Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT cu LIZA si IONUT CYRIL - STUMBLININ

Știri

Lidia Buble/ Instagram

Lidia Buble, imaginea care a stârnit controverse printre fani: „Te-ai logodit?” Artista are o relație cu un afacerist de 62 de ani

Lidia Buble a stârnit controverse pe rețelele sociale după ce a făcut publice mai multe fotografii din vacanța la Praga, Cehia, mulți dintre fani întrebându-se dacă nu cumva artista s-a logodit.

Adele și Rich Paul

Cum a confirmat Adele că s-a căsătorit cu Rich Paul. Cariere și averi care formează un imperiu fabulos

De ceva timp au tot apărut zvonuri cum că Adele s-a căsătorit în mare secret cu agentul sportiv Rich Paul, cu care are o relație de doi ani. Artista britanică ar fi confirmat public vestea, la un spectacol de comedie.

Rihanna

Rihanna, îmbrăcată în colanți mulați, cu o bijuterie de 400.000 de dolari purtată pe picior. Toată lumea din Vegas s-a uitat la ea

Rihanna a fost una dintre multele vedete care au fost în tribune la cursa de Formula 1 din Las Vegas. A furat toate privirile, a făcut "baie de mulțime", dar a atras atenția și cu bijuteria purtată la gleznă: un ceas încrustat cu diamante care totalizează 70 de carate, făcut pe comandă pentru ea.

antonia

S-a descris ca fiind „grăsuță”, iar acum și-a făcut liposucție. Antonia, imaginile care au făcut furori pe internet: „Văleu, ce femeie”

Considerată una dintre cele mai apreciate artiste din România, Antonia nu ezită să vorbească despre alegerile pe care le face, ceea ce îi impresionează complet pe prietenii virtuali.

ruby

Ruby, în cea mai scurtă rochie din garderoba sa. Artista a lăsat la vedere un tatuaj pe care fanii nu-l știau: „E un fluture ală?”

Ruby este cunoscută pentru ținutele sale pline de senzualitate. Artista are în garderobă piese vestimentare îndrăznețe, care îi pun în valoarea silueta de invidiat, și nu ratează nicio ocazie pentru a-și etala formele voluptoase. 

Frank Ferrer divorțează

Frank Ferrer, bateristul de la Guns N' Roses, divorțează! El și partenera lui s-au despărțit după 16 luni de căsnicie

Frank Ferrer, bateristul trupei Guns N' Roses, a depus actele de divorț de soția sa Magdalena Malicka, după 16 luni de mariaj.

Iuliana Beregoi/ Foto: Instagram

Iuliana Beregoi, într-o salopetă transparentă și extrem de mulată. Fanii au reacționat imediat: „Top-model”

Iuliana Beregoi surprinde cu fiecare postare pe rețelele de socializare. Artista în vârstă de 19 ani din Republica Moldova se mândrește cu o carieră în plină ascensiune, dar și cu o siluetă aparte. 

Ultimele știri

Katy Perry, Orlando Bloom și fiica lor

Katy Perry, Orlando Bloom și adorabila lor fiică, plimbare prin parc. Pozați într-o ieșire rară, în haine sport, ca o familie normală

Selly/ Foto: Instagram

Câți angajați are Selly la compania pe care o conduce. Vloggerul a vorbit deschis despre investițiile pe care le face

delia

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

antonia

Antonia, mișcări senzuale pe noua piesă a Ștefaniei, într-o bluză cu vedere la abdomenul perfect. E toată un bronz ciocolatiu

Ana Baniciu/ Foto: Instagram

Ana Baniciu, cu burtica de gravidă la vedere. Artista, care va naște peste șase săptămâni, a realizat o ședință foto inedită

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!