Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA LADY GAGA FEAT COLBY O DONIS - Just dance

Rapperul Takeoff din trupa Migos a murit după ce a fost împușcat la o petrecere. Cântărețul avea 28 de ani

Takeoff din trupa migos
Rapperul Takeoff a fost împușcat mortal la o petrecere. / Foto: Profimedia

Tragedie în showbizzul american, după ce rapperul Takeoff, unul dintre cei trei membri ai trupei Migos, a murit. Tânărul de doar 28 de ani a fost împușcat, anunță TMZ.

Rapperul a murit la o petrecere ce avea loc în Houston, Texas, la câteva ore după ce lansase clipul unei noi piese. Takeoff, pe numele lui real Kirshnik Khari Ball, a fost declarat mort la fața locului. Acesta a fost împușcat fatal pe o pistă de bowling, în toiul nopții, în jurul orei 2.30, după ce o altercație a izbucnit la petrecere și cineva a deschis focul.

Citește și: De ce a murit Nosfe, rapperul de la Șatra B.E.N.Z. Colegii săi, anunț emoționant: ”Toate încasările vor merge către soția și fiica sa!”

trupa migos

Takeoff făcea parte din trupa Migos, alături de Quavo și Offset. / Foto: Profimedia

Takeoff făcea parte, din 2008, din trupa Migos alături de vărul lui, Offset, și de unchiul său, Quavo. Acesta din urmă era și el prezent al petrecere, dar a scăpat nevătămat. Alte două persoane au fost și ele rănite și au ajuns la spital.

Imediat, mai mulți colegi de breaslă și persoane publice din alte domenii au început să scrie pe rețelele sociale mesaje de condoleanțe pentru Takeoff.

Citește și: A murit Coolio, rapperul american celebru pentru piesa „Gangsta’s Paradise”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Takeoff și Quavo tocmai lansaseră o piesă împreună, numită Messy, cu câteva ore înainte de a pleca la petrecere. Clipul are deja, în 18 ore, sute de mii de vizualizări.

Galerie foto

Foto: Profimedia

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 16:20.

Top citite
01 Kanye West
Kanye West, pus la zid de un fost angajat: „A fluturat poze nud ale unei prietene în fața colegilor!” Ce acuzații i se mai aduc
02 50 Cent/ Profimedia
50 Cent, acuzat de fosta iubită de abuz fizic și neglijență față de fiul lor: „Ai distrus orice șansă pe care am mai avut-o”
03 Snoop Dogg/ Profimedia
Anunțul făcut de Snoop Dogg care i-a luat pe fani prin surprindere. Rapperul își schimbă total viața
04 nosfe si madalina cretan
Soția regretatului rapper Nosfe este pregătită să o ia de la capăt. Mesajul postat de Mădălina Crețan: „Vreau să mă reîndrăgostesc!”
05 tupac
Tupac Shakur și-ar fi dorit să intre în politică. Dezvăluirile făcute de un coleg de trupă la 27 de ani de la moartea celebrului rapper
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Kanye West și Bianca Censori/ Profimedia
Kanye West, discuție tensionată cu Bianca Censori în mașină. Cum au fost surprinși artistul și soția sa

Kanye West și Bianca Censori au probleme în paradis? Rapperul, care a fost căsătorit cu Kim Kardashian, a fost surprins de paparazzi în timpul unei discuții aprinse cu Bianca Censori, alături de care are o căsnicie de cinci luni. 

Tupac Shakur, onorat cu o stea pe Walk of Fame/ Profimedia
Rapperul american Tupac Shakur, onorat cu o stea pe Walk of Fame. Cântărețul a fost ucis în urmă cu aproape treizeci de ani

Rapperul american Tupac Shakur, ucis în urmă cu aproape treizeci de ani, după o carieră pe cât de scurtă, pe atât de meteorică, a fost în sfârşit răsplătit miercuri cu o stea pe „Walk of Fame” de la Hollywood, scrie AFP.

Festival Goers Attend Groovin The Moo In Canberra
S-a aflat cauza morții rapperului Coolio. Managerul său a dezvăluit totul

Rapperul Coolio, care a fost laureat al premiilor Grammy şi devenit celebru pentru melodia „Gangsta’s Paradise”, a murit din cauza unei supradoze de fentanil, a declarat joi managerul său, la şase luni după ce muzicianul de 59 de ani a fost găsit mort în casa unui prieten din Los Angeles. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Prințul William, în bucătărie, la primul său angajament public după anunţul despre cancerul prințesei Kate. FOTO
Prințul William, în bucătărie, la primul său angajament public după anunţul despre cancerul prințesei Kate. FOTO

Prințul William, în bucătărie, la primul său angajament public după anunţul despre cancerul prințesei Kate. FOTO

FILM NOW Brian Cox critică performanța lui Joaquin Phoenix în filmul „Napoleon”: „Aș fi interpretat acel rol mult mai bine!”
Brian Cox critică performanța lui Joaquin Phoenix în filmul „Napoleon”: „Aș fi interpretat acel rol mult mai bine!”

Brian Cox critică performanța lui Joaquin Phoenix în filmul „Napoleon”: „Aș fi interpretat acel rol mult mai bine!”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
DIGI SPORT FOTO Un nou cuplu celebru. După un an de speculații, a anunțat relația și “internetul a explodat”
FOTO Un nou cuplu celebru. După un an de speculații, a anunțat relația și “internetul a explodat”
DIGI FM Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită:
Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită: "Am greșit. Cred că este de ajuns să spun asta"