Bucuresti | 102,8FM ADI ISTRATE - TOTUL MEU

Cum arată acum mama copilului lui Drake. Fostul model Sophie Brussaux are o siluetă de invidiat

Cum arată acum mama copilului lui Drake/ Instagram
Cum arată acum mama copilului lui Drake/ Instagram

Drake este unul dintre cei mai cunoscuți rapperi internaționali. Cântărețul are în palmares relații cu multe doamne celebre, însă doar cu una a reușit să aibă un copil. Puțini știu cum arată cea care i-a dăruit un fiu artistului în urmă cu patru ani. 

Sophie Brussaux a avut o relație cu Drake începând cu ianuarie 2017, atunci când aceștia au fost surprinși că se întâlneau. Ulterior, în martie 2017, fostul model francez a anunțat că așteaptă un bebeluș și atunci au apărut zvănuri cum că Drake ar putea fi tatăl. După luni de speculații, Sophie a născut un băiat pe nume Adonis, pe 11 octombrie 2017. Artistul a confirmat că el este tatăl în albumul său din 2018, intitulat Scorpion. Deși cei doi nu mai formează un cuplu acum, sunt în continuarea părinți implicați în creșterea fiului lor în vârstă de patru ani. 

Citește și: Drake are o nouă iubită. Cine este femeia cu care se întâlnește de șapte luni

Dispărând din peisaj odată cu trecerea timpului, puțini știu cum arată acum Sophie Brussaux, femeia care i-a dăruit lui Drake un băiat. Recent, aceasta a postat mai multe fotografii pe contul său de Instagram în costum de baie și în colanți de sport, arătându-și corpul lucrat la sala de fitness și formele voluptoase. 

Cum arată acum mama copilului lui Drake/ Instagram

Cum arată acum mama copilului lui Drake/ Instagram

Modelul, în vârstă de 32 de ani, s-a fotografiat în oglindă în sala de sport. Aceasta a purtat o pereche de pantaloni scurți biker, de culoare deschisă și o bustieră în culoarea lavandei. Ținuta sport i-a evidențiat picioarele tonifiate și abdomenul plat. Într-o altă fotografie, aceasta le-a arătat celor 624 de mii de fani silueta în costum de baie, având doar o cămașă subțire peste. 

Cum arată acum mama copilului lui Drake/ Instagram

Cum arată acum mama copilului lui Drake/ Instagram

Drake și fiul său au împărtășit momente emoționante de Crăciun

Muzicianul în vârstă de 35 de ani, a distribuit pe rețelele de socializare un videoclip emoționant de Crăciun, în care se joacă cu fiul său Adonis și un alt băiețel. În videoclipul de 30 de secunde, Drake este văzut cum încearcă să imortalizeze momentul alături de fiul său, în timp ce acesta sărea peste tatăl lui celebru și râdea. 

Citește și: Kanye West și Drake nu mai sunt în război. Cum au apărut cei doi artiști

„Crăciun fericit de la trupă”, a scris Drake la descrierea videoclipului postat pe contul său de Instagram. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Adonis este singurul fiul al lui Drake cu Sophie Brussaux. S-a născut în 2017, iar de atunci le aduce numai bucurii celor doi artiști. 

În secțiunea de comentarii, mai mulți prieteni celebrii ai rapperului au împărtășit mesaje pentru cei doi. „Awww atât de drăguț! 😻🙏❤️”, a scris Lil Kim, în timp ce artistul a răspuns cu un singur emoji cu inimă roșie.

Galerie foto

Top citite
01 Drake's Till Death Do Us Part Rap Battle Event
Argentina îl ironizează pe Drake, care a pierdut 300.000 de dolari după ce a pariat pe victoria Canadei
02 ana baniciu
A născut în urmă cu o lună, dar arată formidabil. Ana Baniciu, seducătoare într-o rochie mulat: „A revenit talia”
03 Celine Dion/ Profimedia
Celine Dion a trăit într-o sărăcie cruntă când era copil. Celebra artistă a dezvăluit cum reușea mama sa să hrănească cei 14 copii
04 Hailey și Justin Bieber/ Profimedia
Fanii lui Hailey Bieber sunt convinși modelul va avea o fată. Detaliul care a dat-o de gol pe soția lui Justin Bieber
05 Wiz Khalifa/ Profimedia
Wiz Khalifa a anunțat că urmează să devină tată. Rapperul a dezvăluit și sexul primului copil pe care îl va avea cu Aimee Aguilar
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Ana Baniciu/ Foto: Instagram
Ana Baniciu a povestit cum a fost experiența nașterii prin cezariană. Artista a trăit momente dificile: „Bătăile inimii scădeau”

Ana Baniciu a povestit recent prin ce momente dificile a trecut înainte de a naște. Vedeta a devenit mamă pentru prima dată pe data de 4 iunie, deși nașterea era preconizată pentru 12 iunie. Complicațiile apărute au grăbit venirea pe lume a micuțului.

Rihanna și A$AP Rocky/ Profimedia
Rihanna, însărcinată pentru a treia oară? Gestul făcut de artistă care le-a dat de gândit fanilor: „Mă retrag”

Rihanna a stârnit speculații despre o posibilă a treia sarcină după ce a fost văzută în New York purtând un tricou cu mesajul „Mă retrag” și ascunzându-și abdomenul în spatele unei genți. Gestul artistei a alimentat și mai mult zvonurile despre un al treilea copil, mai ales după ce a declarat că iubește să fie mamă. 

Ana Baniciu/ Foto: Instagram
Ana Baniciu, primele declarații după ce a devenit mamă: „Sunt cu bebe. Toate sunt bune”

Ana Baniciu a făcut primele declarații după ce a devenit mamă. Artista, aflată în spital, este bine și savurează fiecare moment petrecut alături de fiul ei. Deși a dorit să nască natural, din cauza unei sarcini mari, medicul a optat pentru cezariană, iar acum artista are nevoie de o perioadă mai lungă de recuperare.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
DIGI FM Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere