Bucuresti | 102,8FM JP COOPER - SING IT WITH ME

O mai ții minte pe Avril Lavigne? Cântăreața are 37 de ani acum și a trecut deja prin două divorțuri: ”Nu e simplu să ai o relație!”

Avril Lavigne
Avril Lavigne / Getty Images

Avril Lavigne, celebra cântăreață în vârstă de 37 de ani, care se pregătește de lansarea unui nou album intitulat ”Love Sux”, a vorbit despre viața ei sentimentală și a recunoscut că relațiile nu sunt ușoare după ce a trecut prin două divorțuri.

Avril Lavigne, artista cunoscută pentru piese precum ”Complicated” ori ”Girlfriend”, a mărturisit că a învățat, în sfârșit, să se pună pe primul plan și a recunoscut că nu-i e deloc ușor să aibă o relație după ce a bifat două divorțuri.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”Da, să iubești e greu, nu e deloc ușor să ai o relație. Nu e ușor pentru nimeni, iar acum am învățat că e important să mă pun pe primul plan și să am grijă de mine.”, a mărturisit artista pentru revista FAULT, conform Daily Mail.

”Am trecut printr-o perioadă când îmi spuneam ”o să fiu independentă și o să-mi acord timp”, dar n-a durat mult.”, a mai povestit ea.

Citește și: Avril Lavigne, interviu cutremurător în Billboard: "Doi ani am stat numai în pat. Credeam că voi muri"

Avril Lavigne este recunoscută pentru viața amoroasă tumultuoasă. Ea a fost căsătorită cu Chad Kroeger, liderul grupului Nickelback,  în perioada 2013-2015, dar și cu Deryck Whibley, vocalistul și chitaristul trupei Sum 41,  în perioada 2006-2010. De curând, ea a avut o relație cu muzicianul Mod Sun, în vârstă de 34 de ani, care a fost iubitul modelului Bella Thorne.

Avril Lavigne a fost diagnosticată cu boala Lyme

În urmă cu câțiva ani, Avril a fost intervievată de publicația Billboard în care a vorbit despre problemele de sănătate din ultimii ani. În 2014, Avril Lavigne a fost diagnosticată cu boala Lyme. 

Picksie 2.0 Launch Party

Avril Lavigne / Getty Images

Citește și: Diagnostic crunt pentru Avril Lavigne! Cântăreața suferă de o boală extrem de gravă

"Am stat doi ani de zile numai în pat. Am luat numeroase medicamente printre care antibiotice și pastile antimalarie, dar rezultatele refuzau să apară. Îmi era atât de rău încât am crezut că voi muri. Deja acceptasem și mă mă împăcasem cu gândul că voi muri. Toți mă întrebau ce am? Am găsit curajul de a le spune ce boală am și care sunt efectele ei”, mărturisea ea.

Galerie foto

Top citite
01 alexandra stan
Alexandra Stan, adevărul despre relațiile toxice din viața ei: „Mi-am dorit să fac lucrurile să meargă din obsesie”
02 randi (2)
Declarația surprinzătoare a lui Randi: "Nu am iubit niciodată. Nu e greu să trăiesc așa". Religia și căsătoria i se par inutile
03 Rihanna
Rihanna, extrem de fericită după ce a adus pe lume al doilea copil: „Și-a găsit un nou sens în viață!”
04 Avril Lavigne și Mod Sun
Fostul logodnic al lui Avril Lavigne, prima reacție după ce artista a confirmat relația cu Tyga: „Am prieteni adevărați”
05 Avril Lavigne și Tyga/ Profimedia
Avril Lavigne și Tyga confirmă relația. Cei doi artiști s-au sărutat pasional la Săptămâna Modei de la Paris
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Avril Lavigne și Tyga/ Profimedia
Avril Lavigne și Tyga alimentează zvonurile cu privire la relația dintre ei. Cum au fost surprinși cei doi artiști

Avril Lavigne și Tyga au continuat să alimenteze zvonurile cu privire la o relație amoroasă între ei, după ce au fost surprinși împreună la petrecerea dată de Leonardo DiCaprio în Paris. Cei doi artiști au ajuns în același timp la eveniment și au petrecut seara împreună. 

Anna Lesko
Cum stă cu dragostea Anna Lesko, după despărțirea de tatăl fiului ei: "Vreau implicare, vreau să știu că sunt prioritate"

Este una dintre cele mai dorite și curtate femei din România, dar Anna Lesko stă și cântărește bine până să intre într-o relație. Artista de peste Prut a avut o legătură amoroasă lungă cu tatăl fiului ei, care s-a încheiat acum trei ani, iar de atunci, aceasta nu s-a mai afișat la brațul niciunui bărbat.

avril-lavigne2
Avril Lavigne, cerută de soție în Paris. Viitorul ei soț, muzicianul Mod Sun, i-a pus pe deget un inel cu totul special

Avril Lavigne și-a găsit fericirea în brațele colegului de breaslă, Mod Sun. Muzicianul a cerut-o în căsătorie pe celebra cântăreață chiar în inima Parisului, unde i-a pus pe deget un inel cu totul deosebit, în timp ce în fundal se vedea Tour Eiffel.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă
Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
DIGI SPORT A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...