Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA LYKKE LI - I FOLLOW RIVERS (THE MGICIAN REMIX)

Adrian Tutu a lansat in PREMIERA la ProFM si pe www.profm.ro 'Cum ar fi?', prima piesa de pe noul album si primul videoclip din cariera lui! VIDEO

adrian-tutu-lanseaza-la-profm-si-pe-www-profm-ro-cum-ar-fi-prima-piesa-de-pe-noul-album-si-primul-videoclip 2

"Lucrez de mai bine de jumatate de an la acest album impreuna cu prietenul meu Boier Bibescu, care produce in totalitate acest album. Am muncit mult, aproape in fiecare zi, dar acum simt ca am realizat ceva deosebit si sunt mandru de munca pe care am facut-o. Ma inteleg foarte bine cu Boier Bibescu, iar pe piesele compuse de el am reusit sa fac texte care ma reprezinta in totalitate, am reusit sa facem niste colaborari cu artisti de succes din Romania si sunt sigur ca lumea o sa aprecieze acest album", spune Adrian Tutu.

I-a innebunit pe turci cu formele ei! Vezi ce cantareata de la noi a pozat in ipostaze fierbinti FOTO

Povestea piesei ne duce in visul unui Adrian care adoarme in timp ce asteapta sa intre la preselectia “Romanii au talent”. In acest vis el se intreaba cum ar fi sa aiba parte de o viata de superstar cu toate beneficiile, o casa frumoasa, o masina si un avion, inconjurat tot timpul de fete frumoase si facand afaceri cu oameni importanti.

"Ideea acestei piese si a videoclipului ne-a venit chiar din visul meu de a ajunge cineva, din dorinta de a reusi. Primul pas catre acest vis l-am reusit in momentul in care am avut sansa de a castiga  “Romanii au talent” , iar acum muncesc pentru a-mi realiza mai departe visul! Totul este exact cum am spus “Sunt roman, deci pot!”", a povestit Adrian Tutu.

Videoclipul, in regia lui Claudiu Stan, a fost filmat in decurs de sase saptamani, in cinci locatii din Bucuresti si Busteni, avandu-l prezent pe celebrul actor Romica Tociu, in rolul unui om de afaceri.

"Am filmat in mai multe locatii din Bucuresti, a fost prima data cand am jucat intr-un videoclip si chiar m-am simtit ca un superstar. Boier Bibescu s-a ocupat de productia videoclipului si a fost acolo tot timpul, avand chiar rolul de paparazzo in videoclip. Totul a fost asa cum trebuie sa fie, iar colaborarea cu Nicola, un artist consacrat in industria muzicala, m-a incurajat si mi-a dat mai multa incredere in mine", a completat Adrian Tutu.

Cariera muzicala lui Adrian Tutu a inceput in urma cu mai bine de un an, cand a participat si a castigat show-ul “Romanii au talent”, de la Pro TV. Adrian a iesit castigator, dupa ce a reusit sa impresioneze milioane de romani cu piesele “E evident” si “Iubiti-va parintii”, dar si cu povestea lui care il motiveaza sa mearga mai departe zi de zi, indiferent de greutatile care se ivesc in viata.
 
Prietenii si fanii care isi doresc sa il sustina pe Adrian o pot face pe site-ul sau si pe pagina oficiala de Facebook.
 

Frumoasa Italia… Țara care joacă rol de muză se lasă descoperită în Comorile ascunse ale Italiei, de la 21:00 pe Digi Life, în Digi Online.

Top citite
01 Eurovision 2023/ Profimedia
Videoclipurile de prezentare ale concurenţilor de la Eurovision 2023 vor include locuri emblematice din Ucraina
02 Limp Bizkit, Madonna și Michael Jackson
Cele mai scumpe videoclipuri din toate timpurile. Recordul datează din 1995
03 DSC02813
Băuturi de fiță, la Dimineața Blană: Valentin Luca ne-a răsfățat cu 2 cocktailuri speciale
04 ana
Ana Maria Pantaze a câștigat finala Românii au talent
05 talent
Moment de Golden Buzz! Un puşti de 8 ani a facut show total la "Românii au Talent"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
rihanna pour it up
Videoclipurile care te fac să roșești. De ce au fost la un pas de a fi interzise

De când a apărut postul MTV, artiști precum Michael Jackson, Madonna sau Lady Gaga s-au folosit de videoclipurile lor pentru a se promova. Cele mai multe dintre ele sunt sexy, scandaloase sau au elemente care le transformă în materiale video memorabile.

smiley1
Smiley s-a pozat cu un cerșetor pe străzile Madridului, iar mesajul bărbatului sigur te va face să râzi

Smiley se află zilele acestea în Spania, unde participă la filmările emisiunii pe care o prezintă alături de Pavel Bartoș - "Românii au talent".

hqdefault
Dua Lipa - Lost In Your Light feat. Miguel (Official Video)

 Dua Lipa arată super badass în videoclipul piesei "Lost în your light".

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea
O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

FILM NOW Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”
Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
DIGI SPORT Transformarea Serenei Williams, la 18 luni de la retragere. A anunțat că vrea să intre în alt sport
Transformarea Serenei Williams, la 18 luni de la retragere. A anunțat că vrea să intre în alt sport
DIGI FM Codin Maticiuc oferă 3000 de euro pentru prinderea hoțului care a furat telefonul prietenului său
Codin Maticiuc oferă 3000 de euro pentru prinderea hoțului care a furat telefonul prietenului său