Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE DAVID GUETTA - WHEN WE WERE YOUNG 2

Noi dezvăluiri privind relația dintre Selena Gomez și Drew Taggart. Un apropiat: ”Sunt foarte fericiți!”

Selena Gomez celebrates her SNL hosting debut at an afterparty in NYC!
Selena Gomez, debut la SNL. Profimedia

Selena Gomez, actrița și cântăreața în vârstă de 30 de ani, este îndrăgostită. Aceasta formează un cuplu cu Drew Taggart, membru al trupei Chainsmokers, iar surse apropiate acesteia a oferit detalii despre povestea pe care o trăiește.

La câteva săptămâni de când Selena Gomez și Drew Taggart au fost fotografiați în New York, la o întâlnire, o sursă apropiată a dezvăluit că aceștia sunt foarte apropiați.

Citește și: Selena Gomez și Drew Taggart, de mână la cină, la două zile după ce ea nega relația cu solistul de la Chainsmokers

”Selena și Drew au o conexiune minunată. Sunt foarte fericiți și încântați să-și ofere o șansă”, a dezvăluit sursa respectivă, potrivit Daily Mail, după care a continuat: ”Sunt dedicați unul celuilalt!”

Selena Gomez și Drew Taggart au fost fotografiați ținându-se de mână

La începutul lunii ianuarie, Selena Gomez și Drew Taggart au fost fotografiați ținându-se de mână în New York City, la doar două zile după ce artista a negat zvonurile că s-ar întâlni cu muzicianul de la Chainsmokers.

Cântăreața în vârstă de 30 de ani și Taggart (33 de ani) s-au bucurat de o cină romantică la Torrisi Bar & Restaurant din Soho, potrivit Us Weekly. A fost a doua lor întâlnire într-o săptămână, după ce prima oară au mers la bowling.

Galerie foto

La câteva ore după ce au apărut primele informații despre noul cuplu din lumea vedetelor de la Hollywood, Selena a făcut o postare pe Instagram, subliniind „sunt singură”.

Vedeta pop a distribuit o imagine cu un cer înnorat, în care apărea și silueta unui bărbat neidentificat stând lângă un deal înalt și privind în jos. „Îmi place prea mult să fiu singură”, a scris Gomez, adăugând: „#iamsingle”.

Citește și: „Sunt perfectă așa cum sunt”. Selena Gomez, în costum de baie, pe iaht în Mexic, alături de Brooklyn Beckham și Nicola Peltz

Postarea sa a venit după ce Us Weekly a notat că ea și cântărețul nu „încearcă să-și ascundă dragostea, furișându-se în cluburile private”.

Taggart s-a despărțit recent de Eve Jobs, fiica cea mică a lui Steve Jobs. Au început să se întâlnească în vară, dar și-ar fi spus adio în decembrie.

Înainte de Eve, el a mai avut relații cu Meredith Mickelson, Haley Rowe și Chantel Jeffries.

Galerie foto

Top citite
01 randi (2)
Declarația surprinzătoare a lui Randi: "Nu am iubit niciodată. Nu e greu să trăiesc așa". Religia și căsătoria i se par inutile
02 selena gomez (7)
Selena Gomez, în cele mai îndrăznețe poze postate până acum, cu decolteul la vedere. Le-a șters rapid, dar au rămas pe internet
03 30th SAG Awards - Arrivals
Selena Gomez cea „reală”. Fotografia de 5 milioane de like-uri. „Femeie, ai milă”, a comentat Camila Cabello
04 ruby
Ruby, adevărul despre motivul pentru care nu mai postează poze cu iubitul ei. Ce spune despre nuntă
05 dan bittman
Ce spune Dan Bittman despre căsătorie. Artistul vrea să se așeze la casa lui: „Nu aș vrea să las vreo fată tânără văduvă”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Oana Matache și Radu Siffredi/ Foto: Instagram
Gina Matache a rupt tăcerea. Cum se înțelege Radu Siffredi cu fostul soț al Oanei Matache: „Copiii sunt la ei”

Radu Siffredi și Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache, au reușit să stabilească o relație de înțelegere și respect reciproc. Despărțirea dintre Oana Matache și Răzvan Miheț s-a petrecut fără resentimente, iar acest lucru a deschis calea pentru o apropiere neașteptată între cei implicați.

Sore are un nou iubit, la doi ani de la separarea de Mircea Julean, tatăl fiicei ei
Sore, prima fotografie alături de noul iubit. Celebra cântăreață s-a despărțit de tatăl fiicei ei în urmă cu doi ani

Sore, celebra cântăreață în vârstă de 34 de ani, traversează o perioadă excelentă în plan personal. La doi ani de când s-a despărțit de tatăl fiicei ei, aceasta iubește din nou.

Shakira si pique
Shakira, despre eforturile făcute în timpul relației cu Pique: "Mi-am pus cariera pe pauză. Au fost multe sacrificii pentru iubire"

Despre relația dintre Shakira și Gerard Pique, încheiată în 2022, după 11 ani de iubire, se vorbește și acum. Felul în care fostul fotbalist a decis să părăsească viața de familie pe care o avea cu artista columbiană i-a atras o mulțime de critici. Și Shakira și-a plâns și cântat dezamăgirea în piese care au adus-o pe primele loc în topuri.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”
Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

FILM NOW Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World
Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil