Bucuresti | 102,8FM PINK - 2009 - PLEASE DON T LEAVE ME (PRO FM EDIT 2)

Știri

Enrique Iglesias' brother, Julio Iglesias Jr, pays tribute to his father Julio Iglesias, applauded by his biggest fan, his mother Isabel Preysler.

Iubita lui Julio Iglesias Jr., răvășitoare într-un costum de baie. Imaginile cu Ariadna i-au cucerit pe fani: „Cea mai frumoasă!”

Ariadna Romero, iubita lui Julio Iglesias Jr., este activă pe rețelele sociale și nu ratează ocazia de a-și surprinde prietenii virtuali cu fotografii care mai de care mai inedite.

Celebrity Selfies

Hailie, fiica lui Eminem, a dezvăluit sexul bebelușului pe care îl așteaptă. Soțul ei este extrem de entuziasmat

Madonna/ Profimedia

Madonna, prima apariție după moartea fratelui său. Artista și-a ascuns cu greu suferința de paparazzi

Madonna a fost surprinsă pentru prima dată în public după tragica pierdere a fratelui său, Christopher Ciccone, care a murit la vârsta de 63 de ani din cauza cancerului pancreatic. Artista în vârstă de 66 de ani a fost văzută vizitând un centru de Cabala din New York, însoțită de iubitul ei mai tânăr, Akeem Morris, în vârstă de 28 de ani.

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

Lidia Buble a reușit din nou să atragă atenția cu aparițiile sale îndrăznețe. De această dată, artista a postat pe contul său de Instagram mai multe fotografii în care apare într-o ținută provocatoare, care a stârnit un val de reacții în rândul fanilor săi.

nosfe si madalina cretan (2)

Nosfe a murit acum doi ani. Mădălina, soția rapperului: „Trăiți-vă viețile așa cum oamenii aceia care v-au iubit și-ar fi dorit!”

Au trecut doi ani de când Nosfe, pe numele lui Darius Vlad Crețan, co-fondator al trupei Șatra Benz, s-a stins din viață în urma unui infarct. Mădălina, soția acestuia, a fost șocată după moartea rapperului, însă acum și-a găsit puterea de a merge mai departe.

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Hailey Bieber a ales să păstreze distanța de părinții săi, Stephen și Kennya Baldwin, după ce fiul ei și al artistului Justin Bieber, Jack, a venit pe lume în august anul acesta.

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Dua Lipa a făcut senzație pe scena festivalului de muzică Austin City Limits din Texas, unde a oferit un spectacol memorabil sâmbătă, 12 octombrie. Artista în vârstă de 29 de ani a captivat publicul nu doar prin vocea sa puternică, ci și prin ținuta îndrăzneață, care a întors toate privirile.

Ultimele știri

Britney Spears

Britney Spears, mesaj bizar: ”Ziua în care m-am căsătorit cu mine!” Fanii, foarte duri: „Ar trebui să fie din nou sub tutelă”

selena gomez (13)

Sigură pe ea și cuceritoare. Selena Gomez, într-o rochie decoltată care i-a îmbrățișat perfect silueta

50 Cent/ Profimedia

50 Cent, noi declarații despre scandalul în care este implicat Sean „Diddy” Combs: „Este ceea ce am spus de zece ani!”

Justin Bieber și Puff Daddy/ Profimedia

Justin Bieber rupe tăcerea la mai bine de o lună după arestarea fostului său mentor, Sean „Diddy” Combs: „S-a întors?”

Danielle Peazer și Liam Payne/ Profimedia

Fosta lui Liam Payne, primele declarații după moartea artistului. Cei doi și-ar fi reluat legătura ​​cu doar câteva săptămâni înainte

Concursuri

kv selfpay 3

PROFM și SelfPay te premiază cu vouchere de 500 de lei!

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei