Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE CABRON - IN BATAIA VANTULUI (NEW PW)

Știri

1600 x 960_vizual comunicat Lumea DIGI_26.02.2024

Descoperă „Lumea DIGI” cu noua ofertă la portare: 50% reducere pentru o perioadă de până la 8 luni

Claudia Iosif și Dorian Popa

Dorian Popa, declarații neașteptate despre separarea de Claudia Iosif: „Ustură în suflet!” Ce spune despre o eventuală împăcare

Despre despărțirea dintre Dorian Popa și Claudia Iosif s-a vorbit mult de-a lungul timpului, iar acum artistul a rupt tăcerea, mărturisind că nu mai există cale de împăcare.

Kanye West și Bianca Censori

Bianca Censori, de neoprit. Soția lui Kanye West, o nouă apariție controversată, într-o ținută ce i-a lăsat la vedere multă piele

Bianca Censori, soția lui Kanye West, nu se teme să fie în centrul atenției sau să fie criticată de cei din jur, fapt pentru care a ales să poarte din nou o ținută nonconformistă.

Celebrities pictured departing the British Vogue And Tiffany & Co BAFTA Afterparty held at Annabel's in London.

Suma uriașă pe care Sophie Ellis-Bextor a câștigat-o anul trecut, după ce „Saltburn” a readus în topuri „Murder On The Dancefloor”

Sophie Ellis-Bextor și celebra ei piesă „Murder On The Dancefloor” au revenit în atenția publicului și în topurile muzicale, după ce cântecul din 2001 a apărut în intens discutatul film „Saltburn”.

Cali Vibes Music festival, Long Beach, California, USA - 17 Feb 2024

Gwen Stefani recunoaște că „nu mai poate asculta” vechile ei cântece „No Doubt”, o piesă în mod special

Gwen Stefani recunoaște că „nu mai poate asculta” niciunul dintre vechile ei cântece „No Doubt”. Cântăreața în vârstă de 54 de ani a contribuit la formarea trupei No Doubt în 1986, însă abia după albumul lor inovator din 1995, „Tragic Kingdom”, au cunoscut și faima.

Ellie Goulding/ Profimedia

Ellie Goulding iubește din nou după despărțirea de Caspar Jopling. Legătura dintre noul iubit al artistei cu Shakira

Ellie Goulding a trecut peste despărțirea de soțul ei, Caspar Jopling, iar acum și-a găsit fericirea în brațele lui Armando Perez, un celebru instructor de surf.

Selena Gomez și Benny Blanco/ Foto: Instagram

Selena Gomez, dezvăluiri despre relația cu Benny Blanco: „Mă face să mă simt în siguranță”

Selena Gomez a surprins pe toată lumea când a confirmat relația cu Benny Blanco, însă acum susține că simte că e „cea mai sigură relație” pe care a avut-o. Recent, cântăreața în vârstă de 31 de ani a vorbit sincer despre povestea de iubire pe care o împărtășește cu producătorul muzical în vârstă de 35 de ani.

Ultimele știri

Los Angeles Premiere Of Searchlight Pictures' 'The Greatest Hits'

Nelly Furtado, într-o rochie mulată, cu șireturi, la premiera „The Greatest Hits”. „Ești uluitoare”, i-au transmis fanii

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, din nou în centrul atenției. Val de reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

2024 Planned Parenthood Of Greater New York Gala

Megan Thee Stallion, acuzată de hărţuire de fostul ei cameraman. Bărbatul susține că a fost "umilit pe tot parcursul acestui calvar"

sore

Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"

Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley/ Profimedia

Jon Bon Jovi, adevărul despre provocările din relația cu Dorothea Hurley: „Nu am fost un sfânt”

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!