Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Bianca, Bodonea si Bogdan DAVID GUETTA - I DONT WANT TO WAIT (NEW PW)

Știri

casa ana baniciu (1)

Transformarea casei de 100 de ani în care s-a mutat Ana Baniciu cu soțul și fiul. Tavan la cinci metri înălțime și cadă în dormitor

La începutul lunii iunie, Ana Baniciu a născut primul ei copil, un băiețel pe care a ales să-l numească Aris. Cu doar câteva zile înainte de venirea pe lume a fiului lor, cântăreața și soțul ei, Edy Kovacs, reușiseră să se mute în casa pe care o renovau de luni bune. Vila din centrul Bucureștiului în care Ana și familia ei locuiesc acum are o istorie de un secol. A fost în proprietatea bunicilor ei și ea însăși a petrecut o parte din copilărie acolo.

Loredana Groza/ Foto: Facebook

Loredana Groza, într-un body care imită perfect culoarea pielii. Fanii au reacționat imediat: „Am crezut că ești dezbrăcată”

Loredana Groza a stârnit din nou controverse în mediul online, după ce a postat o fotografie în care poartă un body care imită perfect culoarea pielii. Artista, în vârstă de 54 de ani, a surprins fanii cu această apariție inedită, mulți dintre ei crezând inițial că vedeta este dezbrăcată. Fotografia a fost distribuită pe rețelele de socializare, inclusiv pe Instagram și Facebook, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

Anca Țurcașiu

Anca Țurcașiu, imaginile care i-au cucerit pe fani, la câteva zile după ce s-a pozat alături de noul iubit: „Cineva mă iubește mult”

Fatman Scoop Performs Live At Reminisce In St Helens

Cauza morţii rapperului american Fatman Scoop, dezvăluită

Rapperul american Fatman Scoop a murit din cauza unei boli de inimă după ce s-a prăbuşit pe scenă, au confirmat autorităţile americane.

Justin Bieber/ Profimedia

Fanii lui Justin Bieber, îngrijorați după cea mai recentă apariție a artistului. Cântărețul a slăbit considerabil

Justin Bieber a stârnit îngrijorare printre fanii după cea mai recentă apariție a sa, fiind vizibil mai slab și alimentând speculații legate de sănătatea sa. Artistul, în vârstă de 30 de ani, a fost fotografiat în Los Angeles alături de soția sa, Hailey Bieber, la câteva săptămâni după ce cuplul a anunțat nașterea primului lor copil, Jack Blues. Deși cei doi păreau relaxați, fanii lui Bieber au remarcat rapid transformarea fizică a cântărețului, provocând îngrijorare pe rețelele sociale.

Lady Gaga

Lady Gaga, răspuns pentru colegii care au creat grupul "Stefani Germanotta, nu vei fi niciodată faimoasă": "Nu trebuie să renunți"

Lady Gaga este astăzi un star global, dar, cu ani în urmă a avut parte de bullying și vorbe deloc încurajatoare din partea celor din jur. Artista de 38 de ani, cu 13 premii Grammy și un Oscar în palmares, a fost studentă la Școala de Arte Tisch din New York. Colegii de ei atunci au creat un grup de Facebook cu numele "Stefani Germanotta, nu vei fi niciodată faimoasă".

JOKER, FOLIE A DEUX (2024)

Lady Gaga lansează „Harlequin”, un album inspirat de filmul „Joker: Folie à deux”

Lady Gaga a anunţat pe Instagram că va lansa vineri un album care va însoţi filmul „Joker: Folie à deux”.

Ultimele știri

Alexandra Stan/ Foto: Facebook

Alexandra Stan, într-o ținută care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Trupul artistei arată perfect: „Zici că ești făcută cu AI”

Kate Cassidy

Iubita lui Liam Payne, pozată în public după moartea solistului. Kate Cassidy: "Liam, îngerul meu. Tu ești totul"

2024 People's Choice Country Awards - Red Carpet

Adevărul despre apariția bizară a celebrei Shania Twain de la People's Choice Country Awards. La ce intervenții estetice ar fi apelat

liam payne si sora lui, nicola

Felul teribil în care sora lui Liam Payne a aflat de moartea solistului: "Am văzut pe telefon știrea că ne-ai părăsit"

CRBL / Foto: Facebook

CRBL urmează să-și facă prima intervenție estetică. Artistul a explicat tot: „Odată cu trecerea timpului, se agravează”

Concursuri

kv selfpay 3

PROFM și SelfPay te premiază cu vouchere de 500 de lei!

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei