Bucuresti | 102,8FM DENNIS LLOYD - NEVER GO BACK

Știri

Ruby

Ruby, fabuloasă într-un corset cu un decolteu imposibil de ignorat, după ce a fost acuzată de fani că e însărcinată: „Ești divină!”

Mereu în centrul atenției și cunoscută pentru alegerile îndrăznețe în materie de vestimentație, Ruby nu ratează nicio ocazie de a-și surprinde prietenii virtuali.

Fetița Andreei Bălan a împlinit 5 ani/ Foto: Instagram

Fetița Andreei Bălan a împlinit 5 ani. Artista i-a pregătit o petrecere inedită, la care a participat și Victor Cornea

Clara, cea mai mică fiică a Andreei Bălan, a împlinit vârsta de 5 ani, iar în weekendul care tocmai s-a încheiat, mama ei a organizat o petrecere memorabilă în cinstea acestei ocazii speciale. La evenimentul plin de bucurie și veselie a fost prezent și Victor Cornea, iubitul artistei, care are o relație foarte apropiată cu fiicele interpretei și ale actorului George Burcea.

raluka

Raluka și iubitul ei, care e cu 20 de ani mai în vârstă, s-au mutat împreună. Bărbatul i-a cunoscut părinții: „E foarte fericit”

Raluka a făcut un pas important în relație, mutându-se împreună cu iubitul ei, care este cu 20 de ani mai în vârstă decât ea. Artista, cunoscută pentru discreția sa în ceea ce privește viața personală, nu a dezvăluit identitatea partenerului său, dar a lăsat să se înțeleagă că relația lor evoluează într-un mod pozitiv și au planuri mari pentru viitor. Deși nu își dorește să devină mireasă, Raluka își exprimă dorința de a deveni mamă în viitor.

Miley Cyrus

Miley Cyrus, senzațională într-o rochie nude, decoltată și în față, și în spate, care i-a lăsat la vedere tatuajele

Miley Cyrus e pe cai mari. După ce a câștigat primele premii Grammy din carieră, artista și-a adjudecat și un trofeu BRIT pentru piesa Flowers. Întrucât nu a putut fi prezentă la gala din Londra, Miley a înregistrat un mesaj de mulțumire. Nu a lăsat acest aspect la voia întâmplării, ci s-a pregătit de parcă ar fi fost în sală.

What's UP

What's UP s-a căsătorit în mare secret. De ce i-a anunțat pe invitați cu doar o seară înainte de eveniment: "Credeau că-i iau la mișto"

În 2019, What's UP și soția lui de la acea vreme, Simina, se despărțeau după nouă ani de relație. Artistul a mai bifat și o logodnă, în 2020, dar acum, solistul devenit celebru grație hitului "Taxi" s-a recăsătorit în mare secret. 

EXCLUSIVE: Camila Cabello Shows Off Her New Long Blonde Hair During A Studio Visit - 21 Feb 2024

După ce și-a vopsit părul blond, Camila Cabello și-a surprins iar fanii. A pozat în costum de baie și cizme călduroase

Camila Cabello a îmbrățișat total noua ei schimbare de look. Vârsta de 27 de ani a venit pentru artista americană într-un moment al transformării, al reinventării. 

Claudia Iosif și Dorian Popa

Ce spune Claudia Iosif despre o posibilă împăcare cu Dorian Popa: „Avem o legătură pe care nimeni și nimic nu o poate rupe”

Claudia Iosif și Dorian Popa au avut o relație timp de 11 ani de zile, însă, în ciuda faptului că nu păreau să aibă probleme în cuplu, cei doi au anunțat că s-au despărțit în noiembrie 2023. Babs, așa cum este cunoscută fosta parteneră a artistului, a fost cea care a anunțat separarea.

Ultimele știri

lino golden (1)

Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram

Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”

bebe rexha (11)

Bebe Rexha, nemachiată și desculță, în colanți mulați și bustieră, la ora de sport. E mai sigură pe ea ca oricând

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alexandru Ciucu, aflat în proces de divorț cu Alina Sorescu, fotografiat alături de o prezentatoare TV

2021 Billboard Music Awards - Backstage

Pink, fotografiată în costum de baie, pe un iaht în Cabo. Cum arată celebra artistă la 44 de ani

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!