Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM MAHMUT ORHAN - 6 DAYS

Pasiunea la care Andreea Antonescu a renunțat după ce a devenit mamă: „Întotdeauna mi-au plăcut senzațiile tari”

andreea antonescu
Andreea Antonescu / Foto: Facebook

Andreea Antonescu are două fiice, pe Siena, din mariajul cu Traian Spak, și pe mezina familiei, din relația cu jurnalistul Victor Vrînceanu. Artista se concentrează acum pe educația fetițelor ei, dar și pe cariera de cântăreață, iar recent, aceasta a dezvăluit că a fost nevoită să lase în urmă o pasiune mai veche de-a ei, după ce a născut.

Siena s-a stabilit în Statele Unite, împreună cu tatăl ei, Traian Spak, iar de curând, Andreea a călătorit în SUA cu ocazia zilei de naștere a micuței. Cântăreața a făcut senzație în Statele Unite, unde s-a pozat în cele mai îndrăznețe ipostaze, una dintre fotografii fiind realizate pe o motocicletă. Cu această ocazie, cântăreața a dezvăluit că nu a avut niciodată șansa să-și ia permisul de motor, acesta fiind unul dintre visurile neîmplinite ale ei.

Citește și: Andreea Antonescu, despre o posibilă împăcare cu Victor Vrînceanu: „Viața m-a învățat ca niciodată să nu mai spun niciodată”

Andreea Antonescu este pasionată de adrenalină și senzații tari și iubește motocicletele. Din păcate, vedeta nu a reușit niciodată să-și ia permis de motor. Andreea Antonescu a declarat că nu a suportat ideea de a se pune în pericol, odată ce a devenit mamă.

„Cu ajutorul lui Dumnezeu, mi-am îndeplinit cele mai multe dintre visurile pe care le-am avut și sper să mai am suficient timp ca până la final să-mi devină și restul realitate. Știți că întotdeauna mi-au plăcut adrenalina și senzațiile tari. Mi-am dorit dintotdeauna permis de motor, iar până la această vârstă nu mi-am făcut timp pentru a-l obține. Fiind în State acum câteva zile, urcându-mă și conducându-l pe cel din poze, a fost pentru prima dată când, am realizat că, cel mai probabil nu voi mai ajunge să obțin acest permis pentru simplul motiv că am două fetițe acasă, care mă așteaptă secundă de secundă, au nevoie de mine ca mama, se bazează pe mine în această viață, depind de mine… Am avut o strângere de inimă și mi-am dat seama că voi lăsa acest vis neîmplinit, că nu mai e doar despre mine, pasiunile mele și confortul meu, ci doar despre viitorul lor, cu mine lângă ele, până la final”, a mărturisit Andreea Antonescu pe o rețea de socializare.

Cine este bărbatul care a făcut-o din nou mamă pe Andreea Antonescu

Andreea Antonescu le-a făcut o mare surpriză fanilor săi. În luna august a anului trecut, solista a anunțat pe rețelele sociale că este însărcinată pentru a doua oară! A postat o imagine pe rețelele sociale, în care i se vedea burtica în toată splendoarea.

Citește și: Andreea Antonescu, într-o rochie scurtă, în ziua în care a împlinit 40 de ani. Artista e însărcinată, dar e într-o formă de invidiat

Bărbatul lângă care Andreea a trăit o poveste de dragoste și care a adus-o într-o stare de fericire se numește Victor Vrînceanu și este jurnalist. El este și cel care a făcut publică prima poză de cuplu, pe care artista a repostat-o cu mândrie pe InstaStory. Cei doi îndrăgostiți au apărut îmbrățișați pe stadionul din Cluj, unde au fost împreună la Untold.

La doar câteva luni de când au devenit părinții unei fetițe, Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu s-au despărțit. Anunțul a fost făcut chiar de artistă prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele sociale. 

„Dragii mei, vreau să aflați de la mine că relația pe care am avut-o cu Victor s-a încheiat! Despărțirea nu are ca și cauză subiecte care să țină prima pagină, ci doar simpla nepotrivire de caracter. Vom da amândoi ce e mai bun pentru creșterea bebelinei! Vă mulțumesc anticipat pentru faptul că îmi respectați alegerea de a nu mai discuta pe acest subiect!”, a fost mesajul postat de Andreea Antonescu pe InstaStory.

Galerie foto

Top citite
01 Feli Donose
Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”
02 Inna/ Foto: Instagram
Cum a fost surprinsă Inna în timpul turneului din America. Artista, perfectă într-un costum de baie minuscul: „Paparazzi peste tot”
03 alexandra stan
Alexandra Stan, adevărul despre relațiile toxice din viața ei: „Mi-am dorit să fac lucrurile să meargă din obsesie”
04 Loredana Groza/ Foto: Instagram
Loredana Groza, într-o rochie albă decoltată. Artista a poza întinsă provocator pe canapea: „Ne-ai cucerit”
05 Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram
Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Lora/ Foto: Instagram
Lora, schimbare radicală look. Artista a renunțat complet la părul blond: „Ești o altă persoană”

Lora a renunțat la blondul care a consacrat-o și a ales să-și schimbe total look. Artista a pășit cu încredere în salonul de frumusețe, lăsându-se pe mâinile hairstylistului, care i-a colorat părul într-un roșcat spectaculos. 

Cristina Ștefania/ Foto: Instagram
Cristina Ștefania, într-un top care a lăsat la vedere mai mult decât trebuia: „Câți dintre voi ați dat zoom?”

Cristina Ștefania a făcut furori cu cea mai recentă fotografie postată pe contul său de Instagram. Artista, care a lansat de curând piesa „Ma bebe”, împreună cu Faydee, a purtat un top format exclusiv din lanțuri subțiri, care i-a pus bustul în evidență. 

Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok
Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”

Andreea Bălan se bucură din plin de viață de când l-a cunoscut pe Victor Cornea. Nu trece o zi fără ca artista să posteze fotografii și videoclipuri cu tenismenul, mai ales de când acesta s-a mutat la ea acasă. Recent, cântăreața le-a dezvăluit fanilor că trăiește „o poveste ca-n filme”, în timp ce sportivul uda gazonul la bustul gol. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Tânăra cu cele mai lungi picioare din lume, misiune imposibilă să-și găsească un iubit sau blugii potriviți:
Tânăra cu cele mai lungi picioare din lume, misiune imposibilă să-și găsească un iubit sau blugii potriviți: "Mi-am urât înălțimea"

Tânăra cu cele mai lungi picioare din lume, misiune imposibilă să-și găsească un iubit sau blugii potriviți: "Mi-am urât înălțimea"

FILM NOW Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat
Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale
Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT FOTO Lucra ca vânzătoare la fast-food, dar a făcut o schimbare radicală și acum câștigă o mulțime de bani
FOTO Lucra ca vânzătoare la fast-food, dar a făcut o schimbare radicală și acum câștigă o mulțime de bani
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...