Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER NICOLE CHERRY - PAHARUL SUS (PROFM EDIT)

Știri

parinti shakira statuie

Shakira, înfățișată într-o statuie imensă, în orașul natal: "Ea e Barranquilla". Tatăl ei de 92 de ani și mama artistei, la ceremonie

Shakira a fost imortalizată într-o statuie dezvelită în oraşul său natal, Barranquilla, în Columbia. Monumentul din bronz şi aluminiu, înalt de 6,5 metri, o reprezintă pe vedeta pop executând una dintre mişcările sale de dans caracteristice, purtând un sutien maro şi o fustă lungă de aceeaşi culoare.

Paula Seling

Paula Seling a împlinit 45 de ani. Ce i-ar spune azi „copilei cu ochi plini de speranță și de visuri”

Paula Seling a împlinit 45 de ani. Artista s-a născut la 25 decembrie 1978, la Baia Mare.

DANBALAN80s-94

Dan Bălan, fostul membru al trupei O-Zone, în centrul unui scandal. Fanii îl acuză că s-a urcat beat pe scenă: „Nu putea vorbi”

Dan Bălan, fostul membru al trupei O-Zone, este în centrul unui scandal în această perioadă, fiind acuzat de fani că s-a urcat pe scenă în stare de ebrietate.

Celebrity Selfies

Nicole Scherzinger, imagini inedite pe Instagram. Fanii nu se așteptau: Ce schimbare! Semeni cu Khloe Kardashian

Nicole Scherzinger a încercat o transformare radicală de look pe final de an. Fosta solistă de la Pussycat Dolls și-a surprins fanii cu cea mai recentă schimbare de imagine. 

Michael Buble

Michael Buble, despre diagnosticul de cancer al fiului său, care avea 3 ani atunci: "Mi-a zguduit lumea. Mi-a zdruncinat realitatea"

Cântărețul Michael Buble și soția lui, actrița Luisana Lopilato, sunt părinții a patru copii, Noah, Elias, Vida și Cielo. Fiul cel mare a fost diagnosticat cu cancer la ficat acum câțiva ani, moment care a întors viața cu susul în jos pentru întreaga familie.

Alexandra Stan

Alexandra Stan, într-o rochie super mulată și generos decupată în zona abdomenului. Solista s-a răsfățat în Doha înainte de Crăciun

Înainte de sărbători, Alexandra Stan a plecat să se relaxeze câteva zile în Doha. Pentru că vremea călduroasă de acolo îi permite, blonda a făcut paradă de ținute care au lăsat la vedere multă piele.

Vanilla Ice

Vanilla Ice, despre neobișnuita prietenie cu Pablo Escobar, despre care spune că nu știa cine era de fapt: "Nu aveam Google"

Vanilla Ice, unul dintre cei mai cunoscuți rapperi ai anilor '90, a povestit recent că a legat o prietenie cu Pablo Escobar, dar că la acea vreme nu avea habar cine era cu adevărat amicul lui.

Ultimele știri

oana radu (2)

Dezvăluirile Oanei Radu despre divorț și relația pe care o numește toxică și abuzivă: "Eu eram singura sursă de venit din familie"

Anna Lesko e singură la 45 de ani

Anna Lesko, dezvăluiri despre viața sentimentală. Artista e singură la 45 de ani: „M-am săturat să adun din tranșee răniții!”

Bjork

Cum arată solista islandeză Bjork la aproape 60 de ani. A rămas la fel de extravagantă și pe scenă, și în viața reală

Angelina, despre relația dintre Kanye West și Bianca Censori

Ce crede familia Biancăi Censori despre relația ei cu rapperul Kanye West. Sora modelului a lămurit toate informațiile apărute

50 Cent/ Profimedia

50 Cent, acuzat de fosta iubită de abuz fizic și neglijență față de fiul lor: „Ai distrus orice șansă pe care am mai avut-o”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!