Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT ANDIA - DE LA DELA (ID PROFM)

Radu Valcan a declarat la Alarma ProFM ca nu se gandeste sa se recasatoreasca!

radu-valcan-a-declarat-la-alarma-profm-ca-nu-se-gandeste-sa-se-recasatoreasca

Matinalul de la Alarma ProFM, Bogdan Nicolai a stat de vorba in aceasta dimineata cu Radu Valcan, pe care telespectatorii il urmaresc ACASA, in telenovela "Iubire si onoare", despre relatia lui cu Adela Popescu.

Actorul a declarat in interviul dat la ProFM ca povestea de dragoste dintre el si Adela a venit de la sine: "Practic ne-am apropiat amandoi cam in acelasi timp, nu pot sa spun ca a existat un moment anume, dar am inceput sa vorbim la un moment dat mai mult, despre secventele din serial, despre viata", spune Radu care precizeaza ca amindoi si-au dat seama cam in acelasi timp ca se plac, nefacind neaparat unul dintre ei primul pas.

Actorul a mai adaugat ca nu s-au afisat inca de la bun inceput impreuna pentru ca "am considerat ca este un timp al nostru, pe care vrem sa-l conservam cit mai bine si nu stiu poate in acest moment e nevoie de discretie, ca in viata fiecarui om de fapt, nu numai a noastra".

Intrebat ce ii place cel mai mult la Adela, el a spus ca "usor, usor m-a atras modestia ei, simtul umorului, naturaletelea, este o persoana extreme de sufletista - lucruri care ma implinesc pe mine. Are foarte multe calitati, eu am enumerat acum doar citeva". El mai spune ca secventa de la dus filmata impreuna nu are nicio legatura cu acest inceput de relatie, adaugind ca astfel de secvente sint extrem de greu de jucat si ca au fost foarte emotionati in aceasta ipostaza.

Ascultatorii ProFM care au fost pe receptie la Alarma ProFM cu Sara si Nicolai in aceasta dimineata au mai aflat de la Radu ca nu isi doreste inca sa se recasatoreasca: "Nu, nu ma gindesc la asa ceva, este un moment frumos ca in viata fiecarui om normal si noi incercam sa profitam cit mai mult de clipele astea, sa ne bucuram, sa ne cunoastem din ce in ce mai bine, sa ne descoprim cit mai mult".

Intra pe blogul Alarma ProFM si asculta interviul integral Radu Valcan @ Alarma ProFM!

Top citite
01 Akim si Dominic/ Foto: Instagram
Copiii Antoniei și ai lui Alex Velea, primul interviu. Răspunsurile savuroase date de puști: „Noi suntem originali”
02 matinali 4
Interviu cu Drăcea, Ralu și Bogdan, noii prezentatori ai matinalului PROFM - What The Fun!
03 selena-main
Selena Gomez, mărturisiri despre coșmarul prin care a trecut: "Știam că nu puteam continua dacă nu învățam să-mi ascult corpul și mintea”
04 lesko popescu
Cadoul neașteptat pe care Anna Lesko i l-a făcut Adelei Popescu. Cu ce s-a trezit Adela la ușă
05 Adela Popescu apariție
Adela Popescu și-a etalat burtica de gravidă în toată splendoarea. Cum arată vedeta în costum de baie, în luna a patra de sarcină
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
The "2017 Billboard Music Awards" and ELLE Present Women In Music at YouTube Space LA
Drama prin care a trecut Billie Eilish, cea mai populară cântăreață a momentului: "Nu suportam singurătatea"

Billie Eilish a profitat de apariția în cel mai recent număr al revistei "Rolling Stone" pentru a le vorbi deschis fanilor despre depresie și auto-vătămare.

IMG_2552
Ask Me I'm Famous | MACANACHE: Cea mai grea muncă pe care am făcut-o a fost să sparg peşte

Macanache a dat din casă în episodul 2 din seria de interviuri Ask Me I'm Famous. Credeai că ştii totul despre vedetele tale preferate? Mai gândeşte-te!

Selly
Selly: "După dreptul de a avea permis, e al doilea pe care l-am aşteptat"

Selly (Andrei Şelaru) a fost invitat la Jurnalul de Seară, de la Digi24, unde a declarat ca va vota la alegerile europarlamentare din 26 mai şi a transmis că este foarte important să te duci la vot informat: "Votul neinformat nu e democraţie", a spus vloggerul.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Kim Kardashian, imagini nemaivăzute de la MET Gala. Sandalele cu toc invizibil i-au șocat pe fani: „Cum te-ai descurcat?”
Kim Kardashian, imagini nemaivăzute de la MET Gala. Sandalele cu toc invizibil i-au șocat pe fani: „Cum te-ai descurcat?”

Kim Kardashian, imagini nemaivăzute de la MET Gala. Sandalele cu toc invizibil i-au șocat pe fani: „Cum te-ai descurcat?”

FILM NOW Jennifer Lopez și Ben Affleck, la un pas divorț, la mai puțin doi ani de când s-au căsătorit. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu au reușit să facă lucrurile să funcționeze între ei!”
Jennifer Lopez și Ben Affleck, la un pas divorț, la mai puțin doi ani de când s-au căsătorit. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu au reușit să facă lucrurile să funcționeze între ei!”

Jennifer Lopez și Ben Affleck, la un pas divorț, la mai puțin doi ani de când s-au căsătorit. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu au reușit să facă lucrurile să funcționeze între ei!”

DIGI WORLD A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei
DIGI SPORT Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an
Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an
DIGI FM Cum reacționează Simona Țăranu la avansurile fotbaliștilor. „Nu e mit e realitate”
Cum reacționează Simona Țăranu la avansurile fotbaliștilor. „Nu e mit e realitate”
UTV Coldplay aduce sustenabilitatea la Bucuresti. Fanii vor genera energie prin dans
Coldplay aduce sustenabilitatea la Bucuresti. Fanii vor genera energie prin dans