Bucuresti | 102,8FM VANOTEK - BACK TO ME

Topul celor mai buni DJ din lume. Primii zece au urcat pe scena Untold

Dimitri Vegas & Like Mike

Dimitri Vegas&Like Mike au fost desemnați cei mai buni DJ din lume, în cadrul Amsterdam Dance Event. Ei sunt urmați în top 10 de către: Martin Garrix, David Guetta, Armin Van Buuren, Marshmello, Don Diablo, Oliver Heldens, Tiesto, Afrojack și Steve Aoki.

Primii 10 DJ din topul mondial au fost prezenți în cei 5 ani, pe scena principală a festivalului Untold.

Dimitri Vegas&Like Mike au fost prezenți la fiecare ediție UNTOLD. Cei doi frați se află în topul preferințelor fanilor festivalului și sunt așteptați în fiecare an, și recunoscuți pentru tradiționalul crowd control pe care îl fac cu zecile de mii de fani din stadionul Cluj Arena.

Și Martin Garrix (locul 2) care a deținut timp de trei ani la rând titlul de cel mai bun dj din lume, a urcat pe scena principală Untold. În fiecare an, în care a fost prezent, artistul a orchestrat ceremonia de închidere a festivalului, declarând în nenumărate rânduri că Untold este unul dintre festivalurile lui preferate din întreaga lume.

Martin Garrix a anunțat la Amsterdam că va compune imnul official al EURO 2020. Acesta va fi prezent, în 30 noiembrie la București, la tragerea la sorți pentru turneul final.

David Guetta (locul 3) a fost prezent la prima și la a cincea ediție a Untold și de fiecare dată și-a surprins fanii cu show-uri impresionante.

Armin van Buuren ocupă locul 4 in TOP 100 DJ MAG, dar locul 1 în sufletele fanilor festivalului Untold. Transmisiunea live a show-ului lui Armin van Buuren, de la ediția aniversară a festivalului din acest an, este pe primul loc în topul Billboard al celor mai urmărite video-uri live pe  Facebook. Topul este o recapitulare a celor mai vizionate stream-uri din luna august a acestui an și urmărește show-urile transmise de artiști pe Facebook Live, măsurând cel mai mare reach și cele mai multe reacții la video-urile postate de aceștia.

Topul e determinat de o formulă care îmbină reacții, comentarii, share-uri și vizualizări pe primele șapte zile de la transmisiunea live. În primele 7 zile de la transmisiunea show-ului lui Armin van Buuren de la Untold, acesta a fost vizualizat de peste jumătate de milion de oameni din întreaga lume. Armin van Buuren a surclasat astfel artiști ca Alicia Keys, Slipknot, Post Malone, Keith Urban și W&W.

Și Marshmello (locul 5), Don Diablo (locul 6), Oliver Heldens (locul 7), Tiesto (locul 8), Afrojack (locul 9) și Steve Aoki (locul 10) au urcat pe scena principală a festivalului.

Topul DJ Mag s-a făcut în urma voturilor date de fanii din întreaga lume.

Top citite
01 andreeea balan
Andreea Bălan, senzațională la festival. A îmbrăcat o fustă scurtă, plisată, ca de școlăriță, și un top foarte decoltat: Regina nopții
02 UNTOLD_Kygo (1)
Digi24 și Digi FM devin parteneri oficiali Untold. Organizatorii au anunțat primul cap de afiș al ediției din acest an: Kygo
03 Our love is forever!
Festivalurile Untold și Neversea, amânate pentru 2021. Ce se întâmplă cu biletele și abonamentele deja cumpărate
04 chereji
#EstiBineAcasa | Edi Chereji: Pregătirile pentru festivaluri continuă, ca să dea speranță oamenilor
05 untold-cluj-arena
Artiști noi în line-up, la UNTOLD. Când urcă pe scenă Robbie Williams
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
edy
Edy Chereji, unul dintre creatorii Untold și Neversea, ne-a dezvăluit cele mai tari picanterii de festival

Edy Chereji, omul care a pus distracția pe harta României, a venit la Dimineata Blană cu Veve și Coțofană, unde ne-a dat cele mai noi informatii și ne-a dezvăluit picanterii inedite despre Untold și frățiorul mai mic, Neversea. 

untold-public
Absolvenţii care iau nota 10 la BAC primesc abonament gratuit la Untold

Învață bine, dacă vrei să te distrezi la vară. Absolvenţii care iau nota 10 la Bacalaureat primesc un abonament gratuit la Festivalul UNTOLD, pentru toate cele patru zile.

untold-2017-drapel
Peste 10.000 de locuri de cazare pentru Festivalul Untold, disponibile în căminele studenţeşti din Cluj-Napoca

Festivalul Untold 2019 va avea loc în perioada 1-4 august, la Cluj-Napoca. Pentru că cererea de tichete și abonamente este foarte mare, iar locurile de cazare sunt tot mai greu de găsit, organizatorii au găsit o soluție pentru această problemă. Peste 10.000 de locuri de cazare pentru Festivalul Untold sunt disponibile, începând de marţi, 2 aprilie, în cămine studenţeşti din Cluj- Napoca.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ
"În niciun caz mamă-fiică, ci 2 surori". Fata Iuliei Albu se simte din ce în ce mai bine în fața camerei. Mikaela e superbă la 14 ani

"În niciun caz mamă-fiică, ci 2 surori". Fata Iuliei Albu se simte din ce în ce mai bine în fața camerei. Mikaela e superbă la 14 ani

FILM NOW Porecla adorabilă pe care a primit-o Ryan Gosling de la fiicele lui: „Mă dau gata de fiecare dată!”
Porecla adorabilă pe care a primit-o Ryan Gosling de la fiicele lui: „Mă dau gata de fiecare dată!”

Porecla adorabilă pe care a primit-o Ryan Gosling de la fiicele lui: „Mă dau gata de fiecare dată!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă
Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

DIGI ANIMAL WORLD Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”

Loialitatea unui câine este uriașă chiar și când vine vorba de jucării, iar acest lucru este confirmat de un patruped care s-a trezit în miezul nopții ca să aibă grijă de lucrurile sale.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată
DIGI SPORT FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”
FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”
DIGI FM O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”
O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”