Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT TALLISKER - SOMEWHERE

Familia lui Mac Miller a publicat coperta albumului Circles pe care se regăsesc ultimele piese la care a lucrat artistul

MTV's
LOS ANGELES, CA - SEPTEMBER 22: Rapper Mac Miller performs onstage at MTV's 'Wonderland' LIVE Show on September 22, 2016 in Los Angeles, California. (Photo by Dale Berman/Getty Images for MTV)

Este al saselea album de studio al lui Miller și va fi lansat pe 17 ianuarie, cu două zile înainte de ceea ce ar fi trebuit să fie cea de-a 28-a aniversare a acestuia.

'Iată-ne aici. Pare ireal când scriem aceste rânduri', au notat rudele sale, pe Instagram.

'Două stiluri diferite care se completează, care formează un cerc. A înota în cerc a fost conceptul. Mac a lucrat cu Jon Brion, care după ce a auzit câteva dintre versiunile pieselor și-a eliberat agenda pentru a lucra cu Malcolm', au mai mărturisit membrii familiei lui Miller.

Aceștia au explicat că după moartea tânărului, Jon a continuat să lucreze la albumul lui Malcolm James McCormick.

'Îi vom fi mereu recunoscători lui Jon și celor care s-au implicat în finalizarea acestui proiect'. 'Le multumim tuturor fanilor care l-au sprijinit de-a lungul anilor neconditionat. Ne e dor de el'.

Este prima postare pe pagina de Instagram a lui Mac, de la moartea sa.

Mac Miller a avut o relație cu Ariana Grande între august 2016 - mai 2018.

Când s-au despărțit, Mac a fost arestat pentru ca a condus sub influenta substanțelor și a intrat cu mașina într-un stâlp de iluminat. 

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Top citite
01 mac-miller-ariana-grande-kiss
Ariana Grande nu l-a uitat pe Mac Miller. Ce mesaj a postat în ziua în care ar fi împlinit 27 de ani
02 Celebrity Social Media Photos!
Ariana Grande, acuzată că profită de moartea fostului iubit, Mac Miller. Ce răspuns a dat artista
03 MTV's "Wonderland" LIVE Show - Thursday, September 22, 2016
Medicii legiști au făcut publice cauzele morții lui Mac Miller, fostul iubit al Arianei Grande
04 2015 iHeartRadio Music Awards On NBC - Show
Ariana Grande a postat un video intim cu fostul iubit, Mac Miller, după despărțirea de Pete Davidson
05 ariana grande
Mesajele tulburătoare ale Arianei Grande. Fanii artistei sunt extrem de îngrijorați pentru ea
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
ariana-grande-mac-miller-header
Primul mesaj al Arianei Grande după moartea fostului iubit. Își cere scuze că nu l-a ajutat mai mult

Ariana Grande a postat primul mesaj după moartea fostului ei iubit, rapperul Mac Miller. Cântăreața a urcat pe Instagram un clip cu Mac, la care a scris un mesaj despre cum a fost relația ei cu acesta.

charlie-puth-mac-miller-header
Charlie Puth a încercat să-l salveze pe Mac Miller de la moarte, dar a fost prea târziu

Moartea fostului iubit al Arianei Grande a scos la iveală problemele majore pe care le avea Mac Miller, rapperul care a murit unei supradoze pe 7 septembrie. Artistul a fost găsit decedat în locuința sa din Studio City, California.

mac-miller-alb-negru
Prima reacție a Arianei Grande după moartea fostului iubit. Ce fotografie a postat

Vestea morții rapperului Mac Miller a îndurerat lumea muzicală. Foarte mulți artiști au postat mesaje pe rețelele de socializare în care deplând dipariția artistului. Fostul iubit al Arianei Grande a murit în urma unei supradoze, vineri, 7 septembrie.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce se întâmplă între Kate Middleton și prințul William după primirea diagnosticului de cancer. Apropiat: „Nu se simte exclusă!”
Ce se întâmplă între Kate Middleton și prințul William după primirea diagnosticului de cancer. Apropiat: „Nu se simte exclusă!”

Ce se întâmplă între Kate Middleton și prințul William după primirea diagnosticului de cancer. Apropiat: „Nu se simte exclusă!”

FILM NOW Jennifer Aniston și Sandra Bullock, împreună la un medic estetician cunoscut pentru liftinguri faciale și injecții cu Botox. Cum au încercat să nu atragă atenția
Jennifer Aniston și Sandra Bullock, împreună la un medic estetician cunoscut pentru liftinguri faciale și injecții cu Botox. Cum au încercat să nu atragă atenția

Jennifer Aniston și Sandra Bullock, împreună la un medic estetician cunoscut pentru liftinguri faciale și injecții cu Botox. Cum au încercat să nu atragă atenția

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT ”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut mașina”
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut mașina”
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil