Bucuresti | 102,8FM Cozy Tunes cu Liviu Hodor AMI - ENIGMA

Știri

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, acuzat de agresiune după ce ar fi lovit un bărbat care a hărțuit-o pe Bianca Censori pe stradă: „Nu s-a putut abține”

Kanye West este cercetat pentru agresiune, după ce l-ar fi atacat pe bărbatul care a agresat-o pe soția lui, Bianca Censori, pe stradă, în timpul unei ieșiri în Los Angeles. Conform publicației TMZ, rapperul a fost investigat în calitate de suspect în legătură cu incidentul care a avut loc la începutul acestei săptămâni.

Amy Winehouse / Profimedia Images

Dezvăluiri despre Amy Winehouse, la 13 ani de la moartea ei: „Familia ei a pregătit nouă intervenții ca să o salveze!”

Eddie Marsan, actorul în vârstă de 55 de ani, a dezvăluit că familia lui Amy Winehouse a pregătit nouă intervenții, în încercarea de a o salva pe regretata artistă care a luptat cu dependența de droguri și alcool.

samantha fox (2)

Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie

Samantha Fox, fost model, cântăreață, actriță și personalitate tv, a împlinit 58 de ani zilele trecute. Blonda care făcea furori cu formele ei voluptoase în anii '80 e încă o prezență solară și energică.

Paris Jackson

Paris, fiica lui Michael Jackson, gata să-și spună povestea prin muzică. De ce spune că piesele ei ar putea fi greu de ascultat

Paris, fiica lui Michael Jackson, este pregătită să-și spună povestea întregii lumi. Artista de 26 de ani urmează să lanseze noi piese, fapt pentru care a făcut dezvăluiri neașteptate.

Lora/ Foto: Instagram

Lora, schimbare radicală look. Artista a renunțat complet la părul blond: „Ești o altă persoană”

Lora a renunțat la blondul care a consacrat-o și a ales să-și schimbe total look. Artista a pășit cu încredere în salonul de frumusețe, lăsându-se pe mâinile hairstylistului, care i-a colorat părul într-un roșcat spectaculos. 

shania (1)

Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri

Shania Twain este starul de pe noua copertă a revistei Haute Living, iar cu această ocazie artista în vârstă de 58 de ani a acordat un interviu în care a vorbit despre viitoarea ei rezidență muzicală din Vegas, despre faptul că e tot „mai puțin inhibată” pe măsură ce înaintează în vârstă, dar și despre „dedicata” Taylor Swift pe care o aplaudă și o laudă. 

Celebrity Selfies

Fiica lui Eminem, în costum de baie alb, la petrecerea burlăcițelor, pe iaht în Tampa Bay. Alături de Hailie, sora ei, Alaina

Fiica lui Eminem a avut parte de o seară de distracție pe cinste. Hailie Jade, în vârstă de 28 de ani, s-a bucurat alături de prietenele ei de propria petrecere a burlăcițelor, pe un iaht luxos în Tampa Bay.

Ultimele știri

Inna/ Foto: Instagram

Inna, în cel mai minuscul top din garderobă. Artista știe cum să-și pună în evidență silueta

Vizual comunicat de presă_Noaptea Muzeelor

Digi World prezintă „Ținutul Buzăului” - o trilogie documentară remarcabilă, proiectată în cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor

Lidia Buble, despre viața sentimentală

Într-o ținută îndrăzneață și acoperită de nisip, Lidia Buble a pozat în cele mai senzuale ipostaze: „Ai curaj să postezi asta”

Vizual Digi Communications (3)

Acțiunile Digi Communications N.V. vor fi incluse în indicii MSCI începând cu 31 mai 2024

*EXCLUSIVE* Italian tenor Andrea Bocelli enjoys a little fun in the sun with a thrill seeking jet skiing ride during his sun soaked holidays with his wife Veronica Berti in Forte dei Marmi, Italy.

Andrea Bocelli, vacanță pe un iaht de lux în Italia. Artistul, însoțit de Veronica Berti și de mai mulți prieteni

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!