Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan THEO ROSE - NOAPTEA NE FURA IUBIRI (PROFM EDIT)

Știri

beyonce (6)

Beyonce, ca o Barbie modernă și senzuală, într-o rochie foarte scurtă, dar și tare strânsă pe corp. Excelează la capitolul seducție

Beyonce a făcut senzație la petrecerea aniversară a baschetbalistului LeBron James. Cântăreața și soțul ei, Jay-Z, buni prieteni cu sportivul, au fost invitați de onoare la seara de distracție la care au participat o mulțime de staruri. Bey a furat toate privirile cu ținuta ei desprinsă parcă din garderoba păpușii Barbie.

81st Annual Golden Globe Awards - LA

Un articol despre orientarea sexuală a cântăreţei Taylor Swift stârneşte polemici în SUA

Un articol de presă care a lansat o serie de speculaţii cu privire la orientarea sexuală a cântăreţei Taylor Swift a declanşat un val de emoţii pe reţelele de socializare, unde mulţi utilizatori au cerut retragerea acestuia, informează AFP.

alina eremia

Alina Eremia, despre neînțelegerile din relație cu Edi Barbu: „De obicei, eu sunt mai impulsivă și mă cert”

Alina Eremia și Edi Barbu formează un cuplu de opt ani, iar artista susține că este extrem de fericită alături de bărbatul care i-a cucerit inima. Cu toate acestea, deși dragostea și fericirea le definesc viața, nu sunt lipsiți de neînțelegeri, pe care, conform cântăreței, au reușit să le gestioneze foarte bine până acum. 

Taylor Swift

Fanii lui Taylor Swift, revoltați după ce artista a pierdut Globul de Aur în fața filmului Barbie: „A fost furată, merita acest premiu”

Taylor Swift a plecat dezamăgită de la decernarea Globurilor de Aur 2024, căci a pierdut premiul pentru „realizări cinematografice și de box office” în fața filmului Barbie. La scurt timp, însă, fanii ei au reacționat dur, fiind revoltați.

Doja Cat/ Profimedia

Doja Cat, la un pas de accident vestimentar la premiera The Book Of Clarence din LA. Ținuta nu a fost de partea ei

Doja Cat a fost cât pe ce să aibă parte de un accident vestimentar la premiera „The Book Of Clarence” din Los Angeles. Artista a purtat o ținută provocatoare, care a pus-o în dificultate. 

Claudia Iosif și Dorian Popa

Dorian Popa și Claudia Iosif, din nou împreună. Artistul a fost prezent la ziua de naștere a lui Babs, unde au petrecut toată noaptea

Dorian Popa și Claudia Iosif au fost surprinși împreună, în ciuda faptului că cei doi au anunțat că s-au despărțit în urmă cu câteva luni. Babs a împlinit zilele trecut 41 de ani, iar artistul a participat la petrecere, fiind toată noaptea alături de fosta sa parteneră. 

Andreea Bănică

Andreea Bănică se mândrește cu corpul neatins de bisturiu. Blonda de 45 de ani a pozat în costum de baie, în mijlocul iernii, la munte

Andreea Bănică a profitat de o escapadă cu familia și a făcut câteva poze care i-au dat gata pe admiratorii ei. Cântăreața în vârstă de 45 de ani nu a ajuns la acest început de an în vreo destinație exotică, așa cum au făcut multe dintre colegele ei de breaslă, ci a preferat să se relaxeze la noi în țară.

Ultimele știri

Mariah Carey

Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Bianca Censori și Kanye West

Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu era pregătit să o aud!”

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!