Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT ZERB - MWAKI

Avril Lavigne, interviu cutremurător în Billboard: "Doi ani am stat numai în pat. Credeam că voi muri"

Picksie 2.0 Launch Party
Avril Lavigne / Getty Images

Avril a fost intervievată de publicația Billboard în care a vorbit despre problemele de sănătate din ultimii ani, dar și despre foștii ei soți, Deryck Whibley (Sum 41)  și Chad Kroeger (Nickelback). În 2014, Avril Lavigne a fost diagnosticată cu boala Lyme. 

Avril-Lavigne-billboard

foto Billboard

"Am stat doi ani de zile numai în pat. Am luat numeroase medicamente printre care antibiotice și pastile antimalarie, dar rezultatele refuzau să apară. Îmi era atât de rău încât am crezut că voi muri. Deja acceptasem și mă mă împăcasem cu gândul că voi muri. Toți mă întrebau ce am? Am găsit curajul de a le spune ce boală am și care sunt efectele ei".

Songwriters Hall Of Fame 44th Annual Induction And Awards - Arrivals

Chad Kroeger / Avril Lavigne / foto Guliver / Getty Images

De altfel, în noul ei single "Head Above Water", lansat pe 27 septembrie 2018, Avril își povestește drama din ultimii ani. Ea a lucrat la această melodie cu Chad Koroeger. Avril a fost întrebată în ce relații mai este cu foștii soți. "Nu am regrete. În continuare țin la ei și îi iubesc".

Avril Lavigne a fost căsătorită de două ori: cu Deryck Whibley, vocalistul și chitaristul trupei Sum 41 (2006-2009) și cu Chad Kroeger, liderul grupului Nickelback (2013-2015).

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Top citite
01 adda
Adda, după un an și jumătate cu mii de pastile și 80 de injecții: "Plâng ca un copil. Oficial, am terminat tratamentul pentru Lyme"
02 Akim si Dominic/ Foto: Instagram
Copiii Antoniei și ai lui Alex Velea, primul interviu. Răspunsurile savuroase date de puști: „Noi suntem originali”
03 adda
Adda e bolnavă de trei ani, are de făcut 80 de injecții, dar nu se lasă. "Mi se blochează mușchii, uneori am rezistență zero la efort"
04 Bridgestone Super Bowl XLVI Halftime Show
Madonna scrie istorie cu cel mai nou single, „Popular”, o colaborare cu Playboy Carti și The Weeknd
05 adda
Adda, despre perioada de calvar trăită înainte să fie diagnosticată cu boala Lyme: Aveam momente în care nu știam unde sunt, cine sunt
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Avril Lavigne și Mod Sun
Fostul logodnic al lui Avril Lavigne, prima reacție după ce artista a confirmat relația cu Tyga: „Am prieteni adevărați”

Avril Lavigne și Tyga și-au confirmat relația în urmă cu câteva zile, la scurt timp după ce cântăreața s-a despărțit de logodnicul ei, Mad Sun. Acum, cunoscutul rocker a avut și prima reacție în legătură cu noul cuplu. 

Avril Lavigne și Tyga/ Profimedia
Avril Lavigne și Tyga confirmă relația. Cei doi artiști s-au sărutat pasional la Săptămâna Modei de la Paris

Avril Lavigne și Tyga au confirmat zvonurile legate de relația dintre ei. Cei doi nu au vrut să-și mai ascundă sentimentele, astfel că s-au sărutat pasional la un eveniment din cadrul Săptămânii Modei de la Paris.

Avril Lavigne și Tyga/ Profimedia
Avril Lavigne și Tyga alimentează zvonurile cu privire la relația dintre ei. Cum au fost surprinși cei doi artiști

Avril Lavigne și Tyga au continuat să alimenteze zvonurile cu privire la o relație amoroasă între ei, după ce au fost surprinși împreună la petrecerea dată de Leonardo DiCaprio în Paris. Cei doi artiști au ajuns în același timp la eveniment și au petrecut seara împreună. 

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

FILM NOW Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”
Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”

Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
DIGI SPORT Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
DIGI FM Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani