Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA TIFFANY ARIS - LOVE ON THE LINE

Știri

Celebrities pictured departing the British Vogue And Tiffany & Co BAFTA Afterparty held at Annabel's in London.

Suma uriașă pe care Sophie Ellis-Bextor a câștigat-o anul trecut, după ce „Saltburn” a readus în topuri „Murder On The Dancefloor”

Sophie Ellis-Bextor și celebra ei piesă „Murder On The Dancefloor” au revenit în atenția publicului și în topurile muzicale, după ce cântecul din 2001 a apărut în intens discutatul film „Saltburn”.

Cali Vibes Music festival, Long Beach, California, USA - 17 Feb 2024

Gwen Stefani recunoaște că „nu mai poate asculta” vechile ei cântece „No Doubt”, o piesă în mod special

Gwen Stefani recunoaște că „nu mai poate asculta” niciunul dintre vechile ei cântece „No Doubt”. Cântăreața în vârstă de 54 de ani a contribuit la formarea trupei No Doubt în 1986, însă abia după albumul lor inovator din 1995, „Tragic Kingdom”, au cunoscut și faima.

Ellie Goulding/ Profimedia

Ellie Goulding iubește din nou după despărțirea de Caspar Jopling. Legătura dintre noul iubit al artistei cu Shakira

Ellie Goulding a trecut peste despărțirea de soțul ei, Caspar Jopling, iar acum și-a găsit fericirea în brațele lui Armando Perez, un celebru instructor de surf.

Selena Gomez și Benny Blanco/ Foto: Instagram

Selena Gomez, dezvăluiri despre relația cu Benny Blanco: „Mă face să mă simt în siguranță”

Selena Gomez a surprins pe toată lumea când a confirmat relația cu Benny Blanco, însă acum susține că simte că e „cea mai sigură relație” pe care a avut-o. Recent, cântăreața în vârstă de 31 de ani a vorbit sincer despre povestea de iubire pe care o împărtășește cu producătorul muzical în vârstă de 35 de ani.

Gina Pistol

Femeia care a crescut-o pe Gina Pistol, după ce vedeta a fost abandonată de mama ei, a rupt tăcerea: „A lăsat-o la mine și a plecat”

Gina Pistol se bucură acum de o familie minunată împreună cu Smiley. Cei doi au o fetiță, pe Josephine, iar prezentatoarea TV trăiește o viață desprinsă parcă din filme. Însă nu a fost mereu așa. În trecut, vedeta a suferit mult după ce a fost abandonată de mama ei, când avea doar trei zile. Femeia care a crescut-o a fost bunica ei, care acum mărturisește emoționanta povestea de viață a nepoatei sale. 

Inna/ Foto: Instagram

Cum s-a afișat Inna în Palazzo Versace din Dubai. Artista a pozat provocator pe așternuturile albe ale hotelului de lux 

Inna a fost una dintre artiștii care au urcat pe scenă la Untold Dubai 2024, astfel că a petrecut mai multe zile în orașul exclusivist din Emiratele Arabe Unite. Artista în vârstă de 37 de ani s-a cazat la prestigiosul hotel Palazzo Versace și a ținut să le arate și fanilor câteva fotografii din timpul șederii sale. 

Taylor Swift

Taylor Swift, artista cu cele mai mari vânzări la nivel global în 2023. O distincție pe care o primește pentru a patra oară

Taylor Swift a adăugat o nouă reușită pe lunga sa listă de premii, miercuri, când a fost desemnată artista cu cele mai mari vânzări muzicale pe plan global în 2023, o distincţie pe care a primit-o pentru a patra oară, a anunţat Federaţia Internaţională a Industriei Fonografice, potrivit Reuters.

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Din ce câștigă Lidia Buble cei mai mulți bani: „Îmi doresc foarte mult ca piesele mele să fie difuzate pe radio”

Mariah Carey stuns at 'Celebration of Mimi' in Las Vegas

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Loredana Groza și fiica ei, Elena Boncea/ Foto: Instagram

Loredana Groza nu-și dorește ca fiica ei să urmeze cu carieră în muzică. Ce ocupație are Elena Boncea la vârsta de 25 de ani

oana radu

Oana Radu, dezvăluiri despre transformarea ei fizică: „I-am cerut mamei să vândă casa!” Artista își dorea să slăbească cu orice preț

*EXCLUSIVE* Date Night! Justin & Hailey Bieber are fashionable as they step out to dinner in Beverly Hills

Justin Bieber, în lacrimi, într-o poză pe Instagram. Fanii au reacționat imediat: „Ce s-a întâmpla, frate?” Reacția lui Hailey Bieber

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!