Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT TIFFANY ARIS - LOVE ON THE LINE

Prima piesă a lui Britney Spears după mulţi ani. Elton John şi vedeta pop îşi vor uni forţele pentru un nou cântec

britney, elton
Britney Spears , Elton John. Profimedia/Getty Images

Britney Spears şi Elton John îşi vor uni forţele într-un nou cântec, a anunţat luni casa de discuri care-l va distribui, informează AFP, potrivit Agerpres.

Vedeta pop și superstarul britanic, care au împreună o experienţă de 90 de ani în industria muzicală, vor colabora pentru piesa "Hold Me Closer", potrivit Interscope Records.

Deşi nu se cunoaşte data lansării, aceasta va fi prima piesă nouă a lui Britney Spears după mulţi ani.

Titlul este inspirat de versurile piesei "Tiny Dancer" a lui Elton John de la începutul anilor 1970.

Anunţul vine după mai multe zile de speculaţii despre o posibilă colaborare între cele două vedete.

Britney Spears şi partenerul ei, Sam Asghari, au anunţat recent că artista a suferit un avort spontan.

Celebrity Selfies

Britney Spears și Sam Asghari au devenit o familie și în acte. / Foto: Profimedia

Vezi și: Britney Spears reacționează după ce fostul ei soț a declarat că băieții lor au decis să nu-și vădă mama și să nu meargă la nunta ei

Cu câteva săptămâni înainte, Britney Spears publicase pe contul ei de Instagram un mesaj în care dezvăluia că era însărcinată.

Vestea a venit la doar cinci luni după ce Tribunalul din Los Angeles i-a redat artistei pop controlul asupra vieţii personale, punând capăt regimului de tutelă exercitată în principal de tatăl ei, Jamie Spears. Tutela fusese impusă prin ordin judecătoresc în 2008 din cauza unor tulburări de ordin psihologic ale vedetei, care a denunţat într-un proces intens mediatizat respectivul regim juridic, precizând că acesta a fost "abuziv" şi că a împiedicat-o să renunţe la un sterilet în pofida dorinţei sale de a avea alţi copii.

Vedeta pop, faimoasă pentru hituri globale precum "...Baby One More Time", nu a mai acordat un interviu de ani de zile şi apare rar în public.

Elton John Farewell Yellow Brick Road Tour - New Orleans, LA

Elton John. 2022, New Orleans, Louisiana. Getty Images

Elton John, care a împlinit 75 de ani în urmă cu câteva luni, este cunoscut mai ales pentru hitul său "Rocket Man".

În 2018, artistul a pornit într-un turneu de adio de proporţii. Întinzându-se pe parcursul mai multor ani, turneul prevedea peste 300 de date de concert în întreaga lume înainte de a fi perturbat de pandemia de coronavirus.

Pe profm.ro:

Nicole Cherry, clipuri virale pe TikTok alături de J. Balvin. Filmulețele de pe contul solistei au fost văzute de milioane de ori

Top citite
01 Britney Spears și Sam Asghari se căsătoresc
Britney Spears, noi dezvăluiri despre relația cu Sam Asghari, de care a divorțat după 14 luni: „Nu a fost totul numai lapte și miere!”
02 Paris Jackson/ Profimedia
Paris Jackson, seducătoare la petrecerea lui Elton John. Fiica lui Michael Jackson a apărut într-o rochie total transparentă
03 Britney Spears
Britney Spears, prima reacție după apariția zvonurilor potrivit cărora s-ar fi întors la un fost iubit
04 Britney Spears și Ben Affleck/ Profimedia
Britney Spears și Ben Affleck au avut o aventură de-o noapte. Dezvăluirea picantă făcută de artistă despre soțul lui Jennifer Lopez
05 britney, justin (1)
Britney Spears laudă noile piese lansate de Justin Timberlake. Ce declară artista la 3 luni de la dezvăluirile din cartea ei de memorii
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Elton John
Ce este EGOT, performanța atinsă de Elton John. Britanicul este al 19-lea artist care ajunge la acest obiectiv

Elton John a intrat în clubul exclusivist al artiştilor care au câştigat cele patru mari premii artistice din Statele Unite: un Oscar (film), un Tony (teatru), un Grammy (muzică) şi, luni seară, un premiu Emmy (televiziune) pentru unul dintre ultimele sale concerte.

Britney Spears/  Profimedia
Britney Spears, declarații după ce s-a spus că ar urma să înregistreze un nou album: „Nu mă voi întoarce în industria muzicală!”

Reprezentanți din industria muzicală depun eforturi susținute pentru a o convinge pe Britney Spears să revină în studio pentru a înregistra un nou album, susține o sursă apropiată artistei, potrivit Daily Mail.

Britney Spears și Sam Asghari se căsătoresc
Ce a făcut Sam Asghari după separarea de Britney Spears. Fostul soț al artistei, transformare impresionantă: „Nu e vorba de răzbunare”

Sam Asghari, fostul soț al lui Britney Spears, a trecut printr-o transformare după separarea de artistă, despre care a vorbit de curând.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”
Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

FILM NOW Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit:
Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

DIGI WORLD El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

DIGI ANIMAL WORLD Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
DIGI SPORT Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
DIGI FM Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală
Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală