Bucuresti | 102,8FM OZUNA - MIRAGE

Puya și-a întrerupt concertul când o domnișoară a urcat pe scenă. Imaginile sunt virale: ”Mi-am schimbat total părerea despre el!”

Puya, reacție virală
Puya, reacție virală / Credit foto: TikTok, Facebook

Puya, celebrul rapper, a surprins pe toată lumea cu gest făcut în timpul unui concert, numeroși fani fiind impresionați de comportamentul lui. ”Într-o lume în care toți sunt Pique, fii Puya”, au spus internauții.

Concret, artistul a susținut un concert într-un club, iar la un moment dat o tânără a urcat pe scenă pentru a dansa alături de artist.

Citește și: Câți bani cer cei mai în vogă artiști români pentru un concert. Inna e campioană la încasări. Cât câștigă Delia, Smiley sau Puya

Îmbrăcată într-o ținută albă, domnișoara a urcat pe scenă și a început să danseze. Ușor, ușor, Puya s-a depărtat și a cerut să fie oprită muzica, nici el nu a mai cântat. Imediat, el i-a arătat-o tinerei pe soția lui, Melinda, care era în club și i-a spus că doar ea dansează.

@postolachi.ana In a world full of PIQUE be a PUYA #puya #pique ♬ sunet original - Ana-Maria Postolachi

„O vezi pe aia mică de acolo? E nevasta mea, nu ai cum să dansezi cu mine, deci nu ai cum, e imposibil! Lasă-mă, că eu știu să cânt singur, fără dansatoare”, i-a spus Puya tinerei.

Imaginile inedite au ajuns pe rețelele sociale, iar mulți dintre fani l-au felicitat pe Puya pentru atitudine.

Citește și: Puya, băiatul dur din hip-hop-ul românesc, e un familist convins. Cum a cunoscut-o pe Melinda, femeia care i-a dăruit trei fiice

„Mi-am schimbat total părerea despre Puya. E un familist convins și un om de nota 100. Mai normal decât multe alte vedete și fără figuri chiar. Respect! (…) Nu am crezut niciodată că Puya are un caracter atât de misto! Bravooo! (…)”, ”Într-o lume în care toți sunt Pique, fii Puya”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Puya și Melinda au împreună trei fete

Discret cu viața personală, Puya, pe numele lui din buletin Dragoș Gărdescu, nu pune deseori poze pe rețelele sociale cu cele mai mari comori ale sale și nici nu vorbește prea mult despre soție și copiii lor.

Cu toate acestea, artistul "se dă de gol" din când în când cu mesaje frumoase pentru soția sa, Melinda. Invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, Puya a vorbit și despre familie.

Citește și: Cum arăta Puya în costum de pionier! “Tata era fotograful şcolii”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Puya, tată de trei fete

Melissa, fiica cea mare, are 11 ani, Iuliana are 9 ani, iar mezina familiei, Natalia, are patru ani și jumătate. Fetele lui nu par a-i călca pe urme, căci, deși au acces la studio și un artist în familie, deocamdată nu par interesate de acest domeniu.

"Aș vrea să aibă un hobby încă de la 14-15 ani. Omul este apt să facă lucruri încă de la o vârstă fragedă. S-a împământenit ideea asta să începem să muncim de la 27 de ani, să stăm numai în școală și cu capul în cărți. Ești entuziasmat să faci ceva la 16 ani", a spus Puya la podcast.

Citește și: Rapperul Tory Lanez va fi judecat pentru că a tras asupra cântăreţei Megan Thee Stallion. Riscă 22 de ani de închisoare

Despre povestea de iubire cu soția lui, rapperul a dat câteva detalii. Melinda avea 17 ani când Puya a pus ochii pe ea. Cei doi s-au căsătorit mulți ani mai târziu, în septembrie 2011, după ce apăruse pe lume prima lor fiică.

„Nu era fana mea. Eu am cântat la balul unde ea a prezentat. Și mi-a tras și țeapă cu banii! Ăia aveau sala plină și mie îmi ziceau că n-au bani. Și așa ne-am împrietenit. Am ținut legătura, am vorbit.. După a început să îmi placă jocul ăsta și îmi tot puneam concerte în zona unde era ea”, a povestit Puya despre prima întâlnire cu femeia care avea să-i devină soție.

"E femeia perfectă. Sincer, e greu să suporte cineva genul de viață pe care-l am eu. Eu zic că a rezistat cu succes până acum. Și ea e geloasă, și eu sunt gelos", a mai spus rapperul despre partenera lui de viață.

Galerie foto

Top citite
01 Vizual_PROFM_Super Girl
PROFM SuperGirl, concertul cadou de ziua super fetelor
02 Momentul când Madonna cade cu scaunul în timpul unui concert/ Profimedia
Momentul când Madonna cade cu scaunul în timpul unui concert. Artista a continuat să cânte pe burtă
03 stire PROFM SUPERGIRL
AMI, Andia, MIRA, Nicole Cherry, Mario Fresh și VESCAN pe 7 martie la PROFM SuperGirl!
04 PREMIUM EXCLUSIVE Jennifer Lopez Gives Wedding Day Vibes By Rocking Gorgeous White Dress To Visit Ben On Set [NO SIPA]
Ce părere au gemenii lui Jennifer Lopez despre muzica mamei lor: „M-a durut când mi-au spus”
05 Christina Aguilera
Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
mircea baniciu si ana baniciu
Cum a reacționat tatăl Anei Baniciu după ce a aflat că fiica lui îi va dărui un nepot: „Are o singură dorință”

Ana Baniciu a anunțat recent că este însărcinată printr-o serie de fotografii postate în mediul online. Atât fanii, cât și persoanele apropiate din viața artistei, au felicitat-o și s-au bucurat pentru ea, însă toți au fost curioși să afle cum a reacționat tatăl cântăreței, Mircea Baniciu, atunci când a aflat că va deveni bunic. 

andreea balan si iubitul
Reacția Andreei Bălan după ce a fost mustrată că îl distrage pe Victor Cornea de la carieră: „Habar n-aveți”

Andreea Bălan a răbufnit pe rețelele de socializare după ce a primit un comentariu nepotrivit despre relația ei cu Victor Cornea. Artista a venit cu o replică acidă și a ținut să-și apere relația atunci când o doamnă a îndrăznit să-i sugereze să-l lase pe iubitul ei să se concentreze mai mult asupra carierei. 

DANBALAN80s-94
Dan Bălan, fostul membru al trupei O-Zone, în centrul unui scandal. Fanii îl acuză că s-a urcat beat pe scenă: „Nu putea vorbi”

Dan Bălan, fostul membru al trupei O-Zone, este în centrul unui scandal în această perioadă, fiind acuzat de fani că s-a urcat pe scenă în stare de ebrietate.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei.
Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

FILM NOW Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024.
Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
DIGI SPORT FOTO Cum arată
FOTO Cum arată "Popeye", la 3 ani după ce a recunoscut că și-a injectat ulei de motor pentru a avea bicepși uriași
DIGI FM Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”
Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”