Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan Tyla - WATER

Probleme de sănătate pentru Elton John. Artistul va fi supus unei intervenţii chirurgicale

92nd Annual Academy Awards - Show
Elton John, în 2020, concert în Hollywood, California. Getty Images

Elton John va fi supus unei operaţii de şold, fiind nevoit să-şi reprogrameze concertele de la Paris din octombrie 2021 pentru iunie 2023 şi îşi va relua turneul de adio în ianuarie 2022 la New Orleans, a anunţat artistul în vârstă de 74 de ani, potrivit AFP, transmite Agerpres. 

„La sfârşitul vacanţei de vară, am căzut şi sufăr de atunci de dureri de şold şi de un disconfort considerabile”, a anunțat starul într-un comunicat. „În ciuda programului de recuperare intensiv şi a tratamentului specializat, durerea a continuat să se înrăutăţească şi mi-a fost din ce în ce mai dificil să mă mişc”, a mai spus el.

„Am fost sfătuit să mă operez cât mai curând posibil pentru a-mi recăpăta pe deplin forma fizică şi pentru a mă asigura că nu există complicaţii pe termen lung”, a mai spus Elton John.

Cântăreţul, cunoscut pentru hituri precum „Candle In The Wind”, „I'm Still Standing” sau „Your Song”, va participa totuşi la etapa de la Paris a concertului de caritate "Global Citizen" din 25 septembrie 2021. „Este vorba doar de cinci melodii, este un efort fizic foarte diferit de cel depus timp de aproape trei ore în fiecare seară în turneu şi călătoria pe timp de noapte dintr-o ţară în alta”, a mai spus el.

„Ştiu cât de răbdători au fost fanii mei uimitori de când COVID a provocat anularea turneului anul trecut şi mi se frânge inima să vă fac iarăşi să aşteptaţi. Vă promit: spectacolele se vor relua anul viitor”, a conchis cântăreţul.

Concertele sale programate pentru 10, 12 şi 13 octombrie 2021 la Accor Arena din Paris sunt, prin urmare, amânate pentru 25, 27 şi 28 iunie 2023.

Cântăreţul şi-a început turneul de rămas bun, numit „Farewell Yellow Brick Road”, în 2018, planificând peste 300 de concerte în trei ani în întreaga lume, înainte ca acesta să fie afectat de situaţia sanitară provocată de pandemia de coronavirus.

Ed Sheeran, adevărul despre spectacolele de decernare a premiilor din SUA: „Sunt pline de ură și creează o atmosferă inconfortabilă”

Top citite
01 Paris Jackson/ Profimedia
Paris Jackson, seducătoare la petrecerea lui Elton John. Fiica lui Michael Jackson a apărut într-o rochie total transparentă
02 Elton John
Ce este EGOT, performanța atinsă de Elton John. Britanicul este al 19-lea artist care ajunge la acest obiectiv
03 Elton John Farewell Yellow Brick Road Tour - New Orleans, LA
Elton John a petrecut o noapte la spital după ce a alunecat în vila sa din Franţa
04 britney, elton
Prima piesă a lui Britney Spears după mulţi ani. Elton John şi vedeta pop îşi vor uni forţele pentru un nou cântec
05 elton britney
Elton John şi Britney Spears vor lansa o versiune inedită a piesei „Tiny Dancer”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Elton John Farewell Yellow Brick Road Tour - New Orleans, LA
Elton John, în scaun cu rotile, înainte de concertul dedicat Jubileului de platină al reginei Elisabeta a-II-a

Imagini rare cu Elton John au fost surprinse recent de fotografi. Starul în vârstă de 75 de ani este împins într-un scaun cu rotile, cu doar câteva zile înainte de spectacolul său dedicat jubileului de platină al reginei Elisabeta a II-a.

lady gaga si elton john
Ce mari și chipeși s-au făcut băieții lui Elton John! Au apărut de mână cu nașa lor celebră, Lady Gaga, la un eveniment

Frumoși, zâmbitori și eleganți-așa s-au prezentat cei doi băieți ai lui Elton John și ai soțului acestuia, David Furnish, la un eveniment ținut în seara Oscarurilor chiar de fundația celebrului lor tată.

Elton John
Avionul privat al lui Elton John, forţat de o defecţiune tehnică să aterizeze de urgenţă. Artistul a trecut prin momente dificile

Elton John a trecut prin emoții uriașe după ce avionul său privat, la bordul căruia se afla și care urma să-l ducă la New York, pentru a susține un concert, a suferit o defecțiune tehnică, iar piloții au decis să aterizeze de urgență.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”
Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

FILM NOW Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World
Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil