Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE DAVID DEEJAY FEAT DONY - so bizzare

Serena Williams, prima sportivă care ajunge pe lista Forbes a celor mai bogate femei. La cât se ridică averea ei

2019 French Open - Day Seven
PARIS, FRANCE - JUNE 01: Serena Williams of The United States plays a backhand during her ladies singles third round match against Sofia Kenin of The United States during Day seven of the 2019 French Open at Roland Garros on June 01, 2019 in Paris, France. (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Serena Williams (37 ani) a obținut 89 de milioane de dolari din premii și ocupă locul 80 pe lista Forbes, scrie dailymail.co.uk.

Serena a câștigat 29 de milioane de dolari numai anul trecut. Cei mai mulți bani au venit din contractele cu Nike și JPMorgan Chase. De asemenea, sportiva a lansat și o linie vestimentară, S by Serena, dar și firma de investiții Serena Ventures.

S by Serena a devenit foarte cunoscută mai ales în momentul în care Meghan Markle, prietena ei apropiată și ducesă de Sussex, a fost fotografiată purtând una dintre creațiile ei, într-un turneu regal.

Williams, care este căsătorită cu cofondatorul Reddit, Alexis Ohanian, a investit în ultimii cinci ani în 34 de startup-uri. Portofoliul ei valorează aproape 10 milioane de dolari, iar focusul este pe e-commerce, alimentație, fashion și sănătate. 

'Vreau să fiu parte din tot ce se întâmplă', le-a spus celor de la Forbes, legat de investițiile ei. 'Vreau să fiu brandul, în loc să fiu fața'.

Cele mai multe dintre investițiile pe care le-a făcut (60%) au fost către companii fondate de femei sau de minorități.

Williams spune că tenisul are prioritate pentru ea, cel puțin încă 2-3 ani, dar admite ca și-a pus bazele firmei ei de investiții,pentru viitor.

'Nu mă grăbesc să plec din tenis, vreau doar să creez un brand longeviv, la fel ca și cariera mea. Nu este ceva fancy, nu e trendy, este o marcă, la fel ca jocul meu de tenis'

Vestea debutului pe lista Forbes vine la câteva zile după ce Serena a pierdut meciul în fața Sofiei Kenin, la French Open.

Cea mai tânără femeie de pe această listă este Kylie Jenner, care la 23 de ani are o avere estimată la 1 miliard de dolari.

Cea mai bogată femeie din muzică este Rihanna, locul 37 pe listă, cu o avere de 600 milioane de dolari, datorită parteneriatului cu LVMH și Fenty Beauty.

 

 

Top citite
01 The 2019 Met Gala Celebrating Camp: Notes on Fashion - Arrivals
Pe ce a cheltuit Kylie Jenner peste 130 de milioane de dolari înainte să-i fie retras titlul de miliardară. Surorile Kardashian, îngrijorate
02 Seen Around - September 2019 - New York Fashion Week: The Shows - Day 6
Serena Williams, imagine inedită pe Instagram. Cum arată vedeta când îmbracă doar costum de baie
03 TIME 100 Gala 2019 - Red Carpet
Forbes 2019: Celebritățile care au câștigat cei mai mulți bani. Vedeta de pe locul 1 a obținut 185 milioane dolari într-un an
04 Day Two: The Championships - Wimbledon 2019
Pictorial inedit cu Serena Williams. Sportiva vorbește deschis despre incidentele de la US Open din 2018
05 91st Annual Academy Awards - Show
Oscar 2019: Serena Williams a strălucit pe covorul roșu
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Berlei Sports Bras Launch At Macy's With Serena Williams
Serena Williams, o mămică extrem de mândră. În ce ipostază a fotografiat-o sportiva pe micuța Olympia

Serena Williams se bucură din plin de statutul de mamă și împărtășește, cu fanii săi, fotografii cu Alexis Olympia Ohanian, cele mai multe înfățișând scene emoționante dintre o mamă și bebelușul său.

2018 French Open - Day Three
Echipamentul Serenei Williams, inspirat din filmul Black Panther, a fost interzis

S-a iscat o întreagă polemică în legătură cu costumul purtat de Serena Williams, la ediția din an a turneului Roland Garros. Ținuta ei, inspirată din blockbuster-ul Black Panther, a fost cea care a atras toate privirile, dar și numeroase critici.

alexia-ohanian-serena-williams-instagram
Serena Williams i-a spus soţului că are poftă de mâncare italiană. A avut parte de surpriza vieţii ei

Mulţi au rămas surprinşi de relaţia între tenismena Serena Williams şi fondatorul Reddit, Alexis Ohanian. Până la urmă, celor doi nu le-a păsat de hateri şi au dus povestea lor de dragoste la un alt nivel. Între timp s-au căsătorit şi au şi o fetiţă, născută pe 1 septembrie 2017.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Brian Austin Green, despre ce înseamnă să-și crească acum copiii împreună cu fosta soție: Trebuie să înveți să-ți alegi batăliile
Brian Austin Green, despre ce înseamnă să-și crească acum copiii împreună cu fosta soție: Trebuie să înveți să-ți alegi batăliile

Brian Austin Green, despre ce înseamnă să-și crească acum copiii împreună cu fosta soție: Trebuie să înveți să-ți alegi batăliile

FILM NOW Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj
Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
DIGI SPORT Ilie Năstase a văzut
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,8 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală