Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan SHAWN MENDES - SENIORITA

[POZE] Ellie White a declarat la "Meeting Stars@MegaFun" ca viseaza sa colaboreze cu Rihanna!

poze-ellie-white-a-declarat-la-meeting-stars-megafun-ca-viseaza-sa-colaboreze-cu-rihanna

Joia aceasta la Meeting Stars @ MegaFun, Dj Greeg si Stefan Nita au avut-o ca invitata pe Ellie White, fosta voce a trupei DJ Project!

Prezenta lui Ellie, pe numele ai real Elena Baltagan, in studioul ProFM din Afi Palace Cotroceni a adus la fata locului foarte multi fani curiosi. Am facut fata cu greu multitudinii de mesaje pe care a trebuit sa le strangem de la acestia si sa i le inmanam Dj-ului ProFM, Mr. Greeg.

Fanii i-au transmis sute de mesaje artistei, care mai de care mai haioase, nebunatice sau de-a dreptul indiscrete. Echipa ProFM a "descusut-o" bine de tot pe Ellie care a dat dovada de resurse nebanuite de raspunsuri care mai de care mai elegante, nastrusnice sau serioase.

Mai mult de atat, la finalul celor 2 ore de interviu Ellie a fost asteptata de fani pentru o mica sesiune de fotografii si autografe. Printre cei multi s-a aflat si un mic grup din fanclub-ul artistei din Sofia, Bulgaria.

Inspirat de capania "Tara tara dam parai!", Greeg s-a interesat de cum a facut Ellie primii ei bani. "Din cantat, la un festival in Calarasi. Am interpretat muzica usoara, piese din repertoriul regretatei Mihaela Runceanu iar primii bani s-au dus pe... haine!" Ellie fiind o mare shopoholica.

Tot la capitolul "cheltuieli", unul din punctele sale slabe este ca "arunca" cu banii la mall si cumpara mai mereu fara sa se uite la pret. Nu stie cat costa o paine sau un bilet de tramvai si face piata tot in acelasi stil, fara sa se uite la preturi.

Artista ne-a declarat ca pastreaza legatura cu cei de la Dj Project dar nu se va mai intorce in formatie. In schimb i-ar placea sa lucreze cu Deepside Deejays, Smiley, si de ce nu, cu Puya.

Cat despre "sursele sale de inspiratie", artista s-a declarat o mare fana a Rihannei si viseaza sa fie recunoscuta international si poate sa "inscrie" o colaborare cu RiRi sau Sting.

Interviul integral realizat de Dj Greeg la "MegaStars @ MegaFun" cu Ellie White poate fi urmarit in cadrul emisiunii "The Sound of ProFM" care se va difuzata vineri, 4 Martie, pe MTV, incepand cu ora 17.00.

Vezi mai multe poze cu Ellie White @ "MegaStars @ MegaFun" in galeria foto!

Top citite
01 Nevada Childhood Cancer Foundation Britney Spears Campus Grand Opening
Britney Spears, motivul pentru care postează fotografii nud în mediul online: „Oamenii nu înțeleg”
02 Ellie White s-a căsătorit
Ellie White s-a căsătorit religios după 16 ani de relație și doi copii. Cântăreața, fericită după eveniment: „A fost ca un vis!”
03 shawn-mendes-hailey-baldwin-met-gala-hepta
Fosta iubită a lui Shawn Mendes a şters pozele cu ei de pe Instagram după ce s-a întors la Justin Bieber
04 selena-gomez-justin-bieber-jamaica-header
Pozele care-i dau de gol! Cum au fost surprinşi Selena Gomez şi iubitul ei în Jamaica
05 15822545_10154455874314753_8431052587392859771_n
Prima şedinţă foto cu fiul Andreei Bănică topeşte inimi! (POZE)
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
14169410-18596110-01-0-1493115054-1493115059-650-1-1493115059-650-04f9ebaa03-1493706886
12 lucruri pe care să le eviţi când faci poze

Dacă vrei să ieşi bine în poze, există câteva lucruri pe care e bine să le eviţi.

16472996_1616519245028317_4981576924063023232_n
Andra şi-a găsit sosia! Asemănarea e ULUITOARE! (POZE)

Se spune că toţi avem o sosie undeva-n lume şi Andra tocmai şi-a întâlnit-o.

Beyonce-yearbook-throwback-2017-billboard-embed
Cum arătau artiştii când erau mici! Britney Spears, Beyonce, Justin Timberlake & mulţi alţii

Va prezentăm o serie de poze rare cu cei mai cunoscuţi artişti ai momentului, din vremea în care erau boboci.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în
De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
DIGI SPORT A anunțat că divorțează la două ore după ce soția lui a născut, s-a logodit iar și după câteva zile a apărut cu altă femeie
A anunțat că divorțează la două ore după ce soția lui a născut, s-a logodit iar și după câteva zile a apărut cu altă femeie
DIGI FM Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu
Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu