Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan SAM FELDT - FAR AWAY FROM HOME

Și-a topit toți fanii! Serena Williams, momente tandre alături de fiica ei, Alexis Olympia (VIDEO)

serena_williams-header

Sportiva a postat recent pe o rețea de socializare un filmuleț în care-și ține fiica în brațe și o pupă pe frunte, iar noi bănuim că n-are rost să vă mai spunem cât de tare i-a emoționat pe fani.

Serena Williams a devenit mămică în urmă cu aproximativ o lună și jumătate și, deși a întâmpinat ceva complicații la naștere, acum se pregătește să se întoarcă pe terenul de tenis.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

 

Top citite
01 Seen Around - September 2019 - New York Fashion Week: The Shows - Day 6
Serena Williams, imagine inedită pe Instagram. Cum arată vedeta când îmbracă doar costum de baie
02 Day Two: The Championships - Wimbledon 2019
Pictorial inedit cu Serena Williams. Sportiva vorbește deschis despre incidentele de la US Open din 2018
03 2019 French Open - Day Seven
Serena Williams, prima sportivă care ajunge pe lista Forbes a celor mai bogate femei. La cât se ridică averea ei
04 91st Annual Academy Awards - Show
Oscar 2019: Serena Williams a strălucit pe covorul roșu
05 Berlei Sports Bras Launch At Macy's With Serena Williams
Serena Williams, o mămică extrem de mândră. În ce ipostază a fotografiat-o sportiva pe micuța Olympia
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
2018 French Open - Day Three
Echipamentul Serenei Williams, inspirat din filmul Black Panther, a fost interzis

S-a iscat o întreagă polemică în legătură cu costumul purtat de Serena Williams, la ediția din an a turneului Roland Garros. Ținuta ei, inspirată din blockbuster-ul Black Panther, a fost cea care a atras toate privirile, dar și numeroase critici.

alexia-ohanian-serena-williams-instagram
Serena Williams i-a spus soţului că are poftă de mâncare italiană. A avut parte de surpriza vieţii ei

Mulţi au rămas surprinşi de relaţia între tenismena Serena Williams şi fondatorul Reddit, Alexis Ohanian. Până la urmă, celor doi nu le-a păsat de hateri şi au dus povestea lor de dragoste la un alt nivel. Între timp s-au căsătorit şi au şi o fetiţă, născută pe 1 septembrie 2017.

serena williams poza alexis
A ignorat toate criticile! Cum a fost pozată Serena Williams după abandonul de la Roland Garros

S-a întors pe terenul de tenis, dar a fost nevoită să se retragă de la Roland Garros chiar înaintea duelului cu Sharapova. Din fericire, accidentarea pe care Serena Williams a acuzat-o nu este atât de gravă pe cât se credea inițial.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”
Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”

Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”

FILM NOW Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”
Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”

Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
DIGI SPORT FOTO Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
FOTO Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
DIGI FM Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită:
Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită: "Am greșit. Cred că este de ajuns să spun asta"