Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan NICOLE CHERRY - PAHARUL SUS (PROFM EDIT)

Oana de la Genius s-a retras din showbiz și a trecut printr-o mulțime de transformări. Cum arată acum artista care i-a cucerit pe adolescenții anilor ‘90

oana vincu de la genius 2021

Ce mai face Oana de la Genius?

Formația Genius a activat între anii 1996 și 2001, iar după despărțire membrii acesteia au luat-o pe căi diferite. Dintre toți, doar Oana a mai cochetat cu muzica, însă a ieșit din lumea mondenă. În urmă cu câțiva ani Oana Vincu și-a uimit fanii: această a putut fi admirată în rolul lui Lady Capuletti în musical-ul ”Romeo și Julieta”, pus în scenă la Timișoara, demonstrând că are o voce cu adevărat spectaculoasă.

Oana a fost iubita colegului ei de trupa, Cezar, cu care a și locuit o perioada în America. În prezent aceasta a revenit în orașul natal, Timișoara, unde e profesoară de canto.

Foto: Oana Vincu, de la Genius, sursa FACEBOOK

Oana Vincu, discretă pe rețelele de socializare

Spre deosebire de alți artiști sau foști artiști, care țin legătura cu fanii lor pe rețelele de socializare, Oana Vincu nu are decât un cont pentru prieteni.

VEZI SI: NICK, FOST N&D, TRANSFORMAT TOTAL. CUM ARATĂ ACUM ȘI CÂT DE FRUMOASĂ ESTE FIICA LUI DE 14 ANI

De ce s-a despărțit trupa Genius

Oana a vorbit în urmă cu câțiva ani, pentru ziare.com, despre motivele care au dus la despărțirea trupei Genius.

“Totul a început să se clatine, atunci când oboseala și-a spus cuvântul. Aveam foarte multe concerte, de multe ori, două sau trei pe zi, mai ales în timpul verii, pe litoral. Nu a fost deloc ușor pentru niște copii, care terminaseră liceul și poate nu fuseseră plecați de acasă mai mult de o săptămână, două, pe timpul vacanțelor de vară.

VEZI SI: O MAI ȚII MINTE PE COLEGA LAVINIEI PÎRVA DE LA SPICY? CE FACE ȘI CUM ARATA ACUM DOINIȚA, DEVENITĂ MĂMICĂ DE 3 COPII

Să nu uităm, de asemenea, condițiile în care se cânta, de cele mai multe ori pe atunci. Iarnă, sălile erau neîncălzite, nu existau atât de multe hoteluri și pensiuni ca și acum, deci uneori și la condițiile de cazare erau probleme. Poate toate astea, oboseală, trei caractere diferite și-au spus la un moment dat cuvântul.

Nu am mai continuat, pentru că am decis de comun acord să ne oprim. Nu au fost certuri legate de bani, precum s-a vehiculat în presă. Știu că citisem adevărate scenarii de film despre despărțirea noastră.”, a povestit Oana de la Genius.

SURSA FOTO: FACEBOOK

Top citite
01 Cum arată acum mama copilului lui Drake/ Instagram
Cum arată acum mama copilului lui Drake. Fostul model Sophie Brussaux are o siluetă de invidiat
02 nicole-cherry-instagram
Nicole Cherry s-a recuperat foarte repede după ce a devenit mamă. Cum arată acum artista: „Când spui că ai născut? Nu se vede”
03 mira1
Cum arată mama Mirei. Cele două seamănă ca două picături de apă
04 Cum se menține în formă Laura Pausini
Cum arată Laura Pausini la 47 de ani. Celebra cântăreață a vorbit despre dieta care a ajutat-o să slăbească 20 de kilograme
05 Spice Girls
Nici cei mai fideli fani nu au recunoscut-o! Una dintre cele mai sexy cântărețe din anii ’90, Geri de la Spice Girls, transformată radical
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Peter Andre poze vechi
Peter Andre a împlinit 48 de ani, dar abdomenul lui e neschimbat! Cum arată idolul adolescentelor din anii ‘90

Cum arată Peter Andre la 48 de ani? Idolul adolescentelor din anii ’90 este în formă maximă, iar fiul lui îi calcă pe urme - Peter Andre Junior, la numai 15 ani, este pasionat de fitness.

trupa asia
Cum arată la 41 de ani Anemona de la ASIA. Și-a schimbat total domeniul de activitate și nici cei mai fideli fani nu ar recunoaște-o

Anemona Niculescu, fosta membră a trupei ASIA, a părăsit complet domeniul muzical și are o carieră surprinzătoare.

Cristina Spatar 1 4
Cristina Spătar, în costum de baie la 48 de ani. Imaginea cu “regina R&B” i-a impresionat pe fani: “Ești perfectă! Sculptată!”

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ O tânără a cheltuit 10.000 de lire sterline ca să arate precum o pisică: „Nu m-am simțit niciodată mai bine în propria mea piele”
O tânără a cheltuit 10.000 de lire sterline ca să arate precum o pisică: „Nu m-am simțit niciodată mai bine în propria mea piele”

O tânără a cheltuit 10.000 de lire sterline ca să arate precum o pisică: „Nu m-am simțit niciodată mai bine în propria mea piele”

FILM NOW Cum arată și cu ce se ocupă puștiul simpatic din serialul „Al șaptelea cer”. David Gallagher are 39 de ani și este de nerecunoscut
Cum arată și cu ce se ocupă puștiul simpatic din serialul „Al șaptelea cer”. David Gallagher are 39 de ani și este de nerecunoscut

Cum arată și cu ce se ocupă puștiul simpatic din serialul „Al șaptelea cer”. David Gallagher are 39 de ani și este de nerecunoscut

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
DIGI SPORT Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
DIGI FM Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”
Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”