Bucuresti | 102,8FM SHAGGY - IT WASNT ME

Nicole Cherry, într-o rochie elegantă cu decupaje, la nici trei luni de când a născut. Artista a uimit cu o nouă apariție spectaculoasă

Nicole Cherry/ Instagram
Nicole Cherry/ Instagram

Nicole Cherry și-a uimit din nou fanii cu o apariție spectaculoasă pe rețelele de socializare. Artista s-a fotografiat într-o rochie elegantă, cu decupaje, arătându-și silueta de invidiat, la câteva luni de când a născut. 

Artista în vârstă de 23 de ani se simte minunat în postura de mamă, iar acest lucru s-a văzut și pe contul său de Instagram în ultimul timp. Nicole a trecut prin multe schimbări în ultima perioadă, atât la nivel emoțional, cât și fizic, dând naștere unei fetițe adorabile și devenind o femeie matură și responsabilă. 

De curând, aceasta le-a arătat din nou fanilor că a revenit la formele de dinaintea celor 9 luni de sarcină. Tânăra artistă a purtat o rochie neagră, elegantă, cu decupaje și detalii argintii în jurul brațelor și al abdomenului. Cântăreața nu a folosit multe accesorii, ci și-a folosit zâmbetul pentru a le arăta urmăritorilor că se află în cea mai bună perioadă din viața ei și a le transmite energie pozitivă. Aceasta a descris fotografia, care a strâns peste 26.000 de aprecieri, doar cu o inimă albă. 

Citește și: Nicole Cherry, spectaculoasă la câteva luni după ce a devenit mamă: „Simt că am renăscut”

„Ființă minunată, te iubim!”/ „Ești superbă”/ „Ce zâmbet frumos ai”/ „Ești foarte frumoasă”/ „Wow!”, sunt doar câteva din comentariile pe care fanii artistei le-au lăsat la fotografia de pe contul de Instagram al lui Nicole. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cum reușește să se mențină în formă Nicole Cherry

Nicole Cherry este una dintre cele mai urmărite vedete din România, fiind un model pentru multe tinere. Aceasta are grijă de imaginea ei, iar în urmă cu ceva timp, a dezvăluit care este secretul pentru silueta ei de invidiat. 

Cântăreaţa merge frecvent la sală, face masaj şi are o dietă echilibrată. Atunci când nu poate ajunge la sală, Nicole face exerciţii fizice în camera ei sau în cea de hotel, când este în alte oraşe pentru a concerta. Artista a reuşit să renunţe la pâine, dar şi la alte produse pe care ea le considera nepotrivite pentru siluetă.

Citește și: Nicole Cherry, într-o rochie decoltată din piele. Fanii au fost impresionați: „Ce look incendiar”

„Atunci când îţi doreşti, poţi. Când nu pot să merg la sală, fac exerciţii acasă sau în camera de hotel dacă sunt la concerte. De la 17 ani m-am apucat să merg la sală. M-am apucat de masaj acum. Fac masaj cu bambus şi deja se vede. Pe lângă faptul că fac masaj, fac şi sport. Lumea îmi spune: măi, Nicole, ai slăbit! Nu mănânc pâine, nici nu îi simt lipsa. E singurul lucru de care nu pot să zic că mi-e poftă. Am poftă de dulce, alte lucruri”, a spus Nicole Cherry. 

Galerie foto

Top citite
01 Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram
Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”
02 Lora/ Foto: Instagram
Lora, schimbare radicală look. Artista a renunțat complet la părul blond: „Ești o altă persoană”
03 Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia
Reacția hilară a lui Orlando Bloom când a văzut ținuta extravagantă a lui Katy Perry. Actorul a comparat-o cu o ustensilă pentru gătit
04 Cristina Ștefania/ Foto: Instagram
Cristina Ștefania, într-un top care a lăsat la vedere mai mult decât trebuia: „Câți dintre voi ați dat zoom?”
05 Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok
Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
alina eremia
Alina Eremia, în poze în costum de baie, care i-au lăsat pe fani cu gura căscată: „Ce e frumos și lui Dumnezeu îi place”

Alina Eremia este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi din țară. Având în vedere că are o mulțime de proiecte de care trebuie să se ocupe, artista nu are timp să plece mereu în vacanțe, însă are întotdeauna fotografii noi cu care să-și surprindă fanii. 

Delia/ Foto: Instagram
Motivul pentru care Delia a anulat concertul din Miami. Fanii au răbufnit după ce s-au trezit cu ușile închise: „Sunteți de toată jena”

Delia, una dintre cele mai iubite artiste din România, a ajuns pentru prima dată în Statele Unite ale Americii pentru a promova cel mai recent album al său, intitulat „Flex”. După concerte în orașe precum New York, Chicago și Montreal, artista urma să cânte și în Miami pe 7 aprilie, însă spectacolul nu a mai avut loc.

ana baniciu si sotul ei
Motivul pentru care Ana Baniciu nu a dezvăluit numele bebelușului: „Înțeleg că nu e bine”. Artista va naște peste 10 săptămâni

Ana Baniciu se pregătește să devină mamă și se află în cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Artista în vârstă de 31 de ani va aduce pe lume un băiețel peste numai 10 săptămâni. Până în prezent, Ana și soțul ei, Eduard, nu au dezvăluit numele bebelușului, iar acum au spus care este, de fapt, motivul acestei decizii. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă
Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

FILM NOW Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj
Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
DIGI SPORT Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală