Bucuresti | 102,8FM TEDDY SWIMS - THE DOOR

Puya "Change" in premiera si exclusiv pe mtv.ro!

puya-change-in-premiera-si-exclusiv-pe-mtv-ro

Dupa revolutia produsa de "Undeva-n Balkani", primul sau single promovat de pe albumul "Romanisme Partea 1", Puya lanseaza impreuna cu MediaPro Music "Change", prima piesa promovata de pe partea a 2-a a albumului "Romanisme".

Clipul piesei "Change" va fi difuzat in premiera si in exclusivitate de catre www.mtv.ro in data de 1 Octombrie.


La fel ca si pe single-ul anterior, Puya trage concluzii vis-a-vis de societatea romaneasca, insa de aceasta data accentul este pus pe nevoia de senzational din presa autohtona, pe pseudovedetele aparute peste noapte din nevoia trusturilor de presa de a obtine audienta si pe tendinta gerenerala de a urmari la televizor subiecte socante, frivole si vulgare."Din pacate aproape intreaga societate a intrat in acest joc al nevoii de senzational.", declara Puya.


"Change" prefateaza aparitia albumului "Romanisme partea a 2-a" ce va fi lansat pe piata de MediaPro Music in luna octombrie. Noul material continua linia muzicala a primului si va fi promovat in cadrul unui turneu national.

Ce trebuie sa stii despre noul clip semnat Puya:



1. Regizorul este, la fel ca si in cazul videoclipului piesei "Undeva-n Balkani", Marian Crisan

2. Videoclipul, in care apar Claudiu Maier de la Divertis si Leonard Doroftei, a fost filmat in intregime in Salajan pe parcursul unei singure zile.

3. George Hora si Kamelia, sora lui, canta alaturi de Puya pe aceasta noua piesa.

4. Piesa "Change" a fost difuzata in premiera absoluta la ProFM in cadrul matinalului gazduit de George Vintila si Claudiu Sara, Alarma. Poti asculta integral si in premiera piesa integrala pe site-ul www.profm.ro printr-un simplu click aici!


Urmareste AICI primele imagini din noul videoclip semnat Puya, "Change". Nu uita! Pe 1 Octombrie vei putea urmari clipul in premiera si in exclusivitate doar pe www.mtv.ro.

Top citite
01 Puya/ Foto: Instagram
Puya, adevărul despre concertul din Vama Veche care s-a terminat cu scandal: „Au dat cu sticle cu nisip, cu vodcă”
02 antonia-alex-velea
Antonia, în rochie de mireasă în cel mai nou videoclip, alături de Alex Velea. Fanii au reacționat: „Cea mai frumoasă femeie!”
03 Shakira, în videoclipul piesei Punteria / Profimedia Images
Shakira, imaginea perfecțiunii în cel mai nou videoclip. Artista, fabuloasă în ținute nonconformiste, ce-i lasă la vedere multă piele
04 puya
Cum se înțelege Puya cu soacra lui. De la ce pleacă divergențele dintre ei: „Nu aducem acest subiect în discuție”
05 puya
Câte imobile deține Puya în Capitală și în afara orașului. Cântărețul este pasionat de construcții: „Nu mai găsești așa ceva”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
puya
Cum a reacționat Puya când un fan i-a dat 1 leu pentru o dedicație: "Mă confunzi cu lăutarii. Ai greșit concertul"

Orice artist trece prin momente neprevăzute la concerte, iar, uneori, poate fi luat prin surprindere de fani. În moduri plăcute sau neplăcute. În ultimul timp, lui Puya i se întâmplă tot felul de lucruri: o fană a urcat pe scenă fără să fie invitată, pentru a dansa, alții au aruncat cu tricouri și pantofi, dar artistul s-a supărat și pe oamenii de la pază când nu i-au lăsat pe cei din public să se distreze după bunul lor plac.

Puya / Foto: captură video
Cum a motivat Puya momentul când și-a ieșit din fire pe scenă și a oprit concertul susținut în Costinești: „Cineva a făcut o greșeală”

În urmă cu două săptămâni, un videoclip în care Puya are o altercație cu personalul de pază în timpul unui concert din Costinești a devenit viral pe TikTok, iar acum, artistul a făcut primele declarații după incidentul în care și-a pierdut cumpătul pe scenă și a oprit concertul. Cântărețul a explicat ce a stârnit nemulțumirea sa și cum a gestionat această situație neașteptată.

puya
Puya, enervat la culme în timpul unui concert. Ce l-a făcut să întrerupă show-ul: "Nu putem să facem toată seara ce vrei tu"

Puya s-a enervat chiar în timpul unui concert susținut în Costinești și nu a ezitat să-l întrerupă pentru a-și spune of-ul. Rapperul nu a fost deranjat de vreun gest al fanilor, ba din contră.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”
Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”

Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”

FILM NOW Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”
Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”

Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
DIGI SPORT FOTO Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
FOTO Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
DIGI FM Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită:
Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită: "Am greșit. Cred că este de ajuns să spun asta"