "Odihneste-te in pace, legenda Whitney Houston. Doare. Am pierdut o legenda. Multumesc pentru tot"

    Nicky Minaj: "Iisuse Cristoase, nu Whitney Houston. Cea mai mare (cantareata, n.r.) din toate timpurile".

    Sean Combs: "Whitney Houston!!! doamne Dumnezeule! Nu-mi vine sa cred asta. Este una dintre cele mai triste zile din viata mea"

    Jennifer Lopez: "O pierdere atat de mare. Una dintre cele mai importante voci dintotdeauna. Rugaciunile noastre se indreapta catre familia ei"

    Jane Fonda: "Sunt atat de trista"

Organizatorii galei Grammy planuiesc un moment dedicat memoriei lui Whitney Houston in timpul ceremoniei televizate care va avea loc diseara, la Los Angeles. 

Stai pe www.profm.ro ca sa stii care sunt cele mai importante momente de la Grammy Awords 2012 si care sunt castigatorii de anul acesta ale celor mai importante premii din industria muzicala!

 

Top citite
01 Takeoff din trupa migos
Rapperul Takeoff din trupa Migos a murit după ce a fost împușcat la o petrecere. Cântărețul avea 28 de ani
02 Whitney Houston și Bobby Brown
Bobby Brown, fostul soț al lui Whitney Houston, copleșit de regrete: ”Cred că ar fi trăit dacă nu am fi divorțat!”
03 "Van Halen" Eddie Van Hal
Eddie Van Halen a murit de cancer la 65 de ani. Legenda rock-ului suferea de peste 10 ani
04 gafa-de-proportii-la-cnn-whitney-houston-confundata-cu-un-travestit-foto 3 1
Kygo lansează o înregistrare muzicală inedită a lui Whitney Houston, la șapte ani de la dispariția artistei
05 meghan-markle-printul-harry-header-splash
Ce melodie au ales Meghan Markle şi Prinţul Harry pentru "Dansul Mirilor"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
lorde-header-instagram
Lorde a făcut o gafă majoră pe Instagram! A fost nevoită să-şi ceară scuze

Cântăreaţa neozeelandeză Lorde, interpreta hitului "Royals", le-a cerut scuze fanilor ei, după ce a fost criticată pe reţelele de socializare pentru o gafă pe care a făcut-o pe Instagram, referitoare la Whitney Houston.

jessi-j-singer-shina-header
Jessie J a surprins pe toată lumea cu apariţia în talent show-ul "Singer", pe care l-a şi câştigat

S-a vorbit de nenumărate ori că în show-urile de descoperire a talentelor muzicale nu ar trebui să apară artişti deja consacraţi. Şi la Vocea României au participat nume cunoscute din lumea muzicală, artişti care deja aveau hit-uri şi albume lansate.

pink-grimasa-ama-2017-christina-aguilera
Cum a reacţionat Pink în momentul când Christina Aguilera i-a adus un omagiu lui Whitney Houston

Ediţia din 2017 a American Music Awards a fost una memorabilă. Multe momente ale galei din Los Angeles au atras atenţia, dar P!nk a oferit imaginea serii.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ 61 de ani? Demi Moore le face
61 de ani? Demi Moore le face "concurență" fiicelor ei, în cele mai noi imagini needitate în care apar toate în costum de baie

61 de ani? Demi Moore le face "concurență" fiicelor ei, în cele mai noi imagini needitate în care apar toate în costum de baie

FILM NOW Jennifer Garner, de mână cu bărbatul pe care-l iubește de 6 ani, în trening și pantofi sport. Actrița și John Miller își trăiesc dragostea în cea mai mare discreție
Jennifer Garner, de mână cu bărbatul pe care-l iubește de 6 ani, în trening și pantofi sport. Actrița și John Miller își trăiesc dragostea în cea mai mare discreție

Jennifer Garner, de mână cu bărbatul pe care-l iubește de 6 ani, în trening și pantofi sport. Actrița și John Miller își trăiesc dragostea în cea mai mare discreție

DIGI WORLD Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o femeie prinde o cobră cu mâinile goale. Șarpele era pe punctul să o atace
Momentul când o femeie prinde o cobră cu mâinile goale. Șarpele era pe punctul să o atace

Momentul când o femeie prinde o cobră cu mâinile goale. Șarpele era pe punctul să o atace

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici
DIGI SPORT La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka are o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit
La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka are o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit
DIGI FM Unde va petrece Irinel Columbeanu Paștele. „Medicii i-au interzis”
Unde va petrece Irinel Columbeanu Paștele. „Medicii i-au interzis”