Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER PINK - COVER ME IN SUNSHINE

Nicole Scherzinger revine în trupa The Pussycat Dolls. Suma pe care a primit-o, prea mare pentru a fi refuzată

Lexus x Jeremy Scott Fall 2016 New York Fashion Week
NEW YORK, NY - FEBRUARY 15: Singer Nicole Scherzinger arrives to the Jeremy Scott Fall 2016 fashion show in a Lexus during New York Fashion Week: The Shows at Moynihan Station on February 15, 2016 in New York City. (Photo by Jason Carter Rinaldi/Getty Images for Lexus)

Nicole (41 de ani), acum unul dintre juratii X Factor, ar fi semnat și un acord pentru a produce muzica nouă alături de colegele ei.

The Pussycat Dolls, formată din Nicole, Carmit Bachar, Ashley Roberts, Jessica Sutta, Melody Thornton si Kimberly Wyatt, a fost înființată în 2003, iar printre hiturile celebre se numără  Don't Cha și Buttons.

Trupa s-a destrămat în  2009, după ce s-a speculat că au apărut discuții între fete din cauza faptului că Nicole domina grupul.  

O sursă a declarat pentru The Sun: 'Nicole a refuzat de-a lungul timpului mai multe oferte, dar acum, la 10 ani de când au spus stop proiectului, este în sfârșit pregătită să se alăture trupei'. 'Nicole a primit o oferta de milioane de dolari pentru a se întoarce, iar avansul primit a fost atât de mare, încât nu putea refuza o așa sumă', a completat persoana respectivă.

În cateva luni, fetele vor anunța datele turneului. Cel de-al doilea album  al lor și ultimul de altfel a fost lansat în 2008.

Sursa a mai declarat: 'Fetele sunt pregătite să lanseze și piese noi împreună'. The Sun mai scrie și că trupa a început să primească deja oferte de publicitate care ar coincide cu revenirea lor pe scena muzicală.

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Top citite
01 nicole scherzinger
Nicole Scherzinger, în bustieră decoltată din latex. Cântăreața de 45 de ani excelează la jocul seducției
02 Celebrity Selfies
Nicole Scherzinger, imagini inedite pe Instagram. Fanii nu se așteptau: Ce schimbare! Semeni cu Khloe Kardashian
03 Nicole Scherzinger
Nicole Scherzinger, într-o rochie mulată ca o a doua piele, cu crăpătură generoasă, pe motocicletă. La 45 de ani arată fenomenal
04 Nicole Scherzinger și Thom Evans
Nicole Scherzinger, dezvăluiri despre nunta cu Thom Evans. Cântăreața de la „Pusycat Dolls” a oferit detalii despre marele eveniment
05 Nicole Scherzinger și Thom Evans
Nicole Scherzinger, anunțul pe care-l aștepta toată lumea: „Am spus da” Cântăreața și Thom Evans s-au logodit după trei ani de relație
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
The Zoe Report presents ZOEasis in the Desert 2022, Palm Springs, California, USA - 16 Apr 2022
Nicole Scherzinger, doar într-un prosop pe Instagram: „Te-ai născut să strălucești”

Plină de încredere, Nicole Scherzinger a afișat un look îndrăzneț pe rețelele sociale. Fostul star de la Pussycat Dolls a urcat pe Instagram câteva imagini pline de senzualitate. S-a lăsat fotografiată purtând doar un prosop. 

*EXCLUSIVE* Nicole Scherzinger suffers a wardrobe malfunction in New York City!
Nicole Scherzinger, accident vestimentar pe stradă în New York. Rochia căzută pe umeri i-a jucat feste

Nicole Scherzinger a suferit un accident vestimentar pe stradă în New York, în timp ce se îndrepta spre studioul unde urma să participe la talk show-ul lui Sherri Shepherd, scrie Daily Mail.

MTV EMAs 2019 - Winners Room
Nicole Scherzinger, siluetă perfectă la 44 de ani. Cântăreața s-a fotografiat în costum de baie, iar fanii au reacționat: ”Superbă!”

Nicole Scherzinger, celebra cântăreață de la Pussycat Dolls, s-a bucurat de o vacanță în Italia, iar acum artista a ajuns în Austria, acolo unde se bucură din plin de timpul liber petrecut alături de iubitul ei. Evident, ea n-a uitat nici de prietenii virtuali, pe care i-a ”răsfățat” cu imagini care mai de care mai inedite.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit cu un fost militar. De ce nu au vrut părinții să le separe pe fetele care împart același corp
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit cu un fost militar. De ce nu au vrut părinții să le separe pe fetele care împart același corp

Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit cu un fost militar. De ce nu au vrut părinții să le separe pe fetele care împart același corp

FILM NOW Lupta dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, aproape de final, după 8 ani. Pasul important făcut de actor pentru a încheia oficial divorțul
Lupta dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, aproape de final, după 8 ani. Pasul important făcut de actor pentru a încheia oficial divorțul

Lupta dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, aproape de final, după 8 ani. Pasul important făcut de actor pentru a încheia oficial divorțul

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură
Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură

Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat al lui Shani Louk a fost premiată
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat al lui Shani Louk a fost premiată
DIGI SPORT Are o avere de 800.000.000 €, și-a părăsit logodnica și va avea un copil cu o tânără din Pașcani
Are o avere de 800.000.000 €, și-a părăsit logodnica și va avea un copil cu o tânără din Pașcani
DIGI FM Cum încearcă avocații lui Mario Iorgulescu să-l scape de pedeapsa la 13 ani de închisoare: „Nu înțelege ce se întâmplă!”
Cum încearcă avocații lui Mario Iorgulescu să-l scape de pedeapsa la 13 ani de închisoare: „Nu înțelege ce se întâmplă!”