Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT RITON - CHALE

Știri

rubymain

Ruby și-a pus cea mai provocatoare rochie și a dansat lasciv în piscină. Cum au reacționat fanii când au văzut-o: „Ce femeie!”

Ruby și-a cucerit fanii cu noi imagini publicate pe contul de Instagram. Artista în vârstă de 35 de ani și-a luat cea mai îndrăzneață rochie din garderobă și a dansat lasciv în piscină, etalându-și formele voluptoase. 

Lady Gaga

Vestea pe care o așteptau toți fanii. Ce spune Lady Gaga despre lansarea unui nou album: „Lucrez să-l termin cât mai repede!”

Lady Gaga știe că fanii ei sunt nerăbdători să afle când va lansa un nou album, fapt pentru care a făcut o declarație pentru a-i „liniști”.

shakira

Shakira, dezvăluiri neașteptate despre cei doi băieți ai ei: „Au detestat acest film!” Motivul pentru care nici ea nu a fost „mare fan”

Shakira, celebra cântăreață în vârstă de 47 de ani, a făcut dezvăluiri despre cei doi copii ai ei, Sasha și Milan, mărturisind că aceștia au detestat „Barbie”, filmul fenomen al anului 2023.

Alexandra Stan și Darcy Troch/ Foto: Instagram

Alexandra Stan, despre relația cu milionarul Darcy Troch. Ce părere are despre o nouă căsătorie: „Nu voi mai accepta niciodată”

În urmă cu trei ani, Alexandra Stan îmbrăca pentru prima dată rochie de mireasă și credea că și-a găsit sufletul pereche. Cu toate acestea, artista nu a avut noroc în dragoste și a ajuns să divorțeze la doar câteva luni de la eveniment. Nu s-a lăsat descurajată, iar acum iubește și e iubită și nu s-a ferit să facă declarații despre noul său partener, milionarul Darcy Troch. 

Kanye West Is Seen Leaving Son, Saint West,  Basketball Game In Los Angeles - 22 Mar 2024

Kanye West, acuzat de rasism şi antisemitism de un fost angajat. În plus, ar fi ameninţat niște copii că îi va închide în cuşti

Rapperul american Kanye West a ţipat în mod repetat în faţa unor angajaţi de culoare şi l-a lăudat pe Adolf Hitler spunând că acesta a fost "un inovator", potrivit unui nou proces care a fost intentat marţi în California, informează AFP.

oana radu

Oana Radu a simțit că nu e compatibilă cu fostul soț, dar tot s-a măritat: "Încercam să mă asigur că nu o să mai fiu abandonată"

Oana Radu a surprins zilele trecute cu dezvăluirile pe care le-a făcut, despre relația avută cu Cătălin Dobrescu și divorțul pe care ea l-a intentat. După patru ani în care au fost împreună, solista a decis să se despartă, iar acum a povestit că legătura lor a fost una toxică.

ștefania

Ștefania, doar într-un corset din piele, la o ședință foto. Iubita lui Speak promite să rupă topurile cu noua ei piesă

Ștefania nici nu a lansat piesa "Ma Bebe", că refrenul deja a devenit viral pe TikTok, inclusiv în străinătate. Iubita lui Speak are mare încredere în melodia cu sound internațional, pe care o lansează în curând, iar ceea ce se întâmplă în ultimele zile pe rețelele sociale îi dă semne că va fi unul dintre hiturile verii.

Ultimele știri

Pre-Grammy Gala And Grammy Salute To Industry Icons Honoring Jon Platt

Este leită tatăl ei. Stephanie, fiica lui Jon Bon Jovi, se căsătorește. Emoționat, rockerul i-a compus o piesă pentru nuntă

anda adam inundatii dubai

Anda Adam a filmat de la etajul 28 furtuna din Dubai și străzile inundate pe care oamenii și-au abandonat mașinile de lux

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, acuzat de agresiune după ce ar fi lovit un bărbat care a hărțuit-o pe Bianca Censori pe stradă: „Nu s-a putut abține”

Amy Winehouse / Profimedia Images

Dezvăluiri despre Amy Winehouse, la 13 ani de la moartea ei: „Familia ei a pregătit nouă intervenții ca să o salveze!”

samantha fox (2)

Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!