Bucuresti | 102,8FM SHAKIRA - PUNTERIA (NEW PW)

Câți bani cer cei mai în vogă artiști români pentru un concert. Inna e campioană la încasări. Cât câștigă Delia, Smiley sau Puya

INNA-ferrari
Inna / Foto: Instagram

Tarifele pentru un spectacol susținut de cei mai în vogă artiști din România au fost dezvăluite de Presshub. Mulți dintre ei au și cerințe legate de cazare, iar transportul se achită separat.

În 2023, cel mai mare onorariu îl primește Inna. Pentru un show de 45 de minute, aceasta cere între 17.000 și 19.000 de euro, plus TVA, dar și acoperirea cheltuielilor cu cazarea și transportul.

Aproape de ea, la distanță mică sunt Loredana Groza și Carla's Dreams, care încasează în jur de 15.000 de euro. Tot atât ia și Delia, pentru o cântare de o oră, și scade tariful cu 2500 de euro pentru un spectacol de 40 de minute. Și acest tarife sunt fără TVA.

Citește și: Beyonce, plătită regește pentru primul ei concert din ultimii patru ani. Câți bani a luat pentru un show de o oră în Dubai

loredana groza

Loredana Groza / Foto: Facebook

Smiley cere 12.000 de euro + TVA pentru un concert de 45-60 de minute. Alte solicitări: transport, 7.5 Lei/km + TVA, cazare la hotel de minimum 4 stele. Pentru un spectacol de o oră susținut de Andra, organizatorii trebuie să plătească suma de 12.000 de euro.

inna, andra, antonia

Inna, Andra și Antonia / Foto: Facebook

The Motans, Theo Rose, Irina Rimes și Paraziții cer tot pentru 45 de minute suma de 10.000 de euro.

Andreea Bălan și Puya iau 4.500 pentru o oră de show, Antonia câștigă 5.500 de euro pentru un concert de 40 de minute, iar logodnicul ei, Alex Velea, încasează 4.400 de euro.

La categoria onorarii de 3.500 de euro se încadrează Adda alături de trupa sa, Ruby, Sore, Speak și Ștefania.

Citește și: Dorian Popa a cheltuit 4 milioane de euro în ultimii cinci ani. În ce a investit artistul banii

Galerie foto

 

 

Top citite
01 Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok
Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”
02 inna
Inna, ca o amazoană pe scena din Toronto, într-o ținută făcută din curele și lanțuri. Solista e în turneu în America de Nord
03 denisa tanase
Cum a început Denisa Tănase afacerea care a făcut-o milionară. De la cine a împrumutat 500 de euro pentru ideea ei
04 Delia/ Foto: Instagram
Motivul pentru care Delia a anulat concertul din Miami. Fanii au răbufnit după ce s-au trezit cu ușile închise: „Sunteți de toată jena”
05 andreea balan si victor cornea (1)
Tatăl Andreei Bălan nu l-a cunoscut încă pe iubitul acesteia. Ce spune despre cum o vede acum pe fiica lui: "E extrem de liniștită"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
andreea balan si victor cornea
Andreea Bălan, despre căsătoria cu Victor Cornea. Cum și-ar dori artista să arate nunta: „Aș vrea foarte restrâns”

După o căsnicie anterioară care s-a încheiat, Andreea Bălan nu mai credea că va găsi dragostea adevărată. Cu toate acestea, întâlnirea cu Victor a schimbat totul, iar artista trăiește acum o poveste de iubire cu adevărat specială. Cei doi au creat o legătură puternică și sinceră și se bucură acum de fiecare moment petrecut împreună.

Lidia Buble/ Foto: Instagram
Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

Lidia Buble este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România și duce o viață la care mulți nici nu îndrăznesc să viseze. Cântăreața în vârstă de 30 de ani este pasionată de călătorii și, atunci când are ocazia, alege să meargă în vacanță în destinații de lux, unde aleg să se distreze de multe ori și miliardarii lumii. 

delia
Cum ar arăta Delia dacă ar fi bărbat. Artista s-a jucat cu inteligența artificială și a creat isterie în online: „Ai înnebunit de tot”

Când fanii credeau că le-au văzut pe toate, Delia a reușit să-i surprindă din nou. De data aceasta nu și-a etalat ținutele extravagante, ci s-a jucat cu inteligența artificială, transformându-și chipul cu trăsături superbe într-un chip de bărbat. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă
Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

FILM NOW Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj
Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
DIGI SPORT Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală