Bucuresti | 102,8FM MODJO - 2000 - LADY (HEAR ME TONIGHT) (PRO FM EDIT 2)

Oana Radu continuă mărturisirile despre fostul soț: "Mie mi-a fost foarte mult timp frică de el după ce ne-am despărțit"

Oana Radu și Cătălin Dobrescu / Foto: Instagram
Oana Radu și Cătălin Dobrescu / Foto: Instagram

Patru ani a durat relația dintre Oana Radu și antrenorul de fitness Cătălin Dobrescu, dintre care trei au fost căsătoriți. Cei doi au divorțat în decembrie, dar până acum nu au apărut detalii despre despărțire. Lucrurile s-au schimbat după ce cântăreața de 30 de ani a ieșit public să facă dezvăluiri. Deși a mărturisit că nu vrea să spună adevăratele motive din spatele deciziei de a intenta divorț, a făcut câteva declarații despre relația pe care a numit-o toxică și abuzivă.

După ce a făcut două filmulețe în care a povestit că ceea ce a supărat-o s-a petrecut mai ales după divorț și că i-a intentat trei procese fostului partener, Oana Radu a acceptat să apară la Xtra Night Show pentru a vorbi mai multe. Aceasta susține că i-a fost frică de Cătălin, că acesta îi controla toate aspectele vieții și că i-a fost extrem de greu să se desprindă din strânsoare. După divorțul oficial, Cătălin a decis să se întoarcă în apartamentul pe care l-a împărțit cu Oana și să locuiască acolo până când solista avea să-i dea banii pe care-i stabiliseră că-i revin la partaj. Solista spune acum că a observat de atunci că i-au dispărut lucruri personale din casă, chiar și cadourile pe care fostul soț i le făcuse.

Citește și: Dezvăluirile Oanei Radu despre divorț și relația pe care o numește toxică și abuzivă: "Eu eram singura sursă de venit din familie"

oana radu

Oana Radu a divorțat de Cătălin Dobrescu. / Foto: Facebook

„A vrut o sumă pe care el a stabilit-o. Eu, ca să termin relația asta frumos, ca să scap, să fiu liniștită și ca să nu vând apartamentul, am zis că îi dau suma. Prima dată a zis că vrea banii în doi ani, după care într-un an, după care în șase luni (...) El voia să locuim împreună până când eu urma să îi dau banii, chiar dacă eram divorțați și am zis că nu am cum să dorm cu el în casă, pentru că ne certam. Ne certam foarte tare”, a spus artista.

Oana Radu, după divorțul de Cătălin: "Nu știu dacă m-a iubit"

Deși de la începutul relației a observat că nu sunt compatibili, frica de abandon a făcut-o pe Oana să meargă mai departe și să-și dorească chiar și căsătoria. Artista l-a descris pe fostul soț drept un bărbat dur. 

„Nu știu dacă m-a iubit. Mă gândesc că m-a iubit. La mine a fost iubire, eu l-am iubit, nu am cum să spun că nu l-am iubit. Cel mai rău lucru a fost comportamentul dur al lui Cătălin, pentru că el este un tip dur și toți oamenii care îl cunosc, care mă cunosc și ne înconjoară și pe mine, și pe el, spun aceleași lucru. E un tip extrem de dur. Are o vorbă mai apăsată, e un tip mai aspru și chestia asta mi-a creat, cumva, frustrări”, a povestit Oana la Antena Stars.

Citește și: Replica fostului soț al Oanei Radu, după ce solista a spus că au avut o relație toxică: "Nu am dormit nopțile doar să știu că-i e bine"

„Mie mi-a fost foarte mult timp frică de el după ce ne-am despărțit. Mi-am dat seama că nu sunt singură și mi-am dat seama că mă pot folosi de treaba asta, pentru că sunt persoană publică și pot să cer ajutorul, că nu este nimeni mai presus de nimeni în țara asta, mai presus de lege. Am crezut că o să putem rezolva chestiile astea între noi”, a mai zis ea.

Galerie foto

 

Top citite
01 Fosta soție a lui Julio Iglesias Jr
Cum s-a schimbat viața lui Charisse Verhaert după divorțul de Julio Iglesias Jr. Modelul și-a găsit dragostea în brațele unui dansator
02 oana radu
Oana Radu, în proces cu fostul soț: "Am făcut asta pentru că nu am reușit să mă înțeleg amiabil cu el. Cel mai bine legea va decide"
03 Britney Spears și Sam Asghari/ Profimedia
Britney Spears, noi detalii după divorțul de Sam Asghari: „Nu voi mai fi niciodată cu un alt bărbat”
04 EXCLUSIVE: Kim Kardashian, Jennifer Lopez and Ben Affleck, and more celebrities attend a celebration of life for J.R. Ridinger, and entrepreneur who passed away, in Miami
Jennifer Lopez amplifică zvonurile despre divorț cu atac subtil la adresa lui Ben în versurile unei melodii: „Nu o merită”
05 CRBL, surprins la un festival de la malul mării împreună cu presupusa sa iubită/ Foto: Instagram
CRBL, surprins la un festival de la malul mării împreună cu presupusa sa iubită. Femeia este cu 23 de ani mai tânără decât el
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
crbl
În ce relație a rămas CRBL cu fosta soție, Elena, după divorț: „În lume, divorțurile sunt doar despre înșelat”

După 16 ani de căsnicie, CRBL și Elena Viscu au surprins pe toată lumea anunțându-și divorțul, în ciuda aparențelor de cuplu solid și fericit. Recent, artistul a vorbit deschis despre relația actuală cu fosta sa soție și despre motivele despărțirii.

firerose si billy ray cyrus
Firerose a primit actele de divorț de la Billy Ray Cyrus cu o zi înainte să facă o dublă mastectomie: "S-a bazat pe promisiunile lui"

La doar șapte luni de la nunta care i-a luat pe mulți prin surprindere, Billy Ray Cyrus, tatăl lui Miley Cyrus, a intentat divorț de cântăreața Firerose. Lucrurile nu s-au terminat prea plăcut între ei, astfel încât ambele tabere își aruncă acuzații care mai de care. 

Miley Cyrus, Letitia Cyrus și Billy Ray Cyrus/ Profimedia
Miley Cyrus, atac subtil la adresa tatălui său: „Am moștenit narcisismul de la el”. Billy Ray Cyrus a divorțat recent de Firerose 

Miley Cyrus a făcut recent declarații surprinzătoare despre relația sa cu tatăl ei, Billy Ray Cyrus. Într-un interviu acordat pentru „My Next Guest Needs No Introduction” al lui David Letterman, Miley a mărturisit că a moștenit „narcisismul” de la tatăl ei.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
DIGI FM Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere