Bucuresti | 102,8FM SMILEY - CULOAREA TA

Momente tensionate între Ronaldo și iubita lui, la prima apariție publică după acuzațiile de viol

Juventus v BSC Young Boys - UEFA Champions League Group H
TURIN, ITALY - OCTOBER 02: Cristiano Ronaldo and Georgina Rodriguez are seen during the Group H match of the UEFA Champions League between Juventus and BSC Young Boys at Allianz Stadium on October 2, 2018 in Turin, Italy. (Photo by Emilio Andreoli/Getty Images)

În momentul când Der Spiegel a publicat mărturia lui Kathryn, starul portughez a spus:  "Fals. Ştiri false!Vor să se promoveze şi se folosesc de numele meu. E normal. Vor să fie faimoase folosindu-se de numele meu, dar aceste lucruri fac parte din viaţa mea. Totul e bine, sunt un om fericit". La câteva zile după ce povestea a explodat în presă, iubita lui Ronaldo, Georgina Rodriguez, s-a delimitat de subiect și a spus că-l susține pe Cristiano. Cei doi au venit împreună la meciul Juventus - Young Boys Berna din Liga Campionilor disputat marți seara la Torino.

Juventus v BSC Young Boys - UEFA Champions League Group H

goto Guliver / Getty Images

Pentru că era suspendat după cartonașul roșu primit în meciul cu Valencia, Ronaldo a văzut meciul din tribună alături de iubita sa. Cei doi au avut câteva momente tensionate în care au discutat în contradictoriu. Niciun moment nu au zâmbit și au renunțat la gesturile tandre pe care în trecut le-au făcut în public.

Juventus v BSC Young Boys - UEFA Champions League Group H

foto Guliver / Getty Images

Este clar că scandalul în care Ronaldo este acuzat de viol i-a marcat pe cei doi. CR7 a fost tot timpul nervos și a avut o mină tristă și îngrijorată. Singura veste bună a serii a fost victoria cu 3-0 a lui Juve în partida cu Young Boys Berna. Totuși, lui Ronaldo nu i-a stat mintea la meci. El se gândește cum poate scăpa cât mai rapid de acuațiile de viol. 

Juventus v BSC Young Boys - UEFA Champions League Group H

foto Guliver / Getty Images

Totul s-a întâmplat în dimineața de 13 iunie 2009, într-un hotel al unui cazinou din Las Vegas. În acel moment, Ronaldo era în vacanță, alături de cumnatul său și de vărul său. Kathryn Mayorga lucra într-un club de noapte din cadrul cazinoului respectiv și l-a întâlnit pe fotbalist în foaierul VIP. Potrivit informațiilor din presă, în timp ce Ronaldo a invita-o pe Kathryn într-un apartament din hotelul unde era cazat și i-a spus că vrea să facă sex.

Optimized by JPEGmini 3.14.2.84235 0xa29d6526

Optimized by JPEGmini 3.14.2.84235 0xa29d6526

Fostul model a declarat pentru Der Spiegel:"Acest tip, care e atât de faimos și atât de sexy, e un ratat și o mizerie. A început să mă împingă foarte puternic și a început să facă diverse lucruri cu mine, să mă atingă și să mă tragă. L-am împins și am tot spus: nu!". Puțin timp mai târziu, Ronaldo m-a tras-o într-o cameră și m-a violat". 

Top citite
01 Kanye West/ Profimedia
Kanye West, acuzat de agresiune după ce ar fi lovit un bărbat care a hărțuit-o pe Bianca Censori pe stradă: „Nu s-a putut abține”
02 50 Cent/ Profimedia
50 Cent, acuzat de fosta iubită de abuz fizic și neglijență față de fiul lor: „Ai distrus orice șansă pe care am mai avut-o”
03 2022 Billboard Music Awards - Show
Sean „Diddy” Combs, acuzat de viol într-un nou proces, la câteva zile după ce a ajuns la o înțelegere cu Cassie Ventura
04 2023 Coachella Valley Music And Arts Festival - Weekend 1 - Day 1
„Nu-ți dai seama care e cel real!”. Fanii au rămas uimiți după ce Travis Barker s-a pozat cu statuia lui de ceară de la Madame Tussauds
05 U2, concert în Las Vegas
U2, spectacol exploziv în Las Vegas, într-o sală cu 160.000 de difuzoare și ecrane circulare cu rezoluție 16K
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
*EXCLUSIVE* Adele looks downcast as she leaves Citrin restaurant in Santa Monica at 11 PM without her boyfriend Rich Paul!
Motivul pentru care Adele nu mai face selfie-uri cu fanii în Vegas și nu-i mai îmbrățisează. „Pur și simplu nu pot risca”

Adele a renunțat la selfie-urile cu fanii în timpul show-urilor pe care le susține în Las Vegas. Cântăreața în vârstă de 35 de ani a luat această decizie îngrozită de creșterea numărului de cazuri de Covid în jurul ei, recunoscând public că se teme ca spectacolele să nu-i fie puse în pericol, scrie Daily Mail.

Antonia
Antonia, electrizantă într-o fustă cu o crăpătură adâncă și într-un top ce-i lasă la vedere decolteul imposibil de ignorat

Antonia știe cum să se facă remarcată și nu ratează nicio ocazie pentru a fi în centrul atenției.  Logodnica lui Alex Velea a apărut  într-o ținută excentrică, iar fanii i-au lăsat numeroase reacții la fotografiile postate pe rețelele de socializare. 

Nick Carter
Nick Carter de la Backstreet Boys, acuzat de viol de o fostă fană. Aceasta ar fi fost agresată pe când avea 17 ani

Nick Carter, unul dintre membrii trupei Backstreet Boys, a fost acuzat de viol de către o fostă fană diagnosticată cu autism, care a afirmat că acesta a violat-o în 2001, când avea 17 ani.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă
Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
DIGI SPORT A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...