Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan NICOLE CHERRY - PAHARUL SUS (PROFM EDIT)

Ed Sheeran, adevărul despre spectacolele de decernare a premiilor din SUA: "Sunt pline de ură și creează o atmosferă inconfortabilă”

Ed Sheeran
Ed Sheeran. Foto: Profimedia

La câteva zile de la gala MTV VMA 2021, Ed Sheeran a vorbit despre ce simte în legătură cu aceste spectacole de premiere a artiștilor din America și cum diferă de cele realizate în Anglia. Cântărețul britanic, în vârstă de 30 de ani, a vorbit despre subiect într-un interviu pentru podcastul "The Julia Show," al platformei Audacy.

Ed Sheeren a dezvăluit că, deși majoritatea artiștilor prezenți la astfel de spectacole sunt drăguți, atmosfera este de multe ori inconfortabilă și plină de ură, din cauza competiției.

"Sala este plină de resentimente și ură față de toți ceilalți și este o atmosferă destul de incomodă. Toți artiștii sunt oameni dulci, dar sunt înconjurați de persoane care vor să câștige ei, așa că este un artist înconjurat de zece oameni și un alt artist înconjurat de alte zece persoane și toată lumea se uită urât unii la alții", a spus autorul hitului "Shape of You".

Cu toate acestea, Ed Sheeran a clarificat că atmosfera la care se referă nu are legătură cu gala MTV Video Music Awards, care a avut loc duminică.

"Nu are nimic de-a face cu MTV sau cu spectacolul de premiere, este vorba de toate celelalte gale de premiere, premiile Billboard, GRAMMYs ... AMAs. Este doar o mulțime de oameni care doresc ca alți oameni să eșueze și nu-mi place asta."

Citește și: Adele, o nouă apariție alături de iubitul ei. Cum au fost surprinși cântăreața și Rich Paul în Malibu

Ed Sheeran  a adăugat, de asemenea, că astfel de lucruri nu le-a experimentat acasă, în Anglia.

"În Anglia, spectacolele noastre de premiere sunt evenimente la care toată lumea se îmbată și nimănui nu-i pasă cine câștigă sau pierde, este doar o noapte bună", a spus artistul.

Potrivit lui Sheeran, el nu este singurul care se simte așa:

Citește și: Coldplay, colaborare inedită cu trupa de K-pop, BTS. Piesa va fi inclusă în viitorul album "Music of the Spheres"

 „Oamenii au același sentiment ca mine la aceste spectacole de premiere”, a spus el. „Am vorbit cu oamenii și sunt ceva de genul:„ M-am simțit foarte deprimat după aceea ”. Atmosfera nu este deloc frumoasă ... Este o atmosferă în care mă simt oribil. Plec de acolo simțindu-mă trist și nu-mi place. "

Galerie foto

Top citite
01 Ed Sheeran și John Sheeran/ Profimedia
Ed Sheeran i-a făcut un cadou extravagant tatălui său. John a rămas fără cuvinte: „A fost o experiență de neuitat”
02 Reacția neașteptată a lui Ed Sheeran când Taylor Swift a primit premiul Grammy/ Profimedia
Reacția neașteptată a lui Ed Sheeran când Taylor Swift a primit premiul Grammy: „L-a primit pentru mine”
03 Ed Sheeran
Ed Sheeran și-a pregătit locul de veci în curtea din spatele casei: "Oamenii cred că e ceva foarte ciudat și morbid"
04 EXCLUSIVE: Ed Sheeran Browses NYC Record Store for Vintage Albums Days Before He Is Set To Release His New Project “Autumn Variations”
Ed Sheeran și-a acordat o creștere salarială de 10 milioane de lire sterline
05 Ed Sheeran
Ed Sheeran, surpriză inedită pentru fani. Artistul a vândut hotdog înainte de concertul său din Chicago 
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Ed Sheeran
Gestul inedit făcut de Ed Sheeran, după ce un copil de 5 ani l-a invitat la ziua lui: „Nu ne așteptam să facă acest lucru”

Un băiețel în vârstă de 5 ani și-a dorit foarte mult ca Ed Sheeran să vină la ziua lui. Mama puștiului a realizat un videoclip pe TikTok, în care a explicat că fiul ei are o „obsesie” pentru starul pop, iar imaginile au devenit virale. 

ed, eminem
VIDEO. Ed Sheeran, surpriză neașteptată pentru fani, în timpul concertului din Detroit. Cine a urcat pe scenă alături de el

Ed Sheeran și-a surprins fanii cu un invitat special, sâmbătă, la concertul pe care l-a susținut în Detroit. Artistul britanic l-a invitat pe scenă, pentru un duet, pe nimeni altul decât Eminem. 

Ed Sheeran a devenit tată încă o dată/ Profimedia
Mai multe persoane au fost transportate la spital în timpul unui concert susţinut de Ed Sheeran în Pittsburgh

Concertul susţinut de Ed Sheeran sâmbăta trecută la Pittsbugh (Pennsylvania) a fost scena mai multor incidente. 17 spectatori au fost transportaţi la spital în timpul concertului, dintre care doi au suferit stop cardiac, potrivit unui comunicat emis duminică de serviciile de urgenţă din oraş.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ O tânără a cheltuit 10.000 de lire sterline ca să arate precum o pisică: „Nu m-am simțit niciodată mai bine în propria mea piele”
O tânără a cheltuit 10.000 de lire sterline ca să arate precum o pisică: „Nu m-am simțit niciodată mai bine în propria mea piele”

O tânără a cheltuit 10.000 de lire sterline ca să arate precum o pisică: „Nu m-am simțit niciodată mai bine în propria mea piele”

FILM NOW Cum arată și cu ce se ocupă puștiul simpatic din serialul „Al șaptelea cer”. David Gallagher are 39 de ani și este de nerecunoscut
Cum arată și cu ce se ocupă puștiul simpatic din serialul „Al șaptelea cer”. David Gallagher are 39 de ani și este de nerecunoscut

Cum arată și cu ce se ocupă puștiul simpatic din serialul „Al șaptelea cer”. David Gallagher are 39 de ani și este de nerecunoscut

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
DIGI SPORT Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
DIGI FM Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”
Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”