Bucuresti | 102,8FM FELI - NE IUBIM (NEW PW)

PROFM NON-STOP a fost apreciat de peste un milion de ori

DSC05537

PROFM a fost LIVE peste 30 de ore pe Tik Tok, alături de influenceri Tik Tok famous, artiști și invitați speciali. 

1.200.000. Atât de multe aprecieri a strâns LIVE-ul dedicat împlinirii a 30 de ani de PROFM. Peste 170 de mii de persoane s-au uitat cu entuziasm la probele la care au fost supuși influencerii. Alți 2.800 s-au alăturat comunității PROFM de pe Tik Tok PROFM ROMÂNIA. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media


Pe 15 aprilie PROFM a împlinit 30 de ani. Au fost 30 de ani plini de emoții, muzică bună, artiști talentați și momente unice în on-air și merită sărbătoriți cum se cuvine. 

La PROFM, 30 de ani se sărbătoresc în 30 de zile. Am început cu concerte on-air și nu ne-am oprit aici. Aniversarea PROFM a depășit granițele din on-air și s-a mutat și în online. 

Gazdele NON-STOP PROFM au fost DJ-ii noștri pe care îi vezi des pe Tik Tok, Miruna Rumina și Gabriel Fereșteanu. În prima noapte de PROFM NON-STOP atmosfera a fost întreținută și de Venger, care s-a distrat cu DJ Speed. 

Georgiana Drumen, Sabin Streza, Lorena Vișan, Louis Florea, Cristina Almășan, Iustin Chiroiu, Ana Gum, Andreea Suciu, Flavia Barbu, Vlad Gaspar, Eduard Sebastian, Claudia Preduca, Marius Mlly, Mario Roșu au intrat în concurs de vineri, de la ora 22. 

Provocările au început rapid: au făcut Tik Tok-uri, au jucat mima și s-au votat între ei. Doar o persoană putea să iasă învingătoare din competiție. 

Primii care au părăsit studioul PROFM au fost Ana Gum, după proba Tik Tok-urilor, Lorena Vișan, din motive medicale și Louis Florea, după votul celorlalți concurenți. 

Party-ul a fost day & night. Vineri seară ne-am luat energia de la Roxen, iar sâmbătă ne-au vizitat Holly Molly, Mira, WRS, Alexia Astelian, Emilian, Liviu Teodorescu, Erika Isaac și Adi Istrate. 

La finalul celor 30 de ore Claudia Preduca a luat cupa PROFM NON-STOP. Susținerea s-a văzut în comentariile de pe live. Fanii i-au scris numele, au votat-o pe Instagram și i-au apreciat Tik Tok-ul făcut pentru prima probă. 

 

 

Top citite
01 Cat Janice a murit
Cat Janice, cântăreața devenită virală pe TikTok, a murit la 31 de ani. Tânăra era bolnavă de cancer și lasă în urmă un băiețel
02 stire garsoniera
Open Party în Garsoniera PROFM!
03 cover
PROFM X Buzz House: Drăcea, unul dintre cei 10 influenceri supuși la probe
04 postare 1080x1080 garsoniera profm SIBIU v2
Garsoniera PROFM ajunge în Liquid Club din Sibiu
05 Kris Kross Amsterdam, SERA, Conor Maynard - Stay (Never Leave) (1)
Kris Kross Amsterdam vine cu Stay (Never Leave), piesa lansată alături de Sera și C
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
theo rose si madalina ghenea (1)
Theo Rose a făcut deliciul internauților cu un clip în care apare lângă un panou cu Mădălina Ghenea: "Deprimant să dai cu ochii de ea"

A născut în urmă cu doar câteva săptămâni, dar Theo Rose s-a grăbit să se întoarcă la muncă. Se simte bine, iar micuțul Sasha Ioan, proaspăt botezat, este îngrijit perfect de tatăl lui, Anghel Damian, dar și de bunici, atunci când mămica lipsește de acasă. Într-un moment amuzant, proaspăt ajunsă la filmări, Theo Rose dă cu ochii de un panou care arată o Mădălina Ghenea superbă și senzuală, în mărime naturală.

antonia
Antonia, dans în costum de baie la malul mării. Și-a expus bronzul ciocolatiu și abdomenul cu pătrățele

De puțin timp, Antonia a lansat piesa "Ping Pong". Așa cum se întâmplă cu melodiile catchy, s-a propagat rapid și în filmulețe pe TikTok și Instagram. Cine poate fi cel mai bun promotor al cântecului dacă nu chiar cea căreia îi aparține?! Așa că Antonia și-a pus farmecul la înaintare.

WSJ Innovator Awards, Arrivals, New York, USA - 02 Nov 2022
Hailey Bieber, după ce a folosit filtrul viral pe TikTok, care îmbătrânește: „Arăt exact ca bunica!” Imaginea i-a cucerit pe fani

Hailey Bieber se numără printre vedetele care au acceptat provocarea de a încerca trendul de pe TikTok, acel filtru de îmbătrânire, la scurt timp după ce Kylie Jenner și-a uimit fanii cu rezultatele ei.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”
Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”

Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”

FILM NOW Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”
Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”

Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
DIGI SPORT FOTO Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
FOTO Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
DIGI FM Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită:
Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită: "Am greșit. Cred că este de ajuns să spun asta"