Bucuresti | 102,8FM SMILEY - CULOAREA TA

Lady Gaga vorbește despre relația cu Ariana Grande și despre mesajul piesei "Rain on Me"

2018 MTV Movie And TV Awards - Show
SANTA MONICA, CA - JUNE 16: Recording artist Lady Gaga speaks onstage during the 2018 MTV Movie And TV Awards at Barker Hangar on June 16, 2018 in Santa Monica, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images for MTV)

Diva pop a vorbit despre sursa de inspirație pentru acest cântec, într-o discutie cu Zane Lowe la Beats 1 Radio.

Explicand cum albumul "Chromatica" este despre acceptare, actrița din "A Star Is Born" a spus: "[Rain ON Me] este, de asemenea, o metaforă pentru lacrimile și pentru cantitatea de alcool consumate pentru a-mi amorți durerea".

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Gaga, pe numele real Stefani Joanne Angelina Germanotta, a dezvăluit și faptul că această colaborare cu Ariana a reprezentat "un foarte bun proces de vindecare". "Această femeie a trecut prin atâtea situații grele. Și abilitatea ei de a merge mai departe, de a le depăși......'.

Cele două au legat acum o prietenie strânsă, dar Gaga spune nu i s-a putut confesa de la început. A avut nevoie de timp pentru a se deschide în fața noii ei prietene, din cauza rușinii și a temerilor pe care le experimenta pe fondul problemelor sale legate de sănătatea mintală.

"Când a venit în studio, eu plângeam, ea nu.... 'Vei fi bine. Sună-mă, acesta e numărul meu'", a declarat Lady Gaga. "Și a insistat. A încercat de atâtea ori să se împrietenească cu mine. Iar mie mi-era rusine să-mi petrec timpul cu ea pentru că nu voiam să proiectez această negativitate a mea spre o persoană care s-a vindecat și care e atât de frumoasă.... Într-un final, m-a sunat și mi-a spus 'Te ascunzi'. Și am rămas fără cuvinte.... Așa a început prietenia noastră".

În ciuda temei acestei piese, Gaga nu a renunțat complet la alcool. "Am cochetat cu ideea de a renunța total. Dar încă nu am ajuns în acel punct, dar am cochetat cu ideea de sobrietate pe întreg parcursul producerii acestui album... Este rezultatul muncii mele de a încerca să trec peste durerea pe care o simțeam".

 "Sunt îndejuns de bună ... Sunt perfect imperfectă", a adăugat Lady Gaga.

Autoarea hitului "Stupid Love" a vorbit și despre cât de norocoasă a fost să-l aibă mentor pe Elton John, omul care a ajutat-o "să-și țină capul deasupra apei", și care a știut să o provoace să aibă grijă de ea.

"Este mentorul meu de atâta timp. M-a susținut mereu și ceea ce voi aprecia întotdeauna este faptul că simte tot timpul când sunt jos. Pur și simplu simte. Și știe asta tocmai pentru că eu încerc să ascund, să nu las pe cineva să mă văda cum sunt în acele momente".

Al șaselea album de studio al lui Lady Gaga, "Chromatica", se lansează pe 29 mai 2020.

Top citite
01 Ariana Grande
Ariana Grande, criticată dur după apariția de la premiile Oscar 2024: „Cea mai urâtă rochie pe care am văzut-o!”
02 *EXCLUSIVE* Lady Gaga is seen leaving Super Bowl LVIII in Las Vegas
Lady Gaga, în tribune la Super Bowl 2024. A atras privirile într-un tricou larg, dres din plasă și tocuri imposibile
03 *EXCLUSIVE* Lady Gaga radiates chic elegance in solo departure from French Bakery in Malibu
Lady Gaga, în colanți și sacou pe străzile din Malibu. Artista a mers la o brutărie franțuzească pentru a-și îndulci ziua
04 Ariana Grande releases her 'yes, and?' music video
Când va fi lansat noul album al Arianei Grande, „Eternal Sunshine”, primul din ultimii patru ani
05 *EXCLUSIVE* Lady Gaga steps out with tech entrepreneur boyfriend Michael Polansky after the Rolling Stones party
Muzică nouă? Lady Gaga face furori în rândul fanilor, într-un pulover și cizme cu tocuri imposibile. Ce indiciu le-a dat pe Instagram
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
*EXCLUSIVE* Lady Gaga and Boyfriend Michael Polansky Prove Their Relationship is Going Strong in the New Year with a Cozy Pizza Run in Malibu **WEB MUST CALL FOR PRICING**
Lady Gaga și Michael Polansky au sărbătorit patru ani de relație, cu pizza la pachet, în prima zi a anului

Lady Gaga și Michael Polansky au sărbătorit aniversarea a patru ani de relație, cu pizza la pachet, în prima zi a anului, în Malibu, după ce și-au rezolvat, se pare, problemele de cuplu. Cei doi s-au despărțit pentru scurt timp, la începutul anului trecut.

ariana
Ariana Grande, aproape de nerecunoscut după transformările de look de anul acesta. Artista, în fustă mini, la cină cu iubitul ei

Ariana Grande și iubitul ei, Ethan Slater, au fost fotografiați într-o apariție rără în public, alături de tatăl artistei. Cei trei au ieșit împreună la cină, la un restaurant din New York.

"House Of Gucci" Italian Premiere Photocall
Ce făcea Lady Gaga în pauzele de la facultate. Fosta colega a artistei a dezvăluit totul: „Am fost forțați să o ascultăm”

Carly Waddell, cunoscută pentru rolul său din „Bachelor in Paradise”, a povestit în cadrul unui podcast cum a fost să fie colegă cu Lady Gaga la Școala de Arte Tisch de la Universitatea din New York. 

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei.
Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

FILM NOW Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024.
Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
DIGI SPORT FOTO Cum arată
FOTO Cum arată "Popeye", la 3 ani după ce a recunoscut că și-a injectat ulei de motor pentru a avea bicepși uriași
DIGI FM Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”
Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”