Bucuresti | 102,8FM P DIDDY - ILL BE MISSING YOU

Probleme mari pentru Shakira! Are nevoie de cel mai bun chirurg din lume pentru a-și recupera vocea

shakira-probleme-header-splash

Semnalul de alarmă că ceva se întâmplă cu Shakira a fost dat când artista și-a suspendat primele concerte din turneul său european "El Dorado". Ulterior, cântăreața columbiană a anunțat că suferă de hemoragie la corzile vocale, iar acum este în căutarea celui mai bun chirurg ORL din lume.

shakira-concert-splash

foto Splash

Moldoveanul îndrăgostit de Shakira nu renunţă! I-a trimis un mesaj "bărbătesc" lui Pique

Această problemă medicală a determinat-o să amâne întreg turneul pentru anul 2018. O doleanță care se adaugă și altor probleme cu care se confruntă îndrăgita cântăreața, precum criza prin care trece relația sa cu fotbalistul catalan Gerard Pique cu care a fost văzută recent certându-se aprins într-un restaurant din Barcelona.

shakira-new-york-splash

foto Splash

Shakira și Pique s-au certat rău într-un restaurant din Barcelona. Shakira a izbucnit în lacrimi

Potrivit unui articol publicat în exclusivitate de revista Lecturas, Shakira a plecat la 29 noiembrie la Boston pentru a-l consulta pe prestigiosul chirurg ORL Steven M. Zeitels, considerat cel mai bun specialist din lume. Medicul a operat deja vedete ca Adele sau Sam Smith, ambii în mod curios interpreți ai pieselor de pe coloana sonoră a filmelor James Bond.

shakira-2-new-york-splash

foto Splash

Potrivit publicației, Shakira a plecat să-l consulte pe reputatul medic însoțită de fratele ei Tonino. Revista Lecturas l-a intervievat pe dr. Juan Carlos Casado pentru a vorbi despre această operație care se efectuează "sub anestezie generală, cu un laringoscop introdus pe gură și care cu ajutorul laserului produce o vaporizare asupra leziunilor vasculare de pe suprafața corzilor vocale".

shakira-concert2-splash

foto Splash

După cum a confirmat specialistul, perioada postoperatorie durează o lună și jumătate, cu o pauză vocală de două — trei săptămâni. Dacă Shakira urmează întocmai aceste indicații, Zeitels consideră că își va recupera vocea în condiții optime. Adele, care s-a supus acestei operații în 2011, a mărturisit că vocea ei a suferit modificări, iar luna trecută artista a fost nevoită să-și suspende două concerte tot din cauza unor probleme la corzile vocale.

MAI CITEŞTE: Cum au fost surprinşi Shakira şi Pique pe străzile Barcelonei, la o săptămână după cearta din restaurant

Top citite
01 shakira (24)
Shakira, show electrizant la Coachella. A apărut pe scenă într-o rochie scurtă, în culorile focului
02 Shakira releases 'Puntería' music video featuring Cardi B and stars former Coronation Street star Lucien Laviscount
Shakira și Lucien Laviscount, cel mai nou cuplu din lumea vedetelor. Prietenii artistei își fac griji pentru ea
03 shakira
Shakira, dezvăluiri neașteptate despre cei doi băieți ai ei: „Au detestat acest film!” Motivul pentru care nici ea nu a fost „mare fan”
04 Shakira, în emisiunea lui Jimmy Fallon
Ce a răspuns Shakira când a fost întrebată de ce și-a lansat un album după șapte ani. Nu încetează să arunce „săgeți” spre Pique
05 Shakira, în videoclipul piesei Punteria / Profimedia Images
Shakira, imaginea perfecțiunii în cel mai nou videoclip. Artista, fabuloasă în ținute nonconformiste, ce-i lasă la vedere multă piele
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Shakira
Shakira are mai mult succes în carieră de când e singură: "Într-un fel e mai bine că nu am un soț. Mă trăgea în jos"

Într-un nou interviu, Shakira a povestit despre viața ei de când e mamă singură și cum a ajutat-o în cariera muzicală mutarea din Barcelona. 

Shakira si pique
Shakira, despre eforturile făcute în timpul relației cu Pique: "Mi-am pus cariera pe pauză. Au fost multe sacrificii pentru iubire"

Despre relația dintre Shakira și Gerard Pique, încheiată în 2022, după 11 ani de iubire, se vorbește și acum. Felul în care fostul fotbalist a decis să părăsească viața de familie pe care o avea cu artista columbiană i-a atras o mulțime de critici. Și Shakira și-a plâns și cântat dezamăgirea în piese care au adus-o pe primele loc în topuri.

shakira si gerard pique
La asta nu se aștepta nimeni. Ce declarații a făcut unchiul Shakirei despre Pique, fostul partener al nepoatei sale

Unchiul celebrei cântărețe Shakira, Guillermo Ripoll, a rupt tăcerea despre nepoata sa și despre relația ei cu fostul partener, Gerard Pique.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”
Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”

Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”

FILM NOW Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”
Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”

Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
DIGI SPORT FOTO Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
FOTO Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
DIGI FM Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită:
Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită: "Am greșit. Cred că este de ajuns să spun asta"