Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan MANUEL RIVA - STRANGERS TO LOVERS

12 lucruri pe care să le eviţi când faci poze

14169410-18596110-01-0-1493115054-1493115059-650-1-1493115059-650-04f9ebaa03-1493706886

BrightSide a evidenţiat 12 greşeli pe care le facem des când ne pozăm şi care strică un rezultat bun. Un guide super simplu, cu ilustraţii şi puţin text. Nu-ţi ia mult să-ţi revizuieşti postura, nu de alta, dar e mai simplu să arăţi bine în toate pozele, decât să-ţi dai untag.

Barbia in fata

Nu incrucisa bratele

Stai dreapta

Schimba unghiul

Arcuieste spatele

Atentie la brate

Creeaza linii vizuale

Pune o mana in sold

Evita hainele largi

Ascunde coatele

Imita aingerile

Evidentiaza-ti trasaturile fetei

 

 

Top citite
01 Nevada Childhood Cancer Foundation Britney Spears Campus Grand Opening
Britney Spears, motivul pentru care postează fotografii nud în mediul online: „Oamenii nu înțeleg”
02 Loredana Groza
Loredana Groza se laudă cu abdomenul perfect plat. Selfie-uri în oglinda de la sală, mândră de cum arată, într-un tricou scurt
03 Lidia Buble/ Foto: Instagram
Lidia Buble, pe scenă într-un corset transparent și cei mai scurți pantaloni din garderobă: "Am uitat să-mi pun ștrampii"
04 Delia/ Foto: Instagram
Delia, într-un selfie care a strâns zeci de mii de aprecieri. Fanii au fost de-a dreptul surprinși: „Ești prea frumoasă”
05 Selena Gomez și Hailey Bieber/ Foto: Instagram
Fosta iubită și actuala soție a lui Justin Bieber, împreună într-o fotografie. Imaginea cu Selena Gomez și Hailey Bieber e virală
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
anca turcasiu
Anca Țurcașiu, imagini virale pe rețelele sociale. Fanii au reacționat după ce au văzut clipul: ”Adesea fac și eu asta!”

Anca Țurcașiu este recunoscută pentru aparițiile care mai de care mai inedite, artista reușind să se mențină într-o formă fizică de invidiat, însă acum le-a arătat prietenilor virtuali ce face pentru a-și păstra sănătatea psihică.

Cristina Ștefania/ Instagram
Cristina Ștefania, cea mai spectaculoasă apariție pe rețelele sociale. Imaginea i-a cucerit pe fani: ”Pe tine e păcat să pui haine!”

Cristina Ștefania arată ca o zeiță antică în ultima fotografie postată pe contul său de Instagram. Artista a transmis un mesaj impresionant de Ziua Internațională a Femeilor, însoțit de o poză spectaculoasă cu ea. 

Andreea Bănică/ Foto: Instagram
Andreea Bănică, cel mai curajos selfie. S-a pozat în oglindă, în lenjerie intimă: "Când ești bârfit, înseamnă că exiști"

De ceva timp, Andreea Bănică s-a apucat tare de sport, merge la tratamente corporale și faciale, dar și are mai multă grijă la ce mănâncă. Rezultatele acestor obiceiuri bune se văd cu ochiul liber. Concertele nu au mai curs ca în alți ani, așa că artista a avut mai mult timp pentru ea, dar și pentru a-și crește comunitatea de pe Instagram, acolo unde postează des crâmpeie din viața ei. Cea mai recentă poză pusă pe rețelele sociale o arată într-o ipostază nouă: blonda a avut curajul de a se poza în lenjerie intimă, în oglinda băii unui hotel.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale
O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale

O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale

FILM NOW Kevin Costner, un tată grijuliu. Actorul, fotografiat alături de fiica sa cea mică. Grace are 13 ani și este mândria starului din „Yellowstone”
Kevin Costner, un tată grijuliu. Actorul, fotografiat alături de fiica sa cea mică. Grace are 13 ani și este mândria starului din „Yellowstone”

Kevin Costner, un tată grijuliu. Actorul, fotografiat alături de fiica sa cea mică. Grace are 13 ani și este mândria starului din „Yellowstone”

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
DIGI SPORT Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
DIGI FM E însărcinată! Actrița din
E însărcinată! Actrița din "Las Fierbinți" a îmbrăcat o salopetă mulată pentru a-și arăta burtica proeminentă